כןכשהתחלתי לקחת טיפול תרופתי לקחת וויאנס 30 מג, זה לא כל כך השפיעה עלי, הרופא העלה לי ל 70 מ"ג
לא נראה לי שזה קשור למג, את פשוט שואלת על וויאנס, אני מאוד מרוצה, מה את מתכוונת לשאול ?
כןכשהתחלתי לקחת טיפול תרופתי לקחת וויאנס 30 מג, זה לא כל כך השפיעה עלי, הרופא העלה לי ל 70 מ"ג
לא נראה לי שזה קשור למג, את פשוט שואלת על וויאנס, אני מאוד מרוצה, מה את מתכוונת לשאול ?
משהו צפציפי ?
וואו..כשהתחלתי לקחת טיפול תרופתי לקחת וויאנס 30 מג, זה לא כל כך השפיעה עלי, הרופא העלה לי ל 70 מ"ג
ויואנס היא תרופה מעולה לדעתי
הרופא נתן לי 30 מג, ראיתי שזה לא עושה את העבודה כל כךוואו..
מ30 ל 70?
לא עשה לך עצירה ב 50?
ויואנס היא תרופה מעולה לדעתי
מנסיון כמובן.
אבל ההבדלים במינונים הם משמעותיים
אבל ישתנו מאדם לאדם
אצלי ה30 התחיל מעולה אבל זמן קצר אחר כך ראיתי שזה לא עושה את העבודה כל כך
העברתי ל50 מג והיה מעולה
אבל יש בהחלט כאלה שה30 בשבילם הוא חזק מספיק ואפילו יותר מדי.
מסתבר מאוד שזה היה משתפר ..לי היה קצת קשה עם הויואנס כי הוא משפיע ל12-14 שעות ואז עוד עשה לי ריבאונד איזה 4 שעות... מה שאומר שהייתי עם תופעות כל שעות הערות שלי.
יכול להיות שאם הייתי לוקחת תקופה יותר ארוכה זה היה משתפר, בכל אופן אני עובדת רק בבוקר כך שלא ראיתי צורך בכזו השפעה ממושכת אז עברתי לאטנט
נראה קצת רופא פראי.הרופא נתן לי 30 מג, ראיתי שזה לא עושה את העבודה כל כך
אז בהחלטה של רגע לקחתי 2 ביחד
בסוף החודש חזרתי לרופא ואמרתי לו מה הרגשתי ומה זה עשה לי, והוא רשם לי 70 מג, שזה מצוין לי
מניסיון אישי? אשמח ליותר פרטים..שיטת הצעדים הקטנים - מעולה!
למה ?נראה קצת רופא פראי.
כי רופא לא פראי היה אומר לך לנסות כדור של 50, אולי הוא יהיה יעיל כמו ה60 שלקחת על דעת עצמך.למה ?
אני הפראית שהחלטתי לקחת 2 בפעם אחת, הוא בסה"כ עלה מ60 ל70
נכון, אבל הוא שאל אותי איך הרגשתי עם ה60, ולפי החוות דעת שלי הוא נתן לי 70כי רופא לא פראי היה אומר לך לנסות כדור של 50, אולי הוא יהיה יעיל כמו ה60 שלקחת על דעת עצמך.
אפשר פירוט?רק לציין שאני לוקחת 70 מג כבר כמה שנים ומאוד מרוצה.
לגבי מה ? איך זה משפיע ?אפשר פירוט?
אכן מסקרן, אבל לא לעניין בציבור.לגבי מה ? איך זה משפיע ?
אם הייתי מתארת פה ממה אני סובלת כשאני לא לוקחת, אני אוכל לכתוב איזה נס זה בשבילי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: