אני לא מבין דיווחת לפני הנסיעה על הנזק....סיטי קאר שאני ישלם על זה 2000 שקל אם אומרים שנכנסתי יותר מידי במדרכה
את הנזק הזה ראיתי לפני שבועים כבר מה אני עושה אם סיטי קאר?
זה לא נזק של 2000 חד משמעית!סיטי קאר רוצים שאני ישלם על זה 2000 שקל אם אומרים שנכנסתי יותר מידי במדרכה
את הנזק הזה ראיתי לפני שבועעים כבר מה אני עושה אם סיטי קאר?
יפה מאדמפני החשדנות לפני ששכרתי ממיי קאר הבאתי מצלמה ופשוט צילמתי את כל הרכב
בתקווה שזה היה מועיל לעת ניצול/גניבה
גם במיי קאריפה מאד
רק שאני לא מכיר את מיי קאר,
בסיטי קאר אני לא בטוח שזה עובד, לפי הכללים אתה צריך לדווח לפני תחילת נסיעה על כל נזק...
שוב, זה אחלה רעיון, אבל לא בטוח שעובד, לך תוכיח שצילמת לפני ההשכרה וכו', הם דורשים לעדכן אותם לפני ההשכרה, ככה שיכול להיות שידם על העליונה...גם במיי קאר
אני לא יתחיל לדווח על כל שריטה ולכן צילמתי ליתר ביטחון
לעדכן אותם מה שצילמת? ואם לא עידכנת איך זה הופך את הענין שהשריטה היתה שם כבר אז?שוב, זה אחלה רעיון, אבל לא בטוח שעובד, לך תוכיח שצילמת לפני ההשכרה וכו', הם דורשים לעדכן אותם לפני ההשכרה, ככה שיכול להיות שידם על העליונה...
לא כל כך הבנתי את השאלה,לעדכן אותם מה שצילמת? ואם לא עידכנת איך זה הופך את הענין שהשריטה היתה שם כבר אז?
צלם את הרכב לפני ההשכרה ושלח להם את התמונות לפני תחילת ההשכרה.שוב, זה אחלה רעיון, אבל לא בטוח שעובד, לך תוכיח שצילמת לפני ההשכרה וכו', הם דורשים לעדכן אותם לפני ההשכרה, ככה שיכול להיות שידם על העליונה...
ברור שמהצילום צריך להיות ברור זמן הצילום. לדוגמא הסרטה בזמן של קבלת הרכב ככשומעים ברקע את העיסקה מתבצעת.לעניות דעתי מבחינת החברות אין כל תועלת מזה שצילמת, כי הם דורשים לדווח על נזק לפני נסיעה. ומה יעזור שצילמת? תלך לבית משפט ותוכיח שזה היה לפני? אני לא מבין במשפט אבל אולי הם יאמרו שזה לא לפי החוזה שבו אם אתה לא מדווח להם על נזק לפני הנסיעה הוא חל אוטומטית עליך...
יש לך דרך לבדוק עם אנשים בסביבתך שלא חייבו גם אותם על אותו נזק?סיטי קאר רוצים שאני ישלם על זה 2000 שקל אם אומרים שנכנסתי יותר מידי במדרכה
את הנזק הזה ראיתי לפני שבועעים כבר מה אני עושה אם סיטי קאר?
ברור מאליו שאם הנזק היה לפני, לא שייך לחייב אותך.לא כל כך הבנתי את השאלה,
לעניות דעתי מבחינת החברות אין כל תועלת מזה שצילמת, כי הם דורשים לדווח על נזק לפני נסיעה. ומה יעזור שצילמת? תלך לבית משפט ותוכיח שזה היה לפני? אני לא מבין במשפט אבל אולי הם יאמרו שזה לא לפי החוזה שבו אם אתה לא מדווח להם על נזק לפני הנסיעה הוא חל אוטומטית עליך...
לא יודע, אינני עורך דין או מתמצא במשפט..
שוב, זה לא לפי החוזה והם יכולים אולי לטעון להפרת חוזה.צלם את הרכב לפני ההשכרה ושלח להם את התמונות לפני תחילת ההשכרה.
או אפילו שלח את התמונות במייל סתם למישהו אחר.
במייל רואים את השעה המדויקת וכך תוכיח שהתמונות צולמו לפני ההשכרה.
לא לפחד מידי מהאיומים של החברות האלו.
בבית המשפט הם חלשים.
לפחות תחתים אותם על מסמך שמחייב אותם להודיע לך אם יש עוד נתבע.יש לך דרך לבדוק עם אנשים בסביבתך שלא חייבו גם אותם על אותו נזק?
יש לך דרך להגיע לאיזושהי מצלמת רכב/מצלמת אבטחה שבה רואים את הנזק הזה כבר לפני ההשכרה שלך?
יפה. יישר כח!לפחות תחתים אותם על מסמך שמחייב אותם להודיע לך אם יש עוד נתבע.
קשה לי להאמין שהם יעזו לשקר במסמך חתום.
הם יכולים להיתפס.
אם הם לא רוצים לחתום, אל תשלם להם.
נראה אותם תובעים בבית משפט בלי לגלות אם יש עוד מישהו...
לפי חוק החוזים.שוב, זה לא לפי החוזה והם יכולים אולי לטעון להפרת חוזה.
ואל תהיה בטוח שבבית משפט הם חלשים.
מכיר מישהו שהצליח מולם במשפט?
אני לא יודע אבל יתכן [מסתבר אפילו] והם השקיעו בחוזה שלהם עורכי דין שישבו על כל הפרצות....
כתבתי את המציאות.משפט קשה ממש,
אבל זה בגלל שבבית דין לא נוטים לכיוון מסויים אלא לאמת, ובבית משפט כפי שכתבת נוטים להגן על האדם הקטן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: