פרווה קינוח מושלם: קוקילדות קלות, יפות, וטעימותתתת

9696

משתמש צעיר
תודה יצא טעיםםם
לפני ההקפאה זה נראה שלא הולך להסתדר יחד
אבל אחרי הקפאה זה משתלב טובב וממש מעולה
 

קולאז'

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יצא מוצלח ביותר
מעולה ממש
 

נשמה טהורה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
קיבלתי מתכון מהמם לקוקילדות (מקור: כוכבית חורש אולי?):
הבונוס הגדול בהן שהן פרווה, ומתאימות כקינוח לסעודה בשרית.
ממש קל!!!
יוצא בערך 40 קוקילדות.

לעוגיות פאדג':
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
2 ביצים
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
כפית אבקת אפיה
4\3 כוס קמח.

ממיסים במיקרו את השוקולד והשמן.
מערבבים במיקסר ביצים וסוכר, ושנוצרת תערובת תפוחה ובהירה מוסיפים את השוקולד המומס בעדינות.
לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים(ניתן להוסיף קמצוץ מלח)
ממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מכניסים לשקית זילוף ויוצרים שבלולים בגודל הרצוי, כדאי לעשות אותם ממש קטנים, כי הם תופחים באפיה(אני עשיתי קוקילדות קטנות ושמתי בכל תבנית תנור 7X6 42 עוגיות)
מכניסים לתנור ל8-9 דקות ומוציאים מיד!! לא לחכות, העוגיות עדיין קצת נוזליות ורוטטות.
מחכים שהעוגיות יתקררו ומנתקים אותם מהניר אפיה.
צפה בקובץ המצורף 736185


לקצפת גלידה:
1 ריצ'
1 פודינג וניל
חצי כוס מים
(אם רוצים חלבי אפשר שמנת מתוקה במקום הריצ' וחלב במקום המים)

מקציפים במיקסר על עוצמה גבוהה כ5 דקות.

מרכיבים את הקוקילדה- מזלפים מעל כל עוגיה תלולית קצפת ומועכים בעזרת העוגיה השניה.

בתאבון!!!
זה התמונה במתכון:
צפה בקובץ המצורף 736181
(לדעתי היא הקפיאה את הקצפת בתוך תבנית, או לאחר ההקפאה קרצה עיגולים)

וזה מה שיצא לי:

צפה בקובץ המצורף 736179
צפה בקובץ המצורף 736180

תקשיבו זה אחד הדברים העוגיות האלו,
אתמול אחותי הכינה אותם בלי הגלידה וזה ממכר, פשוט מתכון מושלם!!!!
אגב לנאמן יש עוגיות ממש דומות וזה הרבה יותר עשיר וטעים מהם....
 

מימונית

משתמש פעיל
קיבלתי מתכון מהמם לקוקילדות (מקור: כוכבית חורש אולי?):
הבונוס הגדול בהן שהן פרווה, ומתאימות כקינוח לסעודה בשרית.
ממש קל!!!
יוצא בערך 40 קוקילדות.

לעוגיות פאדג':
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
2 ביצים
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
כפית אבקת אפיה
4\3 כוס קמח.

ממיסים במיקרו את השוקולד והשמן.
מערבבים במיקסר ביצים וסוכר, ושנוצרת תערובת תפוחה ובהירה מוסיפים את השוקולד המומס בעדינות.
לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים(ניתן להוסיף קמצוץ מלח)
ממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מכניסים לשקית זילוף ויוצרים שבלולים בגודל הרצוי, כדאי לעשות אותם ממש קטנים, כי הם תופחים באפיה(אני עשיתי קוקילדות קטנות ושמתי בכל תבנית תנור 7X6 42 עוגיות)
מכניסים לתנור ל8-9 דקות ומוציאים מיד!! לא לחכות, העוגיות עדיין קצת נוזליות ורוטטות.
מחכים שהעוגיות יתקררו ומנתקים אותם מהניר אפיה.
צפה בקובץ המצורף 736185


לקצפת גלידה:
1 ריצ'
1 פודינג וניל
חצי כוס מים
(אם רוצים חלבי אפשר שמנת מתוקה במקום הריצ' וחלב במקום המים)

מקציפים במיקסר על עוצמה גבוהה כ5 דקות.

מרכיבים את הקוקילדה- מזלפים מעל כל עוגיה תלולית קצפת ומועכים בעזרת העוגיה השניה.

בתאבון!!!
זה התמונה במתכון:
צפה בקובץ המצורף 736181
(לדעתי היא הקפיאה את הקצפת בתוך תבנית, או לאחר ההקפאה קרצה עיגולים)

וזה מה שיצא לי:

צפה בקובץ המצורף 736179
צפה בקובץ המצורף 736180
אפשר להכין מקמח תפו"א?
 

ANANAS

משתמש מקצוען
סליחה על ההקפצה
מישהי ניסתה להכין את העוגיות בלי סוכר חום?
 

תהילה :)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כך בדיוק.
ואז יותר קל לעבוד כך עם השקית זילוף
 

תהילה :)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כן...
לי יוצא ממש סמיך.
כך זה לא נוזל לי ויותר קל לעבוד כך.
אבל לכאורה אם עשית לפי המתכון, זה יוצא מעולה.
 

ANANAS

משתמש מקצוען
מוזר
עשיתי לפי המתכון בדיוק,
אבל עם כוסות מדידה

יצא בצק מאוד מוצק יחסית,
לא ממש ניתן לזילוף
העוגיות יצאו יפות ומאוד טעימות אבל אחרי כמה דקות ממש התקשו.

הכנת עם כוס מדידה של 240 או כוס רגילה?
 

תהילה :)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני משתמשת בכוס חד פעמית רגילה או קצת יותר גדולה וזה לא באמת שינה לי משו...
העודיות יוצאות ממש רכות יחסית ואחרי כמה דקות מתקשות. לכן צריך להוציא אותם אחרי 7-10 דק' (תלוי בתנור).
צריך ממש לעקוב אחריהם.
 

1234tamar

משתמש רשום
קיבלתי מתכון מהמם לקוקילדות (מקור: כוכבית חורש אולי?):
הבונוס הגדול בהן שהן פרווה, ומתאימות כקינוח לסעודה בשרית.
ממש קל!!!
יוצא בערך 40 קוקילדות.

לעוגיות פאדג':
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
2 ביצים
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
כפית אבקת אפיה
4\3 כוס קמח.

ממיסים במיקרו את השוקולד והשמן.
מערבבים במיקסר ביצים וסוכר, ושנוצרת תערובת תפוחה ובהירה מוסיפים את השוקולד המומס בעדינות.
לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים(ניתן להוסיף קמצוץ מלח)
ממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
מחממים תנור ל175 מעלות.
מכניסים לשקית זילוף ויוצרים שבלולים בגודל הרצוי, כדאי לעשות אותם ממש קטנים, כי הם תופחים באפיה(אני עשיתי קוקילדות קטנות ושמתי בכל תבנית תנור 7X6 42 עוגיות)
מכניסים לתנור ל8-9 דקות ומוציאים מיד!! לא לחכות, העוגיות עדיין קצת נוזליות ורוטטות.
מחכים שהעוגיות יתקררו ומנתקים אותם מהניר אפיה.
צפה בקובץ המצורף 736185


לקצפת גלידה:
1 ריצ'
1 פודינג וניל
חצי כוס מים
(אם רוצים חלבי אפשר שמנת מתוקה במקום הריצ' וחלב במקום המים)

מקציפים במיקסר על עוצמה גבוהה כ5 דקות.

מרכיבים את הקוקילדה- מזלפים מעל כל עוגיה תלולית קצפת ומועכים בעזרת העוגיה השניה.

בתאבון!!!
זה התמונה במתכון:
צפה בקובץ המצורף 736181
(לדעתי היא הקפיאה את הקצפת בתוך תבנית, או לאחר ההקפאה קרצה עיגולים)

וזה מה שיצא לי:

צפה בקובץ המצורף 736179
צפה בקובץ המצורף 736180
שומרים בהקפאה?
 

תהילה :)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כן, ברור
זו גלידה
 

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עשיתי עכשיו.
העוגיות אין מילים..... כאילו עוגיית סופלה משובח.
נראה לי עד שאקציף ריצ' כבר לא יישאר עוגיות....
כשיהיה מוכן אעלה תמונה בעז''ה
 

DW

משתמש פעיל
הכנתי, יצא ממש טעים אבל מתוק מדי (נס שהם היו קטנטנים), הטעם של הסוכר שנדבק לשינים זה הסוכר חום? נראה לי אני אוריד חצי בפעם הבאה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה