עכשיו הגיעו לי כמה ספרים: מתלבטת מה לקרא ראשון
החיים הם לא מלון,אתה סתר לי, ניסים מספרים על עצמם של חיים ולדר, סלמנדרה,ותהומות של לאה סמילנסקי.
אקרא אותם ואשאיר המלצות..
נשמח לשמוע המלצות
עכשיו הגיעו לי כמה ספרים: מתלבטת מה לקרא ראשון
החיים הם לא מלון,אתה סתר לי, ניסים מספרים על עצמם של חיים ולדר, סלמנדרה,ותהומות של לאה סמילנסקי.
בנתיים:נשמח לשמוע המלצות
בנתיים:
1 סלמנדרה- זה בעצם אלגוריה - הסיפור מתנהל בעולם אחר. ממש אהבתי!!- אם כי היה חסר לי קצת משהו בסוף.
2 החיים הם לא מלון- ממש יפה - ספר עם הרבה הומור- וקצת עצב הרבה סיפורים על פגישות עם כל מיני טיפוסים או תיאורי רגשות-.
3 ניסים של חיים ולדר- יש הרבה סיפורים מספרים קודמים אבל יש גם כמה חדשים- הוא ליקט את כל סיפורי הניסים..
4 אתה סתר לי- לא לבעלי לב חלש- עצוב מאד אבל יש המון המון מסר- ספר מלא באמונה.
עד כאן..
ממשיכה לקרא
סלמנדרה.עכשיו הגיעו לי כמה ספרים: מתלבטת מה לקרא ראשון
פחות אהבתי!קניתי את "עגור הברונזה" לפני פסח, ומאז הספקתי לקרוא אותו 5 פעמים לפחות.
ספר יפיהיפה, לפי דעתי הכי יפה שלה. מתאים לכוווולם- גם מי שלא אהב את ממלכה בלבד!
זה ספר מובן, קולע, מרתק וגדוש מסרים.
מומולץ!!!!
דיאלאידאן...אם אבי המשפחה הוא כזה מושחת הוא כנראה העביר את המושחתות הזו בדי אן אי שלהם
לא, אני באמת שואלת.כשאמא של אולה היתה בת 8 הפיצו עליה איזה שהוא סיפור וכשהיא היתה בשידוכים קרי: 12 לא רצו אותה......
מעניין שגם אני שאלתי את עצמי תמיד את השאלה הזאת.איך יכול להיות שיש שתי אחיות, אחת נשואה ללמך עני שלא מצליח לפרנס את משפחתו, והשניה נשואה לגיס המלך?
כאילו, איפה המעמדות?
מה התפקשש אצל אמו של אולה?
א. haha זו תגובה צוחקת על ההודעה.א. מה זה haha
ב. מיה היא לא מלאך!
סמיילי, אימוג'י.א. מה זה haha
מדובר על משפחת אצולה, משפחה שלקחה כחתן את המלך.מעניין שגם אני שאלתי את עצמי תמיד את השאלה הזאת.
אבל אולי אפשר ללכת הפוך ולומר מה היה מיוחד באשתו של בסטיאן שהתחתנה עם אביר ושר צבא...
אולי בסטיאן היה דפוק?מדובר על משפחת אצולה, משפחה שלקחה כחתן את המלך.
הם לא היו לוקחים אפילו בת הכי טובה בעולם אם המשפחה שלה לא מאותו מעמד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: