קרן השתלמות

מנפחים

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
הי
אני שנה שניה בתקן של חינוך עצמאי
ומחפשת מידע בנושא של קרן השתלמות
הוא הוא מממן לי?
מתי?

אשמח לכל פרט שהוא
תודה
יום טוב

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
דבר ראשון- שימי לב שההצטרפות לא אוטומטית. עד שלא תגישי בקשת הצטרפות, לא תצורפי לקרן ותפסידי זמן, וחבל.

בגדול- יש שני סוגים של קרנות השתלמות (שאפשר לבחור לאיזו מהן להצטרף)-
1. קרן השתלמות למורים שמאפשרת אחרי כל מחזור חיסכון של 6 שנים לצאת לשנת שבתון (מעניקה מלגה חודשית+ מימון לימודים). אם רוצים להוציא את הכסף לדברים אחרים זה מסובך ואפשרי רק בתנאים מסוימים. אין מגוון של מסלולי השקעה- רק רגיל והלכה.
2. קרן השתלמות רגילה שמאפשרת להוציא את הכסף אחרי 6 שנים לכל מטרה, בפטור ממס. אפשר לבחור באיזו קרן שרוצים עם מגוון מסלולי השקעה (ובשנים האחרונות יש מגוון גם במסלולים עם הכשר הלכתי) לרוב זה פחות משתלם אם רוצים לצאת לשבתון, בד"כ יותר משתלם אם רוצים לנצל את החיסכון למטרות אחרות.

אין באמור ייעוץ השקעות, אין לי רשיון לכך.

מנפחים

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
תודה רבה!
עד שש שנים מקבלת התקן
אין לי מימון של לימודים או משהו אחר?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
תודה רבה!
עד שש שנים מקבלת התקן
אין לי מימון של לימודים או משהו אחר?
אפשר לקבל מימון (החזר שכ"ל או מענק שעות) ללימודי תואר ממשרד החינוך ברגע שיש קביעות/וותק מינימלי.
אם אני לא טועה, במכוני ההשתלמויות השונים מגדירים את הלימודים כלימודים לקראת תואר אקווילנטי, ואז אפשר לקבל מימון. צריך לברר מול מכוני ההשתלמויות.

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
1631830886594.png

1631830919993.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה