באמזון הלכו לחומרה?התכוונתי לאמזון וקוואלקום
באמזון הלכו לחומרה?התכוונתי לאמזון וקוואלקום
באמזון הלכו לחומרה?
היתה השמה בקוואלקום ואמזון בחומרה.
לדעתי האישית עדיף בהרבה לעבוד בפיתוח תוכנה ולא שבבים.
כרגע נראה שקמא טק יותר הסתדרו, אבל גם הם לא ממש הצליחו לסדר הרבה,אז עכשיו לאחר ההשמה של שנה שעברה
כבר יש למישהו אינדיקציה ברורה מי עושה השמה יותר טובה קמאטק או מכון לב?
לא זה מה ששאלתיסורי אבל אני לא רואה היום צורך בתואר.
מישהי יודעת אולי?מי שעשתה מכון לב יכולה להשלים לתואר? כמה נז"ים הכירו?
150 מתוך כמה בסה"כ?אני מהצוות של מקמא-טק,
עשינו כ-150 השמות בחודשיים האחרונים לבוגרות הבוטקמפ - אבל נשארה קבוצה משמעותית עדיין שלא סודרה,
השוק היום מאד קשה, בפרט לג'וניוריות..מתוך 300 בנות שהיו בבוטקמפים
אבל עדיין המון בנות שאני מכירה- ללא השמה בכלל!!
ו-- יושבות 3 חודשים בבית...
כל הבוטקמפים הסתיימו עד סוף אלול כזה,
והיום כבר אמצע כסליו...
איך זה בהשוואה בין המסלולים השונים של קמא- טק?אני מהצוות של מקמא-טק,
עשינו כ-150 השמות בחודשיים האחרונים לבוגרות הבוטקמפ - אבל נשארה קבוצה משמעותית עדיין שלא סודרה,
כן, יש קשיים השנה -
- במגמת פולסטאק יש לנו [השנה] קושי חריף בהשמה - מכיון שהמשבר בהייטק פגע בעיקר בחברות האינטרנט/קונסומרס וכו' שאנחנו עובדים איתם. אנחנו עדיין נעבוד חזק בחצי השנה הקרובה ליישם את שאר הבוגרות בעזרת השם.
- בכל השנים תהליכי ההשמות לקחו מחודש אוקטובר עד חודש אפריל מאי, ואנחנו אנחנו כולה בחודשיים הראשונים, נראה לי פייר לגמרי.
- אצל המעסיקות הותיקות [מטריקס, אירוקס, רייציפ, מלם, 3BASE, עוז, ONE, SQLINK, טלדור וכו'] יש עדיין משרות בגלל שיש להם פעילות עמוסה של משרדי ממשלה, בנקים וכו' - איוזורים שהמשבר לא פגע בהם.
ובשבבים?במגמת פולסטאק יש לנו [השנה] קושי חריף בהשמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: