זה נראה לי בדיוק ההיפך.טוב @אש קודש! זה תחום ענק. מונטאג' כנראה זאת מילה כללית שמתארת הרכבה של שוטים לרצף אחד שמרכיב סצנה.
יש בנוסף הרבה סוגי עריכות, אחת מהן נקראת עריכה צולבת, נשמע לי מתאים יותר אבל לא עברתי על כל הקיימות כמובן
אם למישהו יש כאן מידע נוסף מוזמן להוסיף.
צפה בקובץ המצורף 1349790
צפה בקובץ המצורף 1349800
שאלתי מישהי שלמדה בפרוג עריכה, ולגרסת פרוג: מדובר בעריכה צולבת אך לא מקבילה, כיוון שאכן יש שימוש בחיבור של כמה סצנות באופן שמשלב אותן לסצנה אחת. עם זאת, לא מדובר בסצנות מקבילות מבחינה כרונולוגית, ולכן זו לא עריכה מקבילה.זה נראה לי בדיוק ההיפך.
שתי סצנות שמתרחשות בו זמנית.
שימי לב למה שהדגשתי בצהוב. לא תמיד זה יהיה בו זמנית, לעיתים זה יבוא כדי להראות אנלוגיות בין דמויות ומצבים.זה נראה לי בדיוק ההיפך.
שתי סצנות שמתרחשות בו זמנית.
אני אישית פחות התחברתי למקצב, אבל המילים מכפרות .מה אומרים על המקצב?
גם אני ):אני אישית פחות התחברתי למקצב,
שיפצתי:אני אישית פחות התחברתי למקצב, אבל המילים מכפרות .
מהמם!
מושלם!שיפצתי:
פחות מסתדר לי מצד המשקל.וּמִי אֶת הַשֶּׁבֶר יוּכַל לְאַחוֹת?
צודקת שבפה זה מסתדר (שמתי לב עוד לפני שכתבת), אבל זה לא כ"כ אינדיקציה, כי באוזן (כשלא אומרים בקול ) זה לא מצלצל...מעניין. ניסית לומר את זה בפה? כי לי זה כן מסתדר...
אין לי שום רעיון איך לשנות
יש לך מה להציע לי? (אימוג'י מתחנן שאין בפרוג)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: