אני אבדוק בל"נבהחלט נהניתי מהרוגע והענייניות של הנציג, זה באמת נדיר ובפרט אצלם...
ולמעשה אשמח לשמוע מניסיונך כמה מומלץ לתבוע על כזה דבר (וכמה לצפות לקבל...)?
אני אבדוק בל"נבהחלט נהניתי מהרוגע והענייניות של הנציג, זה באמת נדיר ובפרט אצלם...
ולמעשה אשמח לשמוע מניסיונך כמה מומלץ לתבוע על כזה דבר (וכמה לצפות לקבל...)?
תסכם לי כמה זמן חיכית בפועל.ולמעשה אשמח לשמוע מניסיונך כמה מומלץ לתבוע על כזה דבר (וכמה לצפות לקבל...)?
כנראה שכבר מחר המזכירות תטפל בזה ותעביר את זה לשופט/ת.תודה
תוך כמה זמן יגיבו?
יש עניין לחייג אליהם?
תודהכנראה שכבר מחר המזכירות תטפל בזה ותעביר את זה לשופט/ת.
אפשר לנסות להתקשר, דווקא מהניסיון שלי יש להם שירות מצויין, אם כי לא בטוח שיהיה להם איך לעזור בפועל.
בעזרת ה במידה וידחו ונגיע איתם לגישור על כמה להסכים להתפשר?כנראה שכבר מחר המזכירות תטפל בזה ותעביר את זה לשופט/ת.
אפשר לנסות להתקשר, דווקא מהניסיון שלי יש להם שירות מצויין, אם כי לא בטוח שיהיה להם איך לעזור בפועל.
צריך להזכר במקריםבעזרת ה במידה וידחו ונגיע איתם לגישור על כמה להסכים להתפשר?
התביעה הייתה 12000
תודה
הוצע כבר גישור...צריך להזכר במקרים
אבל אם לא הוצע גישור עד היום לא בטוח שבגלל דחיה טכנית מצידך יוצע גישור.
פחות או יותרצריך להזכר במקרים
בחלק מחברות התח"צ הנציגים משקרים ביודעין, ידוע לי על מקרה כזה מהחודשים האחרוניםהיום, אוטובוס עובר ולא עצר
המוקדנית "האוטובוס עצר למשך 17 שניות"
אז איך אפשר להאמין לנתונים?
ואיך אפשר להוכיח שאנחנו צודקים?
למוקדנית יש אפשרות לראות בו במקום האם האוטובוס עצר ולכמה זמן? זה נתונים שיש לה מיד?היום, אוטובוס עובר ולא עצר
המוקדנית "האוטובוס עצר למשך 17 שניות"
אז איך אפשר להאמין לנתונים?
ואיך אפשר להוכיח שאנחנו צודקים?
תלוי באיזה חברה, וגם תלוי באיזה שעה.למוקדנית יש אפשרות לראות בו במקום האם האוטובוס עצר ולכמה זמן? זה נתונים שיש לה מיד?
@מנוי פרימיום @אופקים 1 יש לכם מידע?
@shani123 יכול להיות שלעעצור הוא עצר אבל לא פתח דלתות?
לפי מה שידוע לי - אם יש לחברה הנתבעת כתב הגנה ולא הגבתם אליו, ובנוסף לא צירפתם נימוק הגיוני מדוע לא הגעתם, השופט עלול לראות בחומרה את אי הגעתכםיש לי דיון היום בצהרים ומורכב לי להגיע
מישהו האם קריטי להיות או שידונו גם בלעדי?
ואף לדחות את התביעההשופט עלול לראות בחומרה את אי הגעתכם
7 שנים על החזר הוצאות הנסיעה.תוך כמה זמן אפשר להגיש תביעה למקרה?
אינני יודע. אבל אם לא יגיבו על מקרה שהיה בתוך 7 שנים, תמיד תוכלי לתבוע בבימ"ש.התכוונתי פנייה לחברה ולמשרד התחוברה על מקרה
לא לבית המשפט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: