75 דולר אצל כל מוכר בנפרד.מישהו יודע עד איזה סכום ניתן לקנות באלי אקספרס בלי לשלם מכס?
75 דולר אצל כל מוכר בנפרד.מישהו יודע עד איזה סכום ניתן לקנות באלי אקספרס בלי לשלם מכס?
זה קישור להורדה ואחרי ההורדה הוא מותקן לבד
וזה קישור להרשמה (גילוי נאות אני מרוויח אם אתם נרשמים דרכי)
יהפהפייםפרחים, עדיין לא הגיעו, לא יודעת לאמר לך איך הם
קישור להורדה אינו תקיןזה קישור להורדה ואחרי ההורדה הוא מותקן לבד
וזה קישור להרשמה (גילוי נאות אני מרוויח אם אתם נרשמים דרכי)
אצלי תקין...קישור להורדה אינו תקין
אין דבר כזה, C2 שעובד עם גולן זה רק מכשיר כשר אורגינל שקונים בארץ.ראיתי שמישהוא שם את הקישור הזה לפלאפון C2 ובתגובות באתר מישהוא כתב שלגולן אין אפשרות לשים סים כשר.מישהוא שנתנסה יכול בבקשה לתת לי מידע או לתת לי קישור לC2 שכן עובד עם גולן?
תודה רבה רבה!/QUOTE]
מה זאת אומרת?אין דבר כזה, C2 שעובד עם גולן זה רק מכשיר כשר אורגינל שקונים בארץ.
אני הזמתי כבר כ-10 מכשירים כאלו (לנו ולחברים) כולם מרוצים מאוד,ראיתי שמישהוא שם את הקישור הזה לפלאפון C2 ובתגובות באתר מישהוא כתב שלגולן אין אפשרות לשים סים כשר.מישהוא שנתנסה יכול בבקשה לתת לי מידע או לתת לי קישור לC2 שכן עובד עם גולן?
תודה רבה רבה!
https://he.aliexpress.com/item/Orig...449.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dPqhDwT
התכוונת לפלאפונים?וזה כשר?
לגיל 3 זה קצר!לאיזה גיל זה?
בכמה את מוכרת?
יש לי נוקיה סי 2 שהזמנתי ולא פתחתי כי קניתי משהו אחר בארץ. למכירה. פרטים באישי.וזה כשר?
רק עכשיו אני רואה... מתנצלתלא הבנתי קנית לבת 3 סרפן מידה 6?? ועדין קצר?
למה בכלל חשבת מידה 6 ולא 3T?
הזמנתי בדיוק היום לבת שלי שתהיה בת 3 תיכף וקצת נמוכה 3T אז לבטל????
כמה זמן יש לך את השעון?שעון לילדה. לקחנו את דגם מס' 2
כחודש וחציכמה זמן יש לך את השעון?
אני קניתי ג"כ כזה שעון ולא החזיק מעמד - בקושי חודש- המחוגים נפלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: