הגולם החולם
משתמש מקצוען
הגשתי תביעה
מקווה שאני יעדכן עדכונים טובים
תפילות!
איך אני עוקב אחר התביעה?
תפילות!
איך אני עוקב אחר התביעה?
נערך לאחרונה ב:
הצלחת בסוף????אוקיי עכשיו אמלא ממש תודה
איך אני מצרפת אותו עכשיו לתביעה
חייב להדפיס ולמלאות@אחת מיוחדת איך ממלאים את הטופס שהם שלחו לי למלאות ובו ערימת שאלות לא רלוונטיות בכלל.
כמו"כ מה עושים מורידים וממרים לוורד?
@נמנמת הם שלחו לכם כתב הגנה או שרק חייגו?
בעיקרון באתר נט המשפטהגשתי תביעה
תפילות!
איך אני עוקב אחר התביעה?
אפשר להגיש כתב תשובה לכתב ההגנה עד 7 ימים מקבלת כתב ההגנה, זאת לא חובה.@יוסי ב.ק שלחתי לך את כתב ההגנה בפרטי אשמח לעזרתך
תודה
הרעיון הוא שעל מקרה בודד יכול להיות שהם יצליחו לטעון שהיתה בעיה ספציפית, ולכן לדעתי כדאי על כמה מקרים יחד, כך שגם אם במקרה אחד הם צודקים סביר להניח שבשאר המקרים אין סיבה אמיתית למה היו הפרות.2 המקרים הנ"ל לא מספיקים?
תודה!
טעותתודה רבה!
איפה מצורף?
קודם כל כדאי לשלוח תלונות לחברה ולמשרד התחבורה
הנהלים האלה לכאורה הם לא "חוזים" במובנם המשפטים גם לא מול משרד התחבורה.הנוהלים האלה הם חוזה שלהם מול משרד התחבורה.
לפי הבנתי, אין סיבה שהשופט יחייב אותם יותר מידי כשהם יטענו שאין להם אוטובוסים זמינים בשעת שיא ונקודה מרוחקת מאזור הפעילות שלהם.
כלומר יתכן והשופט יקבל את זה שהם לא פעלו לפי הנוהלים, אבל הנוהלים האלה בעצם קובעים שאם הפרו אותם, משרד התחבורה יקנוס אותם לפי תנאי המכרז, ולא שהם פעלו בצורה לא הגונה.
נכנס לנט המשפט לאזור האישי אחרי הזדהותאיך אני עוקב אחר התביעה?
חשוב לענות על ההצהרות הרלוונטיותהצלחת בסוף????
עכשיו שלחו לי שהטופס לא מתאים ובלה בלה
שלחו טופס חדש מלא בקשקשת על מקום האירוע וכו'
עכשיו מה, יש אלף מקומות אירוע, מה כותבים מה עושים???
@יוסי ב.ק
@יוסי ב.ק תודה רבהאפשר להגיש כתב תשובה לכתב ההגנה עד 7 ימים מקבלת כתב ההגנה, זאת לא חובה.
לכאורה הנתבעת אכן לא מתייחסת באופן פרטני לטענות שעולות בכתב התביעה וכדאי לציין זאת בתשובה.
טענות על פקקים בגלל עבודות ורכבת קלה, לא רלוונטיות וניתן לצטט את הפסקה הבאה מת"ק 18084-01-09 אטיה נ' קווים תחבורה ציבורית בע"מ "עבודות תשתית אלה .... היו דבר ידוע ומתמשך כך שניתן היה להוסיף קווים או להערך בדרך אחרת כדי להפחית את אי הנוחות שנגרמה לנוסעים .... גם הטענות בדבר תקלות טכניות כאלה ואחרות דינן להדחות שכן תקלות טכניות הן דבר שמתרחש מטבע הדברים לעיתים קרובות בחברה שעיסוקה בנסיעות ומאחר שכך גם אם לא ניתן לדעת מתי תתרחש תקלה והיכן הרי שיש להערך לכך שבאופן כללי ינתן מענה הולם".
בנוגע לנזק - תיצמדו לטענות שלכם בדבר האיחורים ושאר עגמות הנפש.
והעיקר - אין צורך להתרגש מהם.
כל זה כמובן דעתי האישית והלתי מחייבת.
בהצלחה!!
תשובת מבקר המדינה -האם פניתם למשרד התחבורה?
האם השלטים הדיגיטליים הושחתו?
הנושא בב"ב נמצא כעת בבירור של משרד מבקר המדינה
יש תוצאות לתלונה זאת?
אם יהיו תעדכנו, יש לי כמה מקומות קבועים שאני נמצא בהם כל יום ואין שם שלט, אבל אין לי כח לפנות בלי לדעת שיש בשביל מה.
עיינו בתשובת משרד מבקר המדינה בהודעה הקודמתהרשות המקומית (במקרה זה - עיריית בני ברק) אינה חייבת להציב בכל תחנה ואפי' בחלק מן התחנות שילוט דיגיטלי, וודאי שאינה מחוייבת לשמור עליהן תקינים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: