איפה כתוב קליק ? בקישור הקטן שהעתקתי או שפותחים אותו וזה נהיה 7000 אותיות ומספרים לא מובניםזה שיווקי
אם כתוב המילה קליק בקישור
אני לא קורה אנגלית (בעיה רצינית)
איפה כתוב קליק ? בקישור הקטן שהעתקתי או שפותחים אותו וזה נהיה 7000 אותיות ומספרים לא מובניםזה שיווקי
אם כתוב המילה קליק בקישור
בקישור עצמו ששמת בהודעה כתוב באנגלית קליק ככה: clickאיפה כתוב קליק ? בקישור הקטן שהעתקתי או שפותחים אותו וזה נהיה 7000 אותיות ומספרים לא מובנים
אני לא קורה אנגלית (בעיה רצינית)
אחרי שאני לוחץ על הקישור הקטן הזה נפתח לי עמוד עם הכתובת הזאתבקישור עצמו ששמת בהודעה כתוב באנגלית קליק ככה: click
זה לא שיווקיאחרי שאני לוחץ על הקישור הקטן הזה נפתח לי עמוד עם הכתובת הזאת
רכב Rearview מראה מגב נירוסטה טלסקופית נשלף שכבות מברשת ראש חלון לשטוף ניקוי מברשת כף יד מגב - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
גם עכשיו יש דרך לדעת ? כי אני לא רואה שכתוב קליק
תודה רבה על כל המידע
זה אותו קישורזה לא שיווקי
שיווקי זה רק עם הקליק -קישור קטן
אם הוא נכנס דרך הקישור שאתה נתת לו, אז זה אכן "בורח" מהק.ש.זה אותו קישור
לחצתי על הקישור הקטן ונפתח לי הדף של המוצר
עכשיו בשורה למעלה של הדף שנפתח לי יש כתובת אם אני מעתיק אותה ומוסר למישהו אחר אני כאילו בורח מהק.ש
זה כאילו פטנט לבטל ק.ש
זה קצת מוזר לא ?
@בעריש מה אתה אומר ?
חס וחלילה לעשות ככהאם הוא נכנס דרך הקישור שאתה נתת לו, אז זה אכן "בורח" מהק.ש.
אבל למה לעשות את זה? כדי שיכנס לסין עוד כסף ישראלי?
בהחלט אפשר וזה קורה הרבהחס וחלילה לעשות ככה
העניין זה שיש כאלה שיכולים כביכול לגנוב לי את המוצר
אני עובד קשה מחפש בודק ונותן ק.ש ובא מישהו מדלג עלי ועושה את זה ק.ש שלו אחרי שאני טרחתי להעלות את זה
את זה רציתי לדעת אם אפשר לבטל את הק.ש שנתתי
השאלה שלכם לא מובנתמישהו יודע להגיד לי למה לא נצבר לי כשאני עושה ק.ש לסל/לחנות מסויימת?
הכוונה לק"ש דרך פה:
צפה בקובץ המצורף 1571945
אשמח לעזרת המומחים
תודה!
ניסיתי לעשות ק"ש לעמוד מבצעים באלי אקספרסהשאלה שלכם לא מובנת
זה יצר לך קשור שיווקי?ניסיתי לעשות ק"ש לעמוד מבצעים באלי אקספרס
קניתי דרך זה כמה פעמים ואני יודעת בוודאות על כמה שהזמינו מהקישור הזה וזה פשוט לא צובר לי
מה יכול להיות הבעייה?
ניסיתי לעשות ק"ש לעמוד מבצעים באלי אקספרס
קניתי דרך זה כמה פעמים ואני יודעת בוודאות על כמה שהזמינו מהקישור הזה וזה פשוט לא צובר לי
מה יכול להיות הבעייה?
לא נראה לי הגיוני לעשות לעמוד הזה ק.ש אין סיכוי שיאשרו ק.ש אחד לדף עם עשרות מוצריםניסיתי לעשות ק"ש לעמוד מבצעים באלי אקספרס
מה יכול להיות הבעייה?
הצלחתי לעשות על זה ק"שלא נראה לי הגיוני לעשות לעמוד הזה ק.ש אין סיכוי שיאשרו ק.ש אחד לדף עם עשרות מוצרים
מה עוד שזה בכלל דף נפרד מהאתר עצמו וכל המוצרים שקניתי בדף הזה וניסיתי לעשות עליהם ק.ש לא הצלחתי ועברתי מוצר מוצר
יכול להיות שאחרי שלחצו על קש שלך, הם לחצו על קש של מישהו אחר
אופציה נוספת: שעבר 3 ימים מאז שלחצו על הקש שלך בפעם האחרונה
אופציה נוספת: שהרכישה בוצעה ממש ביום האחרון אז טרם נראית באתר
אופציה נוספת: הם לא רכשו פריטים שיש עליהם עמלת מכירה
כנראה שאחת האופציות הנל קרתה אצל אלה שרכשו "דרכך"אני אישית הזמנתי מק"ש שיצרתי, הזמנתי את זה מיד אחרי שיצרתי אותו
התכונתי שעל כל הדף לעשות ק.ש זה לא הגיוני אבל אולי אפשר אני לא יודעהצלחתי לעשות על זה ק"ש
ואני יודעת שזה צובר כי לאחותי ולחברה שלי זה צבר!
אני אישית הזמנתי מק"ש שיצרתי, הזמנתי את זה מיד אחרי שיצרתי אותו
זה לא משנה, עצם הלחיצה של הלקוח על הקישור מכניסה לו קבצי קוקיז למחשב וכל מה שיקנה ב-24 שעות הבאות [או 48, לא זוכרת], ירוויח יוצר הק"שלא נראה לי הגיוני לעשות לעמוד הזה ק.ש אין סיכוי שיאשרו ק.ש אחד לדף עם עשרות מוצרים
מה עוד שזה בכלל דף נפרד מהאתר עצמו וכל המוצרים שקניתי בדף הזה וניסיתי לעשות עליהם ק.ש לא הצלחתי ועברתי מוצר מוצר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: