אפשר לשים קישור לתביעה?
איך ניתן להוכיח שהם לא היו מלאים?נשמע ממש מענין
אנחנו עמדנו בבין הזמנים האחרון בתחנה ליד חשמונאים
תחנה שכל האוטובוסים שיוצאים מקרית ספר אמורים לעצור
היינו שם עם המון ילדים קטנים בשעות הכי חמות של היום
ולמעה עמדנו שם כמעט שעה וחצי
כי כל האוטובוסים שעברו פשוט לא עצרו
הם לא היו מלאים ולא שום דבר פשוט כבר הרגישו שיצאו מהעיר ולא היה בא להם לעצור
האם זו סיבה לתביעה?
מה צריך בשביל הוכחות?
תכלס.פשוט פותחים תיק בת"ק תכף אסביר איך,
בדיוק כמו שכתוב בהודעה הראשונה של האשכול ובעזרת הקישור המצורף!!!תכלס.
היום , אחותי רצה לתחנה מרכזית להספיק אוטובוס אחרי 9 שעות עבודה. אפס . האוטובוס לא יצא.
מה לעשות?
אשמח לפרט ולעזור למי שחפץ בכך
אשמח לקבל את השלבים בפירוט מה צריך לעשות.לשמור פרטים רלוונטיים. פניה למפעילת התח"צ ולמשרד התחבורה. הגשת תביעה.
אם תרצו פירוט מפורט להגשת התביעה אשמח לעזור.
הסבר קצר על תביעה קטנה - באופן עקרוני (והגיוני) חובת ההוכחה היא על התובע, מי שיש לו טענה ותביעה שיוכיח אותה.איך ניתן להוכיח שהם לא היו מלאים?
אם יש לך הוכחה של נזק כלשהו זה מעולה.לי קרה שהאוטובוס לא הגיע והאוטובוס שיצא אחריו לא עצר וכבר הפסדתי את מה שהייתי צריכה להספיק, ככה שלא לקחתי מונית וחזרתי הביתה כלעומת שבאתי...
השאלה שלי אם חובה להביא קבלה ממונית או משהו חלופי או שמספיק להביא הוכחה שהפסדתי משהו וזה גרם לי נזק?
בהחלט עילה לתביעה. ואדרבה כל כמה שהחגיגות של האוטובוסים יותר עקביים זה מחמיר את המצב של החברה.במודיעין עילית האוטובוסים הפנימיים חוגגים
האם יש על זה אפשרות לתביעה?
הם יכולים להגיד שאחרי 5 דק יצא הקו שאחריו או שיש תחנה אחרת באזור לקו אחר
אפשר לשים קישור לתביעה?
תכלס.
היום , אחותי רצה לתחנה מרכזית להספיק אוטובוס אחרי 9 שעות עבודה. אפס . האוטובוס לא יצא.
מה לעשות?
אם תוכלו להראות\ להסביר את התהליך בפירוט,
יעזור לי מאוד ויקל עלי.
תודה ויישר כח!!!
@כל מי שטען שישמח לעזור
אם אפשר בבקשה פירוט על הגשת הבקשה,
לפחות את השלב הראשון של התהליך- אשמח
אז ככה - הכי טוב קודם כל פניה לחברה ולמשרד התחבורה. כל עוד שהחברה לא תכחיש בפירוש את המקרה זה רק מועיל לאמינות של התביעה שלכם. גם היא מכחישה אתם יכולים להתעקש שאתם בטוחים ומעוניינים לראות את ההוכחה. כנ"ל לגבי משרד התחבורה אם הוא מעביר את הפניה שלכם להליך אכיפה מנהלית סימן שיש דברים בגו, וזה גם יכול להועיל לאמינות שלכם.אשמח לקבל את השלבים בפירוט מה צריך לעשות.
זה טופס כללי שצריך להגיש בכל ת"קהאם התכוונת לטופס הנל ? זה לא נראה לי מתאים לתחבורה.
תוכל להעלות את זה כמאמר?אז ככה - הכי טוב קודם כל פניה לחברה ולמשרד התחבורה. כל עוד שהחברה לא תכחיש בפירוש את המקרה זה רק מועיל לאמינות של התביעה שלכם. גם היא מכחישה אתם יכולים להתעקש שאתם בטוחים ומעוניינים לראות את ההוכחה. כנ"ל לגבי משרד התחבורה אם הוא מעביר את הפניה שלכם להליך אכיפה מנהלית סימן שיש דברים בגו, וזה גם יכול להועיל לאמינות שלכם.
שלבי הגשת התביעה בצורה מקוונת דרך האזור האישי באתר נט המשפט:
לצורך כך אתם צריכים להכנס לחלון "הזדהות לאומית" בצד ימין של המסך, מופיע בתוך מסגרת בצבע כתום.ðè äîùôè - ãó äáéú
www.court.gov.il
בפעם הראשונה אתם צריכים להרשם למערכת של ההזדהות הלאומית. יתכן שאתם כבר רשומים שם בשביל רשויות ממשלתיות אחרות.
בכל פעם שתרצו להכנס לאזור האישי שלכם תכנסו ותזדהו בחלון של הזדהות לאומית.
לאחר ההזדהות והכניסה תראו את השורה הזאת:
צפה בקובץ המצורף 1267724
שם יש "פתיחת תיק" ושם מתחילים.
זה מה שייפתח לכם:צפה בקובץ המצורף 1267694
תבחרו את העיר בה יתנהל המשפט (בדוגמא "כפר סבא"). ב"בית משפט" תבחרו "שלום ..." (בימ"ש לת"ק מתנהל בבתי משפט השלום שהוא הערכאה הנמוכה בבתי המשפט). ב"הליך" תבחרו "תביעות קטנות". "סוג תיק" ייבחר לכם אוטומטית. "סוג עניין" תבחרו ב"ספק-לקוח". וב"סכום התביעה" (החלון יקפוץ לכם כשתסיימו למלא את הפרטים הקודמים) תמלאו את סכום התביעה אותו אתם דורשים בכתב התביעה.
בתחתית המסך תלחצו על "הבא" ותגיעו למסך הבא:צפה בקובץ המצורף 1267707צפה בקובץ המצורף 1267707זה בשביל ההתחלה
אם תצטרכו עזרה גם בהמשך אני אשמח לעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: