מנסה למצוא בפינת בעלי החיים שלי מישהו שלא תדעו שאינו טהורבטח את אוהבת לגדל חיות טהורות, ספרי לנו על זה, נעשה עליהם כפרות......
אם אמצא אעדכן...
מנסה למצוא בפינת בעלי החיים שלי מישהו שלא תדעו שאינו טהורבטח את אוהבת לגדל חיות טהורות, ספרי לנו על זה, נעשה עליהם כפרות......
את בטוחה ???(הבצק של @רוחי בלבוחי )
אני יודעת די טוב את הכללים, אולי בחומש המתורגם לא ידעת מה זה קלת רגליים, לא מכירה מישהו שחובב בע"ח טהורים בבית, רק בצלחת!!!מנסה למצוא בפינת בעלי החיים שלי מישהו שלא תדעו שאינו טהור
אם אמצא אעדכן...
חצופיתאני יודעת די טוב את הכללים, אולי בחומש המתורגם לא ידעת מה זה קלת רגליים, לא מכירה מישהו שחובב בע"ח טהורים בבית, רק בצלחת!!!
אגב, מאד מרשים 'פינת בעלי חיים', בטח תוכי ו2 תיקנים.
אפשר כמויות מדויקות?לנו יש מתכון מסורתי ויוצא טעיםםםםםם
קמח, מים , מלח ותו לא.
ונחטף! מכינים כמיות אסטרונמיות ושולחים לכולםםם
המקור הוא וודאי סגנון המתכון של קרייזמן.לקרעפלאך יש 2 סוגי מתכונים
יש מתכון של ביצים, מים, שמן וקמח שמערבבים הכל יחד (דוגמת קרייזמן)
ויש את המתכון של בצק רבוך כמו ש @רוחי בלבוחי העלתה
על 2 סוגי המתכונים יש המלצות והצלחות.
מה ההבדלים ביניהם מבחינת התוצאה? מבחינת העבודה עם הבצק? מכל בחינה אחרת?
אולי תעזרו לי להחליט איזה בצק להכין....
@ה. בקר ראיתי שכתבת שניסית כל מיני מתכונים אבל חזרת לזה של קרייזמן, מה הסיבה?
בטח!אפשר כמויות מדויקות?
@ע.מ. ???תודה! כזו תשובה חיפשתי...
עזרת לי מאוד!
שאלה- באיזה כוסות את משתמשת למתכון של חדוי?
@ע.מ. ???
זכרוני בוגד בי....
כבר מזמן אני טוענת שיש בערך 10 משפחות שמכינות קרעפלאך ומחלקות לכל עמ"ילנו יש מתכון מסורתי ויוצא טעיםםםםםם
קמח, מים , מלח ותו לא.
ונחטף! מכינים כמיות אסטרונמיות ושולחים לכולםםם
אני נוטה להסכים. ממה שאני הכנתי יאכלו 9 משפחותכבר מזמן אני טוענת שיש בערך 10 משפחות שמכינות קרעפלאך ומחלקות לכל עמ"י
נכון מאד,את הקרעפלאך מבצק הרבוך, אפשר גם לטגן טיגון עמוק במקום לבשל, יוצא מדהים.
בדיוק התגובה שלי באשכול אחר לקרעפלאך כשהוצע לטגן במקום לבשל.....נכון מאד,
אבל אז איבדנו את ה"אפקט" של קרפלאך.
לא נראה לי, הוא אמור להיות קצת עבה יותר. אולי במכונת פסטה על עובי עבה יחסית.א. אפשר לרדד אותו במכונת פסטה? או שהוא רך מידי? דמיינתי משהו כמו ריביולי, בצק דק דק והרבה מילוי
טעם דומה, מרקם שונה, יותר רך.ב. איזה טעם יש לו אחרי הבישול? כמו בצק של ריביולי רק קל יותר להכנה?
אני הדקתי חזק, ולא התפזר.ג. מה עושים כדי שלא יתפרק בבישול במרק וכל המילוי יתפזר? פעם ראיתי שעושים ריביולי מבצק פסטה וכדי שלא יפתח מדביקים את מקום החיבור עם מריחת ביצה.
לא.ד. החיבור של 2 הקצוות נותן עוד משהו חוץ מיופי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: