ההשקעה במניות ובמדדים יותר מסוכנת מנדל"ן, לכן המינוף מסוכן.אם המינוף מסוכן אז לא כדאי לעשות את זה.
אז שאלתי עדיין קיימת.
בנדל"ן לא שכיח הירידות החדות שקורה לפעמים במניות.
ההשקעה במניות ובמדדים יותר מסוכנת מנדל"ן, לכן המינוף מסוכן.אם המינוף מסוכן אז לא כדאי לעשות את זה.
אז שאלתי עדיין קיימת.
יש אפשרויות גם לעשות זאת לא בצורה מסוכנת.אם המינוף מסוכן אז לא כדאי לעשות את זה.
אז שאלתי עדיין קיימת.
זה נכון חלקית.אם המינוף מסוכן אז לא כדאי לעשות את זה.
אז שאלתי עדיין קיימת.
אם מתנהלים נכון, אז הסיכון בהשקעה במניות יהיה הרבה יותר נמוך מכל השקעת נדל"ן ובמיוחד בתקופה הנוכחית.ההשקעה במניות ובמדדים יותר מסוכנת מנדל"ן, לכן המינוף מסוכן.
עם איזה ריביות? כמו במשכנתא על דירה?באיטראקטיב ברוקרס. (לדוגמא)
כמה ריבית אתם משלמים על ההלוואה?בעקבות השיח שנוצר כאן,
אולי שאלה של אנשים בורים בתחום-
בשוק ההון אפשר להרוויח בהשקעה פסיבית לא פחות מאשר בנדל"ן. ככה התרשמתי
אבל לנדל"ן יש יתרון משמעותי. בנדל"ן בן אדם לוקח משכנתא גדולה ומשקיע סכום ענק מההתחלה.
אבל אף אחד לא לוקח משכנתא של מיליון שקל ומשקיע בשוק ההון. (גם אין יכולת לקחת כזו הלוואה ענקית בשביל זה)
אם הייתה יכולת לקחת את אותה משכנתא ובמקום בדיור להשקיע בשוק ההון זה אפילו היה עדיף.
אבל בשטח אין מציאות כזאת.
אז אם יש לי נגיד 100K ויכולת להוציא עוד 3000 ש"ח בחודש,
לא עדיף לי לקחת משכנתא ולקנות דירה במיליון במקום עם עליית ערך/פינוי בינוי ולשלם 3000 הפרש בין המשכנתא לשכירות שהשוכר משלם וכדומה מאשר להשקיע את הכסף הזה ב- S&P?
מקווה שהשאלה שלי הייתה מובנת.
צריך להתאים את ההשקעה לטווח הזמן ולמה שמתכוונים לעשות עם הכסף.איך אפשר לדעת שצריך להשאיר מספר שנים נוספות?
בסוף מדובר פה במניות וזה יכול לרדת גם.
לפי ההיסטוריה של המדד S&P 500 , מדובר עדיין בהימור (על הרווחים לפחות).
אני מסכים שההשקעה בנדל"ן לא הייתה כדאית במשך תקופה ארוכה מאוד.
מרוח הפורום פה יוצא כאילו שההשקעה לטווח ארוך בS&P 500 היא כדאית תמיד, אז מתברר שלא.
יתכן מאוד שמי שמשקיע לעשר שנים הבאות לא יהיה לו רווחים או רווחים קטנים מידי.
ריבית דומה לפריים.עם איזה ריביות? כמו במשכנתא על דירה?
ב2008 היה ירידה של כמעט 50 אחוז במניותאם מתנהלים נכון, אז הסיכון בהשקעה במניות יהיה הרבה יותר נמוך מכל השקעת נדל"ן ובמיוחד בתקופה הנוכחית.
כרגע אין הלוואה.כמה ריבית אתם משלמים על ההלוואה?
מי אמר לכם שהנכס הנדלנ"י יעלה?כרגע אין הלוואה.
כרגע משקיעים חודשית ב-S&P ושוקלים להיכנס לנדל"ן.
עוד אין משהו קונקרטי.מי אמר לכם שהנכס הנדלנ"י יעלה?
א. בארה"ב היו ירידות יותר גדולות מזה באותו זמן בשוק הנדל"ן.ב2008 היה ירידה של כמעט 50 אחוז במניות
לא זכור לי שקרה כזה דבר בנדל"ן.
נדל"ן זה עבודהעוד אין משהו קונקרטי.
נחפש אחד כזה.
יש דרכים שלפיהן אפשר לצפות האם הערך של הנכס יעלה.
מדברים על השקעה בנדל"ן בישראל. (הירידות הדרסטיות בארה"ב לא היו באיזורי ביקוש)א. בארה"ב היו ירידות יותר גדולות מזה באותו זמן בשוק הנדל"ן.
?ב. הנתון הזה אין לו שום משמעות למה שכתבתי גם אם הוא היה נכון.
לכאורה עדיףאז אם יש לי נגיד 100K ויכולת להוציא עוד 3000 ש"ח בחודש,
לא עדיף לי לקחת משכנתא ולקנות דירה במיליון במקום עם עליית ערך/פינוי בינוי ולשלם 3000 הפרש בין המשכנתא לשכירות שהשוכר משלם וכדומה
להבנתך דבר שקרה בארה"ב לא יכול לקרות בישראל?מדברים על השקעה בנדל"ן בישראל. (הירידות הדרסטיות בארה"ב לא היו באיזורי ביקוש)
אולי תוסיף גילוי נאות "תקחו את העצות שלי בערבון מוגבל כי אני מתפרנס מהם'? זה גם מקובל על פי חוק, להוסיף ג"נ כזה.לכאורה עדיף
אך כמו בכל השקעה צריך לבדוק את כל הנתונים לעומק
ולראות באמת מה מתאים לכם
מה המקצוע שלך?לכאורה עדיף
אך כמו בכל השקעה צריך לבדוק את כל הנתונים לעומק
ולראות באמת מה מתאים לכם
לא אמרתי שזו השקעה קלה.נדל"ן זה עבודה
זה לא השקעה קלה
צריך ללמוד את המקצוע ולדעת איזה נכס יעלה ובמה שווה להשקיע
והם בדרך כלל יקרים יותר או מסוכנים יותר או גם וגם, והם שורצים נוכלים ובעלי אינטרסים.עוד אין משהו קונקרטי.
נחפש אחד כזה.
יש דרכים שלפיהן אפשר לצפות האם הערך של הנכס יעלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: