בדף 3 של האשכול יש הסברמישהו יכול להסביר איך בדיוק מגישים תביעה
בדף 3 של האשכול יש הסברמישהו יכול להסביר איך בדיוק מגישים תביעה
ככה הנהג פעם נבח עלי אחרי שגיליתי שאין כסף ברב קו, ''בשבילך אני מוריד אותך מהאוטובוס, אם אתה לא משלם ותקרה תאונה, אין לך ביטוח''מידיעה?
מעניין אם הוא צודקככה הנהג פעם נבח עלי אחרי שגיליתי שאין כסף ברב קו, ''בשבילך אני מוריד אותך מהאוטובוס, אם אתה לא משלם ותקרה תאונה, אין לך ביטוח''
האמת שזה קצת מוזר, אם הנהג סגר על בנאדם את התא מטען לדוגמא (לפני שעלה וממילא לפני ששילם) ברור שהביטוח יצטרך לשלםמעניין אם הוא צודק
לדעתי לא כדאי לערער, הסיכויים להצליח בערעור על ת"ק נמוכים מאוד.היום הייתי בדיון בבית המשפט, והשופטת קיבלה את כל טענות חברת אגד, למרות שיש לי הוכחות שהם משקרים, לדוג' שטענתי שהיה 3 מקרים שבהם האוטובוס הגיע לתחנה במקום בשעה 14:09, בשעה 14:57, והחברה אמרה שהאוטובוס של 14:00 יצא בזמן, והביאה לכך תצלום GPS, ואני עליתי על אוטובוס אחריו, דבר שאינו יכול בעליל משום שאין שום אוטובוס אחריו. והשופטת התעלמה מזה והאמינה לצילום GPS, ועל איחורים של 35 דקות היא נתנה 300 ש"ח בלבד.
מה לעשות? האם יש עניין להגיש ערעור?
רק עכשיו אני רואה, אז בטח הטיפים כבר לא רלוונטיים
היום התחיל החג של הערבים...האם אפשר להגיש בתביעה אחת מקרים של מספר בני משפחה?
היום סופרבוס הגזימו לגמרי ואני רוצה לצרף כמה מקרים לתביעה אחת
האוטובוס הגיע, הדלתות נפתחו, נסגרו לנו בפרצוף, אחרי כמה מטרים שוב נפתחו, נוסעת ירדה ומיד המשיך בנסיעה...היום התחיל החג של הערבים...
כך שיהיה להם תירוץ טוב...
לא כדאי לתבוע על ימים אלו. (שלישי-שישי).
האם אפשר להגיש בתביעה אחת מקרים של מספר בני משפחה?
היום סופרבוס הגזימו לגמרי ואני רוצה לצרף כמה מקרים לתביעה אחת
אני יעשה קצת סדר.לא בדיוק
צריך שכולם ירשמו בכתב התביעה ולצרף ייפוי כח מכולם
אבל נראה לי שאין זה ככ משנה כמה אנשים יש
היום התחיל החג של הערבים...
כך שיהיה להם תירוץ טוב...
לא כדאי לתבוע על ימים אלו. (שלישי-שישי).
על מקרה כזה ודאי אפשר לתבוע, ואדרבה דווקא בימים של לו"ז מצומצם ומשובש ונהג לא מעלה זה חמור יותר.האוטובוס הגיע, הדלתות נפתחו, נסגרו לנו בפרצוף, אחרי כמה מטרים שוב נפתחו, נוסעת ירדה ומיד המשיך בנסיעה...
אצלינו בחברת קווים כתוב מפורש שהחברה עושה מאמצים שכל הקווים יצאו בזמן אך יתכנו שיבושים וניתן להתעדכן במס Xעל מקרה כזה ודאי אפשר לתבוע, ואדרבה דווקא בימים של לו"ז מצומצם ומשובש ונהג לא מעלה זה חמור יותר.
גם אם מדובר בשיבושים בלו"ז, לדעתי אפשר לתבוע. הלו"ז לא אמור להיות משחק, הוא אמור להיות רציני ומחייב. וגם בימים כאלה שחלק מהנהגים לא יכולים להגיע (ותכל'ס זה מובן) החברה לא יכולה לכתוב לו"ז של בערך, היא אמורה לדעת כמה מהנהגים שלה מוסלמים וכמה מגיעים/לא מגיעים לעבוד ולפי זה לתכנן.
זה לא חכמה לכתוב בלו"ז שיהיה אוטובוס כל חצי שעה במקום כל רבע שעה, ובפועל אין מספיק נהגים גם לזה. אם צריך תעשו אוטובוס של 45 דק', אבל שהלו"ז יהיה אמין. ולכן התירוץ של חג למוסלמים לא אמור להיות פטור גורף מעמידה בלו"ז.
מה שכן, לדעתי לא כדאי לתבוע על מקרה בודד של לו"ז, כי אולי השופט כן יתחשב בהם. ובכלל לא מומלץ לתבוע על מקרה בודד שבו החברה יכולה להביא נתונים אחרים. ובפרט במקרה של אי העלאת נוסעים זה גירסה של התובע מול גירסה של הנהג, אז כדאי לצרף כמה מקרים.
ממליץ לשלוח תלונות לחברה ולמשרד התחבורה לפני התביעה.
העניין הוא שתמיד חברות התח"צ "עושות מאמצים"....אצלינו בחברת קווים כתוב מפורש שהחברה עושה מאמצים שכל הקווים יצאו בזמן אך יתכנו שיבושים וניתן להתעדכן במס X
תודה על כל מילה!על מקרה כזה ודאי אפשר לתבוע, ואדרבה דווקא בימים של לו"ז מצומצם ומשובש ונהג לא מעלה זה חמור יותר.
גם אם מדובר בשיבושים בלו"ז, לדעתי אפשר לתבוע. הלו"ז לא אמור להיות משחק, הוא אמור להיות רציני ומחייב. וגם בימים כאלה שחלק מהנהגים לא יכולים להגיע (ותכל'ס זה מובן) החברה לא יכולה לכתוב לו"ז של בערך, היא אמורה לדעת כמה מהנהגים שלה מוסלמים וכמה מגיעים/לא מגיעים לעבוד ולפי זה לתכנן.
זה לא חכמה לכתוב בלו"ז שיהיה אוטובוס כל חצי שעה במקום כל רבע שעה, ובפועל אין מספיק נהגים גם לזה. אם צריך תעשו אוטובוס של 45 דק', אבל שהלו"ז יהיה אמין. ולכן התירוץ של חג למוסלמים לא אמור להיות פטור גורף מעמידה בלו"ז.
מה שכן, לדעתי לא כדאי לתבוע על מקרה בודד של לו"ז, כי אולי השופט כן יתחשב בהם. ובכלל לא מומלץ לתבוע על מקרה בודד שבו החברה יכולה להביא נתונים אחרים. ובפרט במקרה של אי העלאת נוסעים זה גירסה של התובע מול גירסה של הנהג, אז כדאי לצרף כמה מקרים.
ממליץ לשלוח תלונות לחברה ולמשרד התחבורה לפני התביעה.
השאלה היא מכמה זמן צריך להתייאש מהאוטובוס ולקחת מונית.בגדול... היא טוענת שאם זה יקרה שוב פשוט לקחת מונית ולשלוח את הקבלה לחברה. ככה. פשוט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: