מה צריך לעשות אחרי שהגשתי בלעדיו?הטופס המצורף
מה צריך לעשות אחרי שהגשתי בלעדיו?הטופס המצורף
מה צריך לעשות אחרי שהגשתי בלעדיו?
פשוט למלא פרטי תובע ונתבעת. ובפרטי המקרה וכדומה לכתוב "כמפורט בכתב התביעה המפורט" או נוסח דומה (לא צריך לפרט בטופס הרשמי), למלא את ההצהרות הרלוונטיות, לצרף יחד עם כתב התביעה שהגשתם (אני מצרף לPDF אחד מחדש) ולשלוח.
השליחה פשוטה מאוד. באזור האישי בנט המשפט, יש בסרגל למעלה "הגשה מהירה" שם תגישו את זה בקלות.
לא נפתח...הטופס המצורף
יש דרך להוסיף טפסים למרות שכבר הגשתי את התביעהפשוט למלא פרטי תובע ונתבעת. ובפרטי המקרה וכדומה לכתוב "כמפורט בכתב התביעה המפורט" או נוסח דומה (לא צריך לפרט בטופס הרשמי), למלא את ההצהרות הרלוונטיות, לצרף יחד עם כתב התביעה שהגשתם (אני מצרף לPDF אחד מחדש) ולשלוח.
השליחה פשוטה מאוד. באזור האישי בנט המשפט, יש בסרגל למעלה "הגשה מהירה" שם תגישו את זה בקלות.
מקפיץצפה בקובץ המצורף 1555478
מה הכתובת והטלפון של אגד?
כתובת: שדרות מנחם בגין 5, "פארק טק" בית דגן, תד. 150, מיקוד 5020000מקפיץ
יש למישהו מושג מה הכתובת והטלפון של אגד
התקשרו אלי מבית משפט שבלי זה זה יבוא לשופט לביטול התביעה
אשמח לעזרה @יוסי ב.ק
אין בעיה הלכתית?מספיק להתקשר ולהתווכח עם נציגי חברות התחבורה
פשוט פותחים תיק בת"ק תכף אסביר איך,
ופתאום הם מתקשרים איליך, ומסבירים לך למה התביעה לא צודקת
ובדרך כלל בסמוך למועד ה'משפט' (נשמע מלחיץ קחו את זה כביקור ברופא משפחה...) הם מציעים לך פשרה על כחצי מהתביעה
ולאמיצים שבינינו ברוב המקרים אל תוותרו תלכו לביהמ"ש ותקבלו את כל הסכום!!!
הלוואי שכל עם ישראל יעשה כך, פתאום חברות התחבורה ידפקו אוטובוסים בשעון שוויצרי!!!!
א'. האטובוס לא יצא וכולי וכולי, תשמרו או קבלה של מונית שלקחתם (בד"כ עדיף לקחת מונית ככה יש נזק יותר רציני אך לא חייבים) או נסיעה הבאה שלקחתם וכל הוכחה אחרת
ב. שולחיים תביעה במקביל לחברת התחבורה המפעילה וכמו"כ למשרד התחבורה.
ג. מחכים לתשובות, אם התשובות לא מספקות (לא נתנו פיצוי מספק וכולי) פותחים תביעה ב15 דקות!!!
ד. מחכים למועד הדיון, בד"כ תקבלו כבר מיד אחרי ההגשה טלפונים מתפתלים מחברת התחבורה המפעילה למה זה תביעה שטותית, ויש להם אפי' הוכחות להפך, אל תבהלו, חכו בסבלנות ואז או ששתתפשרו או שתלכו עד הסוף, בהצלחה תעבירו הלאה שכולם יתבעו אותם, ונקבל ככה שירות נורמלי!!!
15 Minutes | ארגון צרכני תחבורה ציבורית | 15 דקות
׳15 דקות׳ הוא ארגון המקדם תחבורה נגישה, ירוקה וצודקת יותר לתושבי ישראלwww.15minutes.co.il
כל מי שהגיש והצליח או שלא שיעלה את המקרה כאן שנצליח ביחד לחולל שינוי!!!!
אני שאלתי רב והוא אמר לי ללכת לבי"ד ולבקש מהם אישור ללכת לבית המשפט, כיון שאגד לא יסכימו לבוא לדיון בבי"ד.אין בעיה הלכתית?
(ערכאות וכו')
אני שאלתי רב והוא אמר שאין בעיהאין בעיה הלכתית?
(ערכאות וכו')
הסתדר?לא נפתח...
אם מדובר על דברים כמו תשובות של משרד התחבורה ושאר הוכחות, אז פשוט כדאי ליצור קובץ חדש הכולל את כתב התביעה הרשמי, את כתב התביעה המפורט שהגשת, ואת הנספחים הרלוונטייםיש דרך להוסיף טפסים למרות שכבר הגשתי את התביעה
אפשר בהחלט@יוסי ב.ק
תודה על כל העזרה
רציתי לשאול האם בעדות במשרד התחבורה אפשר להביא כעדים גם קרובים?
אמא שלי נכחה במקום ויכולה להעיד, מדובר במקרה שתיארתי למעלה, שהעדים מהווים מרכיב חשוב, כיון שבלעדיהם הנהג יוכל לטעון ולהכחיש. זה מועיל? או שאני צריכה לנסות לשכנע את העדים האחרים להגיע [קשה לי להאמין שיהיה להם כח].
זאת ראיה מעולהאתמול אוטובוס של חברת קווים לא יצא ולכן פספסתי חתונה מאוד חשובה,
התקשרתי אליהם - ונזכרתי אחרי השיחה שראיתי את האשכול הזה,
אז התקשרתי שוב והקלטתי את השיחה בה הפקיד אומר לי שהאוטובוס יצא באיחור גדול, זה עוזר כראיה או שצריך משהו יותר מזה?
כי רק זה מה שיש לי.
ומה אני אמור לעשות מא' עד ת'? תודה מראש לעונים!.
כבר היה מידי מאוחרזאת ראיה מעולה
רק להבנת עגמת הנפש - מה זה אומר "פספסתי חתונה", מה עם האוטובוס הבא?
אפשר הסבר מתומצת?ומה אני אמור לעשות מא' עד ת'? תודה מראש לעונים!.
@יוסי ב.ק הכוונה לטופס ששלחת לי האם אפשר לצרף אותו כעתיש דרך להוסיף טפסים למרות שכבר הגשתי את התביעה
לאהסתדר?
אם מדובר על דברים כמו תשובות של משרד התחבורה ושאר הוכחות, אז פשוט כדאי ליצור קובץ חדש הכולל את כתב התביעה הרשמי, את כתב התביעה המפורט שהגשת, ואת הנספחים הרלוונטיים
@יוסי ב.ק הכוונה לטופס ששלחת לי האם אפשר לצרף אותו כעת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: