קמאטק / מכון לב - מה עדיף?

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בשבבים אין כמעט סיכוי לבוגרת סמינר להיכנס לעבודה ללא תואר: מי שקמא טק תדאג לה להשמה מצוין, מי שלא לכאורה תישאר בלי שום שום עבודה
למה תישאר בלי עבודה?
גם מי שהיתה בבוטקמפ של שבבים נשאר לה הידע של פולסטאק מהסמינר,
ברוב המקומות כבר בתוכנית הבסיסית של מהט עושים פרוייקט של פולסטאק ויש את הידע הזה.
את יכולה להגיד שמי שתהיה בבוטקמפ של שבבים וקמאטק לא יסדרו לה עבודה -
אז באיחור היא תהיה באותו מצב של כל החברות שלה שלא היו בכלל בבוטקמפ, אבל עם הרבה יכולות אישיות שמפתחים בבוטקמפ של למידה עצמית והכנה לראיונות.

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
למה תישאר בלי עבודה?
גם מי שהיתה בבוטקמפ של שבבים נשאר לה הידע של פולסטאק מהסמינר,
ברוב המקומות כבר בתוכנית הבסיסית של מהט עושים פרוייקט של פולסטאק ויש את הידע הזה.
את יכולה להגיד שמי שתהיה בבוטקמפ של שבבים וקמאטק לא יסדרו לה עבודה -
אז באיחור היא תהיה באותו מצב של כל החברות שלה שלא היו בכלל בבוטקמפ, אבל עם הרבה יכולות אישיות שמפתחים בבוטקמפ של למידה עצמית והכנה לראיונות.
אם היא תלמד גם פול סטאק נכון מאד,
אם היא תלמד רק שבבים- לדעתי פחות...

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אם היא תלמד גם פול סטאק נכון מאד,
אם היא תלמד רק שבבים- לדעתי פחות...
אני מתכוונת לומר שלרוב הבנות כבר בשלב הזה יש ידע בפולסטאק.
גם בלי קמאטק בכלל.
ולכן - לא משנה לאיזה תוכנית היא הולכת את הידע הבסיסי של הפולסטאק כבר יש.
והיא תוכל לגשת לאותן משרות שהיתה ניגשת אליהן עכשיו אם היא לא היתה נכנסת לשום תוכנית, גם בעוד 3 + חודשים אם לא תהיה לה השמה.

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
אני מתכוונת לומר שלרוב הבנות כבר בשלב הזה יש ידע בפולסטאק.
גם בלי קמאטק בכלל.
ולכן - לא משנה לאיזה תוכנית היא הולכת את הידע הבסיסי של הפולסטאק כבר יש.
והיא תוכל לגשת לאותן משרות שהיתה ניגשת אליהן עכשיו אם היא לא היתה נכנסת לשום תוכנית, גם בעוד 3 + חודשים אם לא תהיה לה השמה.
נכון מאד
השאלה היתה אם ללכת לבוטקאמפ של שבבים או ללמוד שבבים בתור המסלול בעצמו במשך השנתיים?
אםם ללכת לבוטקאמפ של שבבים- צודקת לגמרי,
אם ללמוד במסלול ששבים -חוזרת על דעתי...

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש עכשיו בחלק מהסמינרים שני אופציות מטעם קמא -טק:
פולסטק ללא התחיבות להשמה שנותנת 3 חודשי ניסיון, לעומת שבבים עם התחיבות חלקית כאשר הבת מתחיבת לא לחפש עבודה.
אני טובה כנראה בשניהם למרות שנראה לי שבסוף אני מעדיפה עבודה בתחום הפולס טק.
אני צריכה דחוף להחליט---
אולי יש כאן למישהוא עצה???
אני התכוונתי לענות לה.
זה מה שיש עכשיו בסמינרים לבנות שמסיימות י"ד.
ואת צודקת ממש בדעתך לגבי השאלה על המסלול של שבבים למשך שנתיים.

אלי אלימלך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש עכשיו בחלק מהסמינרים שני אופציות מטעם קמא -טק:
פולסטק ללא התחיבות להשמה שנותנת 3 חודשי ניסיון, לעומת שבבים עם התחיבות חלקית כאשר הבת מתחיבת לא לחפש עבודה.
אני טובה כנראה בשניהם למרות שנראה לי שבסוף אני מעדיפה עבודה בתחום הפולס טק.
אני צריכה דחוף להחליט---
אולי יש כאן למישהוא עצה???
יש לך טעות בהעברת המידע שקיבלת מטעם הסמינר, [אני מקמא-טק]

קמא-טק עושה תמיד בוטקמפים מוכווני השמות, בכל השנים היו 90-95 אחוז השמה, אבל ללא התחייבות להשמות בשום מקרה.

השנה הזו, יש רק 60 אחוזי השמה, וזה די התחלק לפי תעשיות: בשבבים המשבר פחות פגע, ולכן רוב מוחלט של תלמידות השבבים הושמו, בפול סטאק לעומת זאת המשבר פגע ראשון ובעוצמה הרבה יותר חזקה, ולכן השנה תלמידות הפול סטאק לא קיבלו אפילו הזדמנויות לראיונות כמעט.

מה יקרה בסוף השנה הזו כשיגיע רגע ההשמות? רק השם יודע - אולי בשניהם יהיה פיצוץ לטובה, אולי הקערה תתהפך ויהיו תקנים בפול סטאק ולא בשבבים [לדעתי סיכוי קלוש] אולי זה יישאר ככה, שבבים חזק, פולסטאק חלש [ יותר סביר] ואולי חלילה בשניהם יהיה משבר.

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
יש לכם מידע על מסלול הנדסת אלקטרוניקה ומחשבים בבנות אלישבע?
אני בי"ב ומתלבטת אם ללכת על המסלול הזה. שמעתי הרבה דעות ללכת לתיכנות כי באלקטרוניקה אין עבודה לחרדיות וכו וקשה מאד להתקבל.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות

גיואלדיק

משתמש רשום
יש לך טעות בהעברת המידע שקיבלת מטעם הסמינר, [אני מקמא-טק]

קמא-טק עושה תמיד בוטקמפים מוכווני השמות, בכל השנים היו 90-95 אחוז השמה, אבל ללא התחייבות להשמות בשום מקרה.

השנה הזו, יש רק 60 אחוזי השמה, וזה די התחלק לפי תעשיות: בשבבים המשבר פחות פגע, ולכן רוב מוחלט של תלמידות השבבים הושמו, בפול סטאק לעומת זאת המשבר פגע ראשון ובעוצמה הרבה יותר חזקה, ולכן השנה תלמידות הפול סטאק לא קיבלו אפילו הזדמנויות לראיונות כמעט.

מה יקרה בסוף השנה הזו כשיגיע רגע ההשמות? רק השם יודע - אולי בשניהם יהיה פיצוץ לטובה, אולי הקערה תתהפך ויהיו תקנים בפול סטאק ולא בשבבים [לדעתי סיכוי קלוש] אולי זה יישאר ככה, שבבים חזק, פולסטאק חלש [ יותר סביר] ואולי חלילה בשניהם יהיה משבר.
כרגע באחד הסמינרים בהם אני נמצאת יש בוטקמפ של פולסטק שאינו מכוון השמה שמתחיל מיד אחרי פסח, וכן בוטקמפ של שבבים שמכוון השמה שמתחיל בסיון
אני מוכנה לעבוד קשה-
מה הכי נראה כרגע מבטיח מבחינת עבודה טובה?

Vvvv

משתמש רשום
אני הייתי בבוטקמפ של קמא טק של בתחום השבבים
בסמינר בעקר למדנו פול סטק והחלטתי שעדיף לי ללמוד ב3 חודשים האלה משהו חדש(שאני פחות יודעת) כך אוכל לשלוח קו"ח לכל סוגי המשרות
הייתי תלמידה משקיעה והידע שלי בפול סטק היה ברמה גבוהה כולל כמה פרויקטים בתחום

אילה9

משתמש פעיל
@גיואלדיק
את בשנה א' (י"ג)?
כי אם כן זה מאוד משמעותי, אם הכוונה כרגע להתמקד בשבבים ללא פולסטאק, ומסתבר שבינתיים לא הספקתם לרכוש כ"כ הרבה ידע בפולסטאק, לא הייתי ממליצה לך על שבבים.

גיואלדיק

משתמש רשום
אני גם עושה פרויקט גדול בפול סטאק כך שאני לא שוכחת את נושא הפול סטאק...

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
יש לכם מידע על מסלול הנדסת אלקטרוניקה ומחשבים בבנות אלישבע?
אני בי"ב ומתלבטת אם ללכת על המסלול הזה. שמעתי הרבה דעות ללכת לתיכנות כי באלקטרוניקה אין עבודה לחרדיות וכו וקשה מאד להתקבל.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות
????

אילה9

משתמש פעיל
במקומך הייתי פותחת לזה אשכול נפרד.
אלו שיכולות לעזור לך בנושא לא דווקא יטרחו להיכנס לאשכול הזה...

Vvvv

משתמש רשום
אני בשנה ב'
ותודה רבה!
ו-

Vvvv

לא הבנתי מה רצית לומר?
התכונתי לומר שלדעתי עדיף לנצל את הזמן ללמוד משהו חדש שפחות לומדים בסמינר כמו השבבים
עדיף לדעת הרבה תחומים בצורה טובה ככה תוכלי לגשת ולהבחן לכל משרה שיציעו לך
ככה אני עשיתי ומרוצה מההחלטה הזאת ב"ה

גיואלדיק

משתמש רשום
השאלה הגדולה כאן היא- אם בזמן שאני מחויבת לבוטקמפ של שבבים יגמר השפל ובינתים אני אפסיד את העבודות של פולסטק, יש למשהוא מידע בנושא הזה?

ישראלה ישראלי

משתמש סופר מקצוען
השאלה הגדולה כאן היא- אם בזמן שאני מחויבת לבוטקמפ של שבבים יגמר השפל ובינתים אני אפסיד את העבודות של פולסטק, יש למשהוא מידע בנושא הזה?
לצערינו בימינו אין נביאים.
נתנו כבר את כל הנתונים, יותר מזה אף אחד לא יוכל לעזור
ההחלטה והנשיאה בתוצאות תישאר בסוף תמיד אישית.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה