קוביות בצל, והפטריות כבר חתוכות (מקופסה) ועדיין היא כן חוצה אותן אני חושבת.איך הבצל חתוך?
והפטריות, חתוכות?
קוביות בצל, והפטריות כבר חתוכות (מקופסה) ועדיין היא כן חוצה אותן אני חושבת.איך הבצל חתוך?
והפטריות, חתוכות?
תוסיפי כפית מיונז ואל תספרי לאף אחד...מצחיק אותי לפתוח נושא על טחינה.
טחינה?
זה כמו לפתוח נושא על סלט ירקות קצוץ, או אורז, או בקיצור כל הדברים האלה שגם מי שממש לא יודע לבשל-
את זה הוא יודע לעשות.
אבל כן, אצלנו טחינה זה must,
ו.. אפפעם היא לא יצאה ממש טעימה.
פעם מדי סמיכה ופעם דלילה ופעם חריפה ופעם מלוחה ופעם סתם סתמית כזאת.
ואני כ"כ מתרגשת שהגעתי למינון המדויק... שאני חייבת להעלות את זה.
מבטיחה, היא יצאה קטיפתית, עדינה, מתובלת בדיוק.
כוס טחינה גולמית
3/4 כוס מים קרים מאד מאד (עדיף להפשיר כמה קוביות קרח בכוס עד להפשרה, ולהוסיף אותם.)
קמצוץ מלח
מיץ מחצי לימון
3 שיני שום כתושות.
מערבלים במקל בלנדר חמש דקות.
אמיתי??תוסיפי כפית מיונז ואל תספרי לאף אחד...
סלט מוצלח! so yummy! ממש התפנקתי בשבת (וגם בראשון). תודה לך!סלט סלק קל להכנה, טעים. כולם ישאלו אתכם מה שמתם בפנים
לסלט:
1 סלק טרי (לא מבושל) מקולף וחתוך לפלחים.
2. שני גזרים קלופים וחתוכים לטבעות.
3 גבעולי סלרי טרי ללא העלים (לא חובה) / שליש קולורבי חתוך לפלחים.
1 שן שום
חופן כוסברה /פטרוזיליה טריה.
לרוטב:
1/2-1/3 כוס מיץ לימון /חומץ
כף סוכר חום דביק /סילאן
1 כף שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מרסקים את כל רכיבי הסלט במעבד מזון בסכין הרגילה עד לקבלת קוביות קטנות. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ,מתבלים את הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.
שומרים במקרר.
הערות והארות:
1. אם אין מעבד מזון ניתן לגרר את כל הרכיבים בפומפיה (למעט הסלרי שיש לקצוץ דק).
2. לא כדאי להשמיט מרכיבי הסלט-כל אחד מהם חשוב. אם ממש לא יכולים ניתן להשמיט את הכוסברה.
3. היחס בין החומרים ברוטב הוא רק הצעה. ברור שהוא ניתן לשינוי לפי טעמכם.
מניחה שכן. וכן, זה אמיתי. מרקם מושלם.אמיתי??
יכולה להוסיף גם עכשיו- אחרי ההכנה?
בהחלא אני מוסיפהביצה רקשה לפני הטחינה.אותי מאד.
ולפני שכותבת - אפשר לגוון עם החציל..? להמיר לקישוא, בטטה וכו?
ממליצה על הר ברכה או אל ארז.והכי חשוב טחינה גולמית מחברה טובה.
גם בעיניי,ממליצה על הר ברכה או אל ארז.
הכי טעימות בעיני.
דווקא יצא לי לקנות שם.גם בעיניי,
עד שאמרו לי לקנות של אחד שמוכר ב"מחנה יהודה"
נראה לו קוראים לזה ממלכת החלבה/ הטחינה/ השומשום.
בקיצור משהו מהמשפחה הזאת.
אבל באמת טחינה בליגה אחרת!!!
את הטחינה?דווקא יצא לי לקנות שם.
אני חושב שעדיף הר ברכה מאל ארז, עדיף [וגם מצווה] לפרנס אחים ולא בני דודים....ממליצה על הר ברכה או אל ארז.
הכי טעימות בעיני.
הר ברכה זה ברכא?אני חושב שעדיף הר ברכה מאל ארז, עדיף [וגם מצווה] לפרנס אחים ולא בני דודים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: