זה זה וזהו זה
משתמש פעיל
אז אולי את יודעת להגיד לי למה לא צובר לי מהעמוד מבצעים הזה?זה לא משנה, עצם הלחיצה של הלקוח על הקישור מכניסה לו קבצי קוקיז למחשב וכל מה שיקנה ב-24 שעות הבאות [או 48, לא זוכרת], ירוויח יוצר הק"ש
יש לך מושג מה יכול להיות?
אז אולי את יודעת להגיד לי למה לא צובר לי מהעמוד מבצעים הזה?זה לא משנה, עצם הלחיצה של הלקוח על הקישור מכניסה לו קבצי קוקיז למחשב וכל מה שיקנה ב-24 שעות הבאות [או 48, לא זוכרת], ירוויח יוצר הק"ש
את מתכוונת שבוודאות הזמינו מהעמוד הזה? את בעצמך? כמה מוצרים או אחד?אז אולי את יודעת להגיד לי למה לא צובר לי מהעמוד מבצעים הזה?
יש לך מושג מה יכול להיות?
כמה מוצרים והרבה פעמיםאת מתכוונת שבוודאות הזמינו מהעמוד הזה? את בעצמך? כמה מוצרים או אחד?
איפה את בודקת? בדו"ח הזמנות בזמן אמת?כמה מוצרים והרבה פעמים
אני אישית הזמנתי בערך חמש פעמים
ואני יודעת על כאלה שהזמינו מהקישור שלי
ושום דבר לא נצבר לי
כןאיפה את בודקת? בדו"ח הזמנות בזמן אמת?
ברור, אני עושה את זה, וגם שלחתי להם צילומי מסך, לא אמרו לי כלום...אם יש לי חשבון שותפים בעלי אקספרס, מותר לי השתמש בתמונות ולפרסם אותם באתר שלי?
רק הזמנות שאושרו, לכן לפעמים חלק מהתשלום החודשי זה בעצם הזמנות של חודש קודם [כי זמן משלוח 3 שבועות בממוצע]אשמח להסבר
מה הכוונה, הסכום שאני בפועל מקבלת זה רק Completed estimated earnings (USD
ככה שמתי לב שנכנס לי מחודש שעבר רק הסכום שהיה מצוין שם
אם כן מה זה כל השאר??
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1596128
נראה שאין.@בעריש אין יותר קאשדו CAP?
הסתדרתייש לכם מושג מה צריך למלא פה? צפה בקובץ המצורף 1616201
לא חושבתיש דרך למשוך את הכסף ולשלם מינימום עמלה?
כן
כמה זה הולך שמקבלים על כל קנייה?1. נכנסים לתוכנית שותפים שם לוחצים על affiliate-cpa, (איפה שמודגש בצהוב).
צפה בקובץ המצורף 739655
2. מגיעים לעמוד הזה, לוחצים על הצג (מודגש בצהוב) שם יש אפשרות לשים את הקישורים.
צפה בקובץ המצורף 739656
ק"ש.
ישיר - שהשתמשו בקישור למוצר הספציפי הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: