מקור
- אם רוכשים דירה חדשה מקבלן או יזם צריך למכור את הדירה הקודמת בתוך 12 חודשים מהיום שבו החזקה בדירה החלופית תימסר בפועל (מועד קבלת טופס 4).
מקור
מאיפה הציטוט?
- אם רוכשים דירה חדשה מקבלן או יזם צריך למכור את הדירה הקודמת בתוך 12 חודשים מהיום שבו החזקה בדירה החלופית תימסר בפועל (מועד קבלת טופס 4).
כל זכותמאיפה הציטוט?
אפשר קישור?כל זכות
לא מוצאת את זה אבל מצאתי אחר https://elkayamlaw.co.il/מס-שבח-דירה-שניה/נדלן-ומקרקעין/מס-שבח/אפשר קישור?
זה בטוח על מס שבח?
האם בדקת כמה הנחה ממחיר הדירה משקפים הזכיות במגרשים לדיור להשכרה?
למה אימוג'י עצוב אפשר להבין?מי שמכיר את אלי פרוש לא מתפלא, המון משקיעים אצלו בלי לראות, הרבה פעמים זה עסקאות מציאה שנחתמות בדקה וחצי לפני שיחטפו,
לא רואה צורך ללכת לראות דירה, מספיק לי נתוני הטאבו, כתובת,, זה לא באמת נותן משהו למי שלא מבין ללכת לראות דירה הרוסה שזקוקה לשיפוץ בקריות, וגם אחרי השיפוץ לא ממש הרגשנו צורך ללכת, יש לנו עו"ד, הדירה על שמנו בטאבו, יש חברה שמנהלת את הדירה, והשכירות מתקתקת ב"ה,
אלי פרוש תותח על חללהאם משהו שמע על יועץ נדלן פיבוש או מלמן או אלי פרוש
האם יש לכם המלצות על אחד מהם
כי אותם אנשים שמשקיעים בלי לראות הם מוקד משיכה לגנבים ונוכלים,למה אימוג'י עצוב אפשר להבין?
תאמיני לי שאנחנו מאד זהירים, פה במקרה הספציפי הזה באמת לא היה צורך, יש לנו עורך דין תותח שבודק הכל מכל כיוון, אנחנו מקבלים סרטונים של הדירה, אנחנו מאד סומכים על המתווך ומי שמכיר אותו יעיד,כי אותם אנשים שמשקיעים בלי לראות הם מוקד משיכה לגנבים ונוכלים,
גם אם לכם הצליח (לא שיש לכם דרך לדעת אם לא ראיתם את הדירה) זה עדיין עצוב מאד לשמוע שיש אנשים שמתנהלים ככה.
!!!תאמינ/י
זה עדיין לא סותר לזה שגם אם אתם הצלחתם ההתנהלות הזו עדיין מאד מקלה על נוכלים ושקרנים.תאמיני לי שאנחנו מאד זהירים, פה במקרה הספציפי הזה באמת לא היה צורך, יש לנו עורך דין תותח שבודק הכל מכל כיוון, אנחנו מקבלים סרטונים של הדירה, אנחנו מאד סומכים על המתווך ומי שמכיר אותו יעיד,
זו לא איזה דירה בחו"ל על הנייר משהו מדומיין, זה דירה מאנשים פרטים עם טאבו מסודר, מושכרת,
אין בעייה ללכת לראות, אף אחד לא מנע ממנו את זה אנחנו לא ראינו צורך, מי שרוצה שילך לראות בשמחה, וכבר 3 עסקאות הוכיחו שבאמת אין צורך בסוג העסקאות הללו, ומי שיותר מדי חושש גם לא עושה כלום מציאות,
לא חסר סיפורים על אנשים שראו דירה וראו שטח ומגרש ועדיין נפלו קרבן, יש כללי זהירות נדרשים בכל עסקת נדלן,!!!
זה עדיין לא סותר לזה שגם אם אתם הצלחתם ההתנהלות הזו עדיין מאד מקלה על נוכלים ושקרנים.
מהיכרות קרובה מאוד.שלום וברכה
יש לי איזה הצעה להשקעה בעפולה ברחוב כורש 84 מ"ר משופצת מחולקת ל2 יחידות דיור 4000 ש"ח ברוטו 3200ש"ח נטו
המחיר 940000 האם זה נראה לכם מציעה ?
יש לנכס פוטנציאל עתידי?שלום וברכה
יש לי איזה הצעה להשקעה בעפולה ברחוב כורש 84 מ"ר משופצת מחולקת ל2 יחידות דיור 4000 ש"ח ברוטו 3200ש"ח נטו
שלום וברכה
קיים באזור פינוי בינוי אבל לא נראה שזה הולך לקרות שיכול להיות זה עלית ערך שותפת ואולי משהו יתפתח בענין פינוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: