מטגנת בשמן? כמה?בצל:
מטגנים בצל עם טיפה סוכר, אחרי הטיגון מסננים את השמן ומוסיפים מיונז, מלח, פלפל ופפריקה.
מקבלת מלאא מחמאות עליו!
יש עוד למי שמעוניין....
עד להזהבה או שקיפות?
יש לך תמונה?
רוצה להכין ולא מצליחה לדמיין איך זה יוצא...
מטגנת בשמן? כמה?בצל:
מטגנים בצל עם טיפה סוכר, אחרי הטיגון מסננים את השמן ומוסיפים מיונז, מלח, פלפל ופפריקה.
מקבלת מלאא מחמאות עליו!
יש עוד למי שמעוניין....
האם אפשר עם פטריות משימורים?הסלט שלי. (אני המצאתי)
סלט פטריות ובטטה
החומרים:
בטטה גדולה
8 פטריות בינוניות
2 כפות חמוציות ללא סוכר
2 כפות מקלות שקדים מולבנים
2 גבעולי בצל ירוק
כף רוטב צ'ילי
2 שיני שום כתושות.
מיץ לימון
מעט חומץ
מלח
אופן ההכנה
חותכים את הבטטה לקוביות ומטגנים. כשהן כמעט מוכנות מוסיפים רבעי פטריות, רוטב צ'ילי ושום.
מוסיפים מקלות שקדים וחמוציות.
מורידים מהאש ומוסיפים טבעות בצל ירוק, לימון, מעט חומץ ומלח.
לאהאם אפשר עם פטריות משימורים?
בתנור... יש הרבה נוזלים, טוחנים עם כל הנוזלים????עוד סלט טעים מאוד שאלתרתי פעם ונכנס לתפריט הקבוע:
דיפ איטלקי:
2 עגבניות בשלות
1 בצל
4 שיני שום קלופות
מסדרים את הירקות חצויים בתבנית אלומניום מגודל מתאים, כך שכל התבנית תהיה מלאה.
מפזרים בינהם את שיני השום.
מזלפים שמן זית על הירקות ומפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס.
אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה, עד לריכוך.
אם השכבה העליונה של הבצל נשרפה ניתן להסיר אותה.
טוחנים במעבד מזון למטבל חלק.
אני טוחנת עם הכל, אבל אפשר להוסיף אותם בהדרגה אם את לא בטוחה מה המרקם שאת רוצה.בתנור... יש הרבה נוזלים, טוחנים עם כל הנוזלים????
יצא מעולה, ממש טעיםאני טוחנת עם הכל, אבל אפשר להוסיף אותם בהדרגה אם את לא בטוחה מה המרקם שאת רוצה.
תעדכני איך יצא
אותי מאד.מתכון לסלט חציל מוקרם, מענין מישהי?
אותי מאד.
ולפני שכותבת - אפשר לגוון עם החציל..? להמיר לקישוא, בטטה וכו?
דווקא לי נשמע טעים.. (מה יכול להיות לא טעים כששמים בו טחינה )לא ניסיתי...
אבל-
לטגן\לאפות חציל חתוך לקוביות
לקרר
אחרי הקירור-
לערבב עם סלט טחינה (לא טחינה גולמית הכוונה)
ומיונז
בכמות שווה
לתבל לפי הטעם.
זה נשמע דוחה, אבל, אחרי שגיסתי אכלה את הסלט הזה במשך 9 ח' וממש התחננה שאחפש לה את המתכון-הנה הוא.
לא ניסיתי...
אבל-
לטגן\לאפות חציל חתוך לקוביות
לקרר
אחרי הקירור-
לערבב עם סלט טחינה (לא טחינה גולמית הכוונה)
ומיונז
בכמות שווה
לתבל לפי הטעם.
זה נשמע דוחה, אבל, אחרי שגיסתי אכלה את הסלט הזה במשך 9 ח' וממש התחננה שאחפש לה את המתכון-הנה הוא.
נשמע טובבב
אממ אפשר לוותר על המיונז?
אז זה חציל בטחינה, לא חציל מוקרם
הטעם שונה, כמובן
כידוע מסנני המיונז מפספסים הרבה מתכונים
אבל אין לי ברירה
יש אולי אופציה לתחליף כלשהוא? משו יצירתי?
לדעתי לא מרגישים את המיונז,
גיסתי הנ"ל שונאת מיונז, ונגעלה לדעת שאכלה ממנו בלי לשים לב.
ותחליף?
פשוט להכין איולי ביתי מביצה+שמן+מלח=מיונז ביתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: