הר ברכה הם שומרונים ולא יהודים.אני חושב שעדיף הר ברכה מאל ארז, עדיף [וגם מצווה] לפרנס אחים ולא בני דודים....
וכל אחד יעשה את שיקוליו.
הר ברכה הם שומרונים ולא יהודים.אני חושב שעדיף הר ברכה מאל ארז, עדיף [וגם מצווה] לפרנס אחים ולא בני דודים....
לא.הר ברכה זה ברכא?
א"כ אז הם גם בני דודים
יוצא חריף אש?בלת"ק:
סלט עגבניות ושום.
5 עגבניות פרוסות
6 שיני שום פרוסות לאורכן
לשים בתבנית את העג' לפזר מעל את השום
לזלף שמן זית מעל עם פ"ש ומלח גס
לאפות בתנור 120 מעלות מכוסה חצי שעה
להסיר את המכסה להעלות ל 180 מע' עד לחריכה קלה
אחרי הקירור להוסיף מעט מיץ לימון וזעתר.
בתאבון.
תוסיפי חתיכה קטנה של גמבה.למה תמיד הסלט ערבי יוצא לי כתמתם בהיר לא אדום.
יוצא פיקנטי למדיי...יוצא חריף אש?
ומה זה פ"ש?
תלוי לדעת מי...לגבי הטחינה
אחוה לא נקראת חברה איכותית?
פעם הכנתי בטעות עם מי סודה@תמרוווש
פעם הבאה במקום המים הקרים קרים,
תוסיפי סודה קרה קרה!!!
וכן רשמו לך כאן שחברה איכותית זה טעם אחר!!
...פעם הכנתי בטעות עם מי סודה
והטעם היה מעקצץ בפה ☹
מבחינה בריאותית, כמות הנתרן שבטחינה אחוה קטנה משמעותית מחברות אחרות.לגבי הטחינה
אחוה לא נקראת חברה איכותית?
היא איכותית בהחלט.לגבי הטחינה
אחוה לא נקראת חברה איכותית?
יש תחליף לזעתר?בלת"ק:
סלט עגבניות ושום.
5 עגבניות פרוסות
6 שיני שום פרוסות לאורכן
לשים בתבנית את העג' לפזר מעל את השום
לזלף שמן זית מעל עם פ"ש ומלח גס
לאפות בתנור 120 מעלות מכוסה חצי שעה
להסיר את המכסה להעלות ל 180 מע' עד לחריכה קלה
אחרי הקירור להוסיף מעט מיץ לימון וזעתר.
בתאבון.
הזעתר הוא שדרוג ולא חובה.יש תחליף לזעתר?
אין לי בבית כרגע.
תודה!הזעתר הוא שדרוג ולא חובה.
באותה מידה אפשר להוסיף אורגנו, כמון, ושלל עשבי תיבול למיניהם, כמו טימין ורוזמרין.
מי שאוהב חריף אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ דק.
בתאבון.
לסנן את הנוזלים שנשארים מהפטריות? או שבכלל לא אמורים להישאר נוזלים?סלט פטריות טעים טעים!
(המתכון מהאתר של סיגל ברמר, הוספתי ושיניתי קצת מהמקור)
חומרים:
2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות שטופות וחצויות
2 כפות שמן זית
3 כפות סויה
2 כפות דבש
1 כף סילאן
1/4 שן שום מגורדת דק
1/4 כפית מלח
2 כפות שומשום קלוי (במחבת בלי שמן )
בצל סגול
עגבניות שרי
אופן ההכנה:
רוטב :בקערית לשים 3 כפות סויה, 2 כפות דבש, 1 כף סילאן, 1/4 שן שום מגורדת דק, 1/4 כפית מלח לערבב היטב.
בסיר שטוח לחמם את השמן, להוסיף את הפיטריות לטגן כדקה, להוסיף את הרוטב שהכנו להגביר את הגז למקסימום , לטגן את הפטריות ברוטב, לנענע את הסיר מדי פעם עד לצימצום הנוזלים וקרמול הפיטריות.
להסיר מהגז ולהוסיף רצועות בצל סגול ועבניות שרי. להעביר לצלחת הגשה לצנן מעט ,לפזר את השומשום הקלוי ולהגיש בטמפרטורת החדר
צפה בקובץ המצורף 691345
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: