זה מה שאני
משתמש פעיל
אתה יכול לעלות את הכתבה?בכתבה של יעקב רייניץ נכתב שישווקו עוד 5,000 דירות לציבור החרדי בקריית גת מערב עד סוף 2024
אתה יכול לעלות את הכתבה?בכתבה של יעקב רייניץ נכתב שישווקו עוד 5,000 דירות לציבור החרדי בקריית גת מערב עד סוף 2024
מה זה אומר אפשר הסבר?יש כזה דבר בודאי ואני אומר לך משהו ששמעתי מקבוצת נתנאל שהיא עצמה זכתה ב2 מכרזים בקרית גת מערב.
זה משתלם לחכות הרבה שניםמה זה אומר אפשר הסבר?
זכינו היום במחיר למשתכן בקבוצת נתנאל
כמה שנים זה יכול לקחת
וכמה יעלה דירת 100 מטר לפי מחיר למשתכן
אשמח להסברים
יכול לקחת כ5 שנים פלוס מינוס.מה זה אומר אפשר הסבר?
זכינו היום במחיר למשתכן בקבוצת נתנאל
כמה שנים זה יכול לקחת
וכמה יעלה דירת 100 מטר לפי מחיר למשתכן
אשמח להסברים
לדעתי שווה.שווה לחכות ?
יעלה המחירים
זה קרוב למרכז החרדי שם
אין כזה בשוק עכשיו, כי מדובר בשכונה חדשה שעוד לא נבנתה.יעלה המחירים?שאלה אחרונה?
סליחה על רצף השאלות כמה דיה כזו עולה בשוק חופשי עכשיו
@מאהמי זכה בקרית גת בהגרלה ? 2411
מה אומרים? מה זה הפרויקט הזה? לא מבינה בזה כלום....
במסגרת תוכנית "דירה בהנחה" זכית בהגרלה מספר 2411 לפרויקט 2 של קבלן נתנאל גרופ בע"מ
ביישוב קריית גת
נקבע כי מקומך לבחירת דירה הוא 8. בהגרלה זו הוצעו 113 דירות.
אולי @ג.ס. יודעכנל אני לא מודעת לפרויקט אשמח לקבל פרטים
וגם מה זה אומר שעדין אין היתר בניה ?
יש כזה דבר בודאי ואני אומר לך משהו ששמעתי מקבוצת נתנאל שהיא עצמה זכתה ב2 מכרזים בקרית גת מערב.
במדלן מופיע שהמחיר לכרמי גת הואאין כזה בשוק עכשיו, כי מדובר בשכונה חדשה שעוד לא נבנתה.
אבל בכרמי גת (שזו השכונה החדשה היחידה בעיר) דירת 100 מ"ר עולה כ1.85-1.9 מיליון
פה אפשר לראות את ההתקדמות של שינוי התב"ע.אולי @ג.ס. יודע
אני לא מבין זה כולל את המכרזים שכב שווקו זה לא נראה לי כי תחשב שאם מצמצמים להם את הכמות של הדירות זה אומר שאם 50% זה לדירה בהנחה שיש זוכים יפסידו את זכיתםפה אפשר לראות את ההתקדמות של שינוי התב"ע.
לכלל זוכי מערב ק"ג? או מההגרלה הנוכחית?אין סיכוי שיקראו לזוכים לפני 3 שנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: