הת"ת המרכזי
משתמש פעיל
למה יש את ההגבלות האלה על הבנקים?כי בתור חברה חוץ בנקאאית אין עליהם את ההגבלות שיש על הבנקים ואם הם לא יתנו יותר אף אחד לא ילוה מהם
למה יש את ההגבלות האלה על הבנקים?כי בתור חברה חוץ בנקאאית אין עליהם את ההגבלות שיש על הבנקים ואם הם לא יתנו יותר אף אחד לא ילוה מהם
כןמידיעה?
צמוד מדד?
חוקי בנק ישראל, המטרה היא להפחית סיכון אצל משקיעים, ואולי גם לגרום להתמתנות עליית מחירי הדירות.למה יש את ההגבלות האלה על הבנקים?
הם נותנים הלוואה על 86 אחוז משווי הדירה, אחרי חמש שנים כשתיקחו משכנתא תקבלו על גג 75 אחוז מהיכן תביאו 11 אחוז נוספים משווי הדירה?תסבירו....
כפי שכתב @צעיר בימים כוונתי באומרי 11% היתה להשלמת ההון העצמי בתום תקופת ה'תשרי' ולא לריבית.בריבית רצחנית
הרעיון שעומד מאחורי קרנות תשרי הוא לסייע לזוגות צעירים ולהורים מחתנים לרכוש דירה בנחת .אשמח מכל מי שבירר על המוצר הזה, או שנעזר בו,
או שידוע לו בבירור ולא מניחושים,
מה מדובר, ומה הבשורה,
ומה גובה הריבית שלהם?
הרעיון מבוסס על כמה עקרונות והנחות יסוד.הם נותנים הלוואה על 86 אחוז משווי הדירה, אחרי חמש שנים כשתיקחו משכנתא תקבלו על גג 75 אחוז מהיכן תביאו 11 אחוז נוספים משווי הדירה?
הרעיון של קרנות תשרי נבנה בעקבות רצון למצוא פתרון להורים המחתנים ילדים .זה פונה רק לציבור החרדי?
ואם כן למה? זה ארגון חסד?
או שרק החרדים משלמים כאלו ריביות העיקר שיהיה רשום על שמם דירה,
על אף שזה מעלה את עלות הדירה בעוד כמה אחוזי ריבית יותר מעליית מחירי הדירות,
הפתרון של קרנות תשרי לא בא להחליף פתרון בנקאי .לדעתי היא הבשורה היא בעיקר למשקיעים שכיום מוגבלים בבנקים עד 50% ודרך קרנות תשרי יכולים לקבל 86.5%,
זה יכול להיות פתרון טוב לרוכשי 20/80 5/95 במידה ולא יצליחו להשלים את העיסקא לפני קבלת מפתח.
בקרנות תשרי ניתן לקבל מימון של עד 86.5% ( גם עבור אלו שזו אינה דירתם הראשונה)מה יש להם שאין לבנקים?
את העיקר לא כתבת ריבית גבוהה גבוהה מאוד ביחס למשכנתא מקובלת. כשיוצא שבריבית כזו אחרי 5 שנים כלומר בסוף ההלוואת גישור תצטרך להשיג סכום גבוה בעשרות עשרות אחוזים כי מלבד ההצמדה יש גם ריבית. כשתשלום הריבית לבד שהם גובים לפי החשבון שלי גבוה יותר מתשלום ריבית + קרן במשכנתא רגילה.בואו נקרא לילד בשמו:
הלוואת גישור!
- הלוואה לחמש שנים שבמהלכן משלמים רק את הריבית.
הבשורות הן:
עירוב כמה לווים בהלוואה אחת
ודחיית ה''חתונה'' עם הבנק למשכנתאות בחמש שנים,
מה זה נותן?
לא ברור...
מה שכן זו קפיצה על גלגל הדירות והצמדת הכסף למחירי הדיור, ובסביבת ריבית כזו גבוהה זה יכול להיות רעיון טוב - להיות על הגדר בלי להיות על הגדר.
איך אומרים?
או שהפריץ ימות או שהכלב ימות.
ו-
לא לשכוח!
עוד חמש שנים צריך להביא עוד 11% מהבית!
מוצר מתאים בעיקר עבור אלו הרגישים להון העצמי הנדרש על מנת לרכוש דירה
לקראת שבת שלום.את העיקר לא כתבת ריבית גבוהה גבוהה מאוד ביחס למשכנתא מקובלת. כשיוצא שבריבית כזו אחרי 5 שנים כלומר בסוף ההלוואת גישור תצטרך להשיג סכום גבוה בעשרות עשרות אחוזים כי מלבד ההצמדה יש גם ריבית. כשתשלום הריבית לבד שהם גובים לפי החשבון שלי גבוה יותר מתשלום ריבית + קרן במשכנתא רגילה.
וכל זה כשמדובר בכאלו שכבר בתחילת התהליך היו בלי יכולת לקבל הלוואה מספיקה בבנק ובינתיים חיתנו עוד ילד או שניים.
אולי בונים על הקריסה שלהם. ואז חילוט הנכס. או יותר טוב פשוט אז להציע להם שוב פעם הלוואה חדשה באותם תנאים נפלאים ומצילי חיים רק אם תוספת של עוד איזה 5% ריבית........
אני פניתי אליהם עבור חבר אחרי שראיתי את הפרסום שלהם שמנסה לשדר כאי' הם חצי אגודת חסד ובאים לפתור בעיה. (כולל תמונות וחברים אנשי חסד וצילומים ליד רבנים) כששמעתי את הריבית שאותה לא מפרסמים אלא רק בטלפון נשארתי עם פה פתוח אם זה חסד ועזרה אז הבנקים הרגילים הם ארגון פילנתרופי לידם. וזה יכולה להיות בשורה מצויינת כי אז אנשים יתחילו לשלם עמלות לבנקים מכספי מעשרות.......
אני לא כותב את הריבית המדוייקת כי לא זוכר מדוייק ממש אבל אדרבה תבדקו אותי. ואני רואה שיש להם גם ניק אז קרנות בראשית -קדימה פרסם לנו ריביות.
הימור שלי ההודעה תימחק.........
רק חשוב לי להבהיר אין לי שום נגדם. גוף מסחרי שמציע הלוואות בריבית גם אם היא ריבית גבוהה זו זכותם מי שלא רוצה שלא ייקח. מה שבעיקר מפריע לי שאולי אף אם לא התכוונו המסר שאני קלטתי מתוך הפרסומים הוא של פיתרון שמגיע מהשטח ועיקרו לא למטרות רווח והופתעתי לגלות שטעיתי בהבנה ומדובר פה סוחרים לכל דבר. רק פשוט סוחרים מוצלחים יותר.... ככל והם יקפידו להבהיר זאת אין לי תלונה מי שמעוניין בכבוד.
האם יש קשר לגמ"ח המרכזי?
באתר הרשמי שלהם מופיע שמשה מונטג הוא יועץ בכיר ומיוזמי הרעיון
באתר CHECKID מופיע שאבי ארנפרוינד דירקטור ובעל מניות בחברה.הכירו את הצוות שלנו ואת משה מונטג | יועץ בכיר ויוזם הרעיון של קרנות תשרי
כל מה שצריך לדעת על הצוות שלנו ועל משה מונטג | יועץ בכיר מיוזמי רעיון קרנות תשרי בעבר שימש כמנכ"ל הגמ"ח המרכזיtishrei.co.il
קרנות תשרי בע"מ / TISHREI FUNDS LTD - 516484920
תמצית מידע עבור חברה קרנות תשרי בע"מ - 516484920 בר כוכבא 21 ,בני ברקwww.checkid.co.il
משפט מתוך האתר שלכם.לקראת שבת שלום.
אני דווקא שמח על ההודעה שרשמת . אין ספק ששיח הוא הדבר הנכון ונשמח לתת פרטים ככל שניתן .
כפי שנרשם בהודעות קודמות ההלוואה מקרנות תשרי אינה מתחרה בהלוואה בנקאית ומי שיכול לקבל את מלוא הצורך מהבנק בתנאים טובים יותר מוטב לו שיעשה זאת .
גם הטענה כאילו הלוואה שכזו מלכתחילה דוחפת זוגות לרכישת דירות מעבר להישגים ידם אינה נכונה ומטעה שכן לרוב ההלוואה מקרנות תשרי תלקח לקראת מועד המסירה , במעמד הצורך להשלים לקבלן 80/85/90 אחוז ממחיר הדירה .
הזוג וההורים נכנסו לעסקה זו ברוב המקרים לפני כשניים ואף יותר וכעת עומדים בפני שוקת שבורה מכוון שהבנק לא יודע לתת להם את אחוז המימון הנדרש להשלמת העסקה ( בטח ובטח שהבנק לא יודע לתת מענה גם למרכיב מדד תשומות הבניה ואילו קרנות תשרי כן ) .
לעניין הריבית. אין פה עניין להתחמק מלתת תשובה . מכוון שלרשום ריבית משוערת שתלויה בכל כך הרבה מרכיבים בפורום שכזה זה מעשה לא אחראי .
סביבת הריביות של קרנות תשרי בהלוואה ממוצעת בימים אלו עומדת סביב ה 6.3% ק"צ .
אך שוב . בכל הלוואה ובכל בקשה הריבית נמסרת ללקוח לאחר החיתום ( גובה ההלוואה ואחוז המימון משפיעים על הריבית ולכן יש שוני בין הלוואה להלוואה ) .
הגשת הבקשה בקרנות תשרי אינה עולה כסף ואינה מחייבת .
כל אדם יכול להגיש את הבקשה . לקבל אישור עקרוני ולהשוות אל מול פתרונות פיננסי אחרים במידה וקיימים .
ממליץ לכם לפנות בצורה ישירה למשרדי החברה ולקבל תשובות מלאות לשאלות שלכם ולא להתבסס על מאן דהוא ודעותיו כתשובה מדוייקת גם אם כוונותיו טובות.
מבטיחים לכם תשובות כנות . מדויקות. עם חיוך וסבר פנים . לאחר מכן שכל איש יפעל על פי שיקול דעתו וצרכיו
שבת שלום
זה פותר לי קושיא אחרת,האם יש קשר לגמ"ח המרכזי?
באתר הרשמי שלהם מופיע שמשה מונטג הוא יועץ בכיר ומיוזמי הרעיון
באתר CHECKID מופיע שאבי ארנפרוינד דירקטור בחברה.הכירו את הצוות שלנו ואת משה מונטג | יועץ בכיר ויוזם הרעיון של קרנות תשרי
כל מה שצריך לדעת על הצוות שלנו ועל משה מונטג | יועץ בכיר מיוזמי רעיון קרנות תשרי בעבר שימש כמנכ"ל הגמ"ח המרכזיtishrei.co.il
קרנות תשרי בע"מ / TISHREI FUNDS LTD - 516484920
תמצית מידע עבור חברה קרנות תשרי בע"מ - 516484920 בר כוכבא 21 ,בני ברקwww.checkid.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: