בוודאי!תלונה ששלחתי למשרד התחבורה:
בגבעת זאב האוטובוס עוצר ודורש מכל הנוסעים לרדת ולהצטרף לאוטובוס השני - בתלונה נפרדת התלוננתי שהוא איחר מ10:6 ולמעשה ברבע לשבע באו 2 אוטובוסים
כאמור בגבעת זאב האוטובוס עוצר ודורש מכל הנוסעים לרדת ולהצטרף לאוטובוס השני
נשים יוצאות מוקדם חיכו לאוטובוס יותר מחצי שעה איחור ואח"כ הוא דורש מהם לעבור לאוטובוס השני
הוא ראה מראש שיש שתי אוטובוסים וכנראה רצה לעשות בכאילו את הסיבוב שלו
כל זאת על חשבון נשים שהוא איחר להם! ובד"כ מנצלות את הזמן הזה למנוחה!
ענו לי היום שזה היה אוטובוס קבלן ודברו איתו ובלה בלה
יש מה לתבוע?
הדברים שצריך לעשות במיידי - תלונה לחברה למשרד התחבורהלא היה שום ויכוח, הנהג היה בן מיעוטים כבן 19, מדובר בחברה מאד גרועה
יש לך את פרטי הנסיעה כי שלחת תלונה ובדרך כלל לא צריך יותר מזהאוטובוס שהיה אמור לצאת בשעה 7:15 ולא יצא (לדברי הנהג הבא ''הנהג לא הגיע לעבודה).
האוטובוס הבא אחריו בשעה 7:35 הגיע בפועל לתחנה ב8:37 כשנסיעה מתחנת המוצא לתחנה הנ''חל אורכת גג 20 דק' בנסיעה לא מהירה, יש נהגים שעושים את זה גם ב10 דק' רבע שעה.
התחה הייתה מלאה באנשים לחוצי וכועסים אבל תכל''ס כשהגיע האוטובוס אף אחד לא אמר מילה, עלו והתישבו מותשים.
אני הגעתי באיחור של שעה וחצי לעבודה, מותשת עד כלות ועוד ספגתי בוס עצבני כל היום.
אח''כ עוד נאלצתי להשלים שעות.
תכל''ס אין לי שום הוכחה לאיחור הזה.
מלבד זה שבאותו יום אחה''צ בחזור כשהאוטובוס שוב איחר פניתי למשרד התחבורה והזכרתי גם את המקרה בבוקר.
השאלה אם יש מה לעשות עם זה?
הייתי לפני כן בקו אחר ואם אני מוציאה פירוט יתכן ואפשר לראות שבין שניהם יש מרווח של שעה פלוס השאלה אם זה עוזר או מוכיח משהו?
לא לקחתי שום פרטים מהנהג או מהאוטובוס עצמו..
יש לציין שהמקרה הנ''ל חזר על עצמו שוב ביום שני האחרון, עם שינוי קטן האוטובוס של 7:15 הגיע ב8:17...
וכנ''ל אחה''צ האוטובוס של 4:30 לא יצא ושל 5 יצא לאסוף את כמות הנוסעים של שניהם באיחור משמעותי באוטובוס קטן וישן.
כשבד''כ הקו הזה ידוע כקו מפרקי בשני הכיוונים ובטח בשעות האלו.
עכשיו ראיתי שהם שלחו כתב הגנה די מפורט ונראה מוצלח מידי... עם צילומי איכון לווין וכו' אשמח אם תוכל לייעץ לי בפרטי (אין לי פרימיום, אז אני מניח שהאפשרות היא במייל) תודה ענקית !
זה מאוד נכוןהתחושה הזו, היא תופעה מוכרת אחרי קריאת כתבי תביעה או הגנה של הצד שכנגד. תנסה להתנתק ולקרוא את כתב ההגנה בצורה ניטרלית, בדרך כלל תגלה שיש מקומות שהם מנסים 'למרוח' ולהתחמק מלתת תשובה אמיתית.
להביא עדים וכו' זה לא מסמוס, הם צריכים את זה בשביל להעמיד את הנהג לדין במקרה הצורך, אם אין לך עדים תגיע לבד כמובן.צפה בקובץ המצורף 1464255
חדש מהיום
כתוב לי בהמשך להביא עדים ובלה בלה בלה, העיקר שמצאו דרך למסמס תביעה
איך אני בתוך שלושים יום בדיוק יבוא ויביא עדים כשהם פתוחים בערך פעמיים בשבוע בשלושה סניפים בארץ?
התביעה בדרך כלל היא לא נגד משרד התחבורה אלא נגד החברה ולכן ביהמ"ש לא יכול להורות לפצות אותו על טרטרת של משרד התחבורהתתעד גם את שעות הפתיחה ההזויות שלהם!
דורשים ממך דרישה מסויימת, אבל עושים הכל כדי שלא תוכל למלא אותה, נכון?
שבית המשפט ידרש גם לנקודה ההזויה הזאת, ויטיל עליהם לפצות אותך גם על הטרטרת הזאת.
אפשר להגיש תשובה לכתב הגנה (כמדומני תוך 7 ימים)האם אחרי שהחברה מגישה כתב הגנה, אפשר להגיש תגובה לכתב ההגנה, כגון סילופי נתונים וכו', או שזה כבר רק בעל פה בבית משפט?
זה מוכיח דבר אחד - אם לא נעשה כלום לא נקבל כלוםאני התלוננתי על נהג ספציפי שבמשך חודש וחצי עשה כל מה שאפשר כדי שהנוסעים שלו יפסידו אותו
מדובר על קו בודד שאין ממנו הרבה ולהפסיד אותו זה ממש סיוט
התלוננתי באמצע בינהז"מ וכשחזרתי ליסוע בו באלול גיליתי שהחליפו את הנהג
הנהג החדש היה אדיב וסבלן ופתאום אנשים הספיקו את האוטובוס בצורה הגיונית
נכוןזה מוכיח דבר אחד - אם לא נעשה כלום לא נקבל כלום
ננסה לפחות לעשות את המינימום ולהשקיע כמה דקות לשליחת תלונות כשצריך. כנראה שלא נקבל תח"צ כמו באירופה, אבל כשחברה רואה תלונות מוצדקות בזה אחר זה, גם החברה הכי גרועה כנראה תעשה משהו.
שלחו דרך ליצור קשר עם משרד חקירות ששעות הפעילות שלו הם מיעודים לאנשים משועממים שכל מה שיש להם לעשות זה לתבוע נהג כדי שיעמידו אותו לדיןלהביא עדים וכו' זה לא מסמוס, הם צריכים את זה בשביל להעמיד את הנהג לדין במקרה הצורך, אם אין לך עדים תגיע לבד כמובן.
מהנסיון שלי הם קובעים איתך זמן לעדות. הם לא שלחו לך פרטי יצירת קשר? או מה משהו
במילה אחתבעצת כמה חברים באשכול זה להמתין עד להצטברות של כמה תלונות על החברה לפני הגשת תביעה בבית משפט
אחרי ששלחתי כמה תלונות מפורטות שולחים לי תגובה כזאת
מה אני אמור לשלוח הכול שוב???
19 בספטמבר 2023
ד' בתשרי תשפ"ד
CAS-511875-L2R4P9 :פניה מזהה
מספר סימוכין: 4000-8888-2023-0228641
לכבוד
שלום רב,
הנדון: פנייתך בנושא אי ביצוע נסיעת קו 330 של חברת קווים בירושלים
בתאריך 22-08-2023
סימוכין: מכתבך מתאריך 13/09/2023
הריני לאשר קבלת מכתבך שבסימוכין.
המקרה המתואר בפנייתך, מהווה לכאורה חריגה מתנאי רישיון הקו. עם זאת, מאחר והקובץ שצירפת לפנייתך
אינו תקין ולא ניתן לפתיחה אין באפשרותי לבחון את התלונה.
על מנת שאוכל לאכוף סמכות משרד התחבורה על מפעיל קו השירות, יש צורך בציון פרטים נקודתיים כגון:
תאריך, מספר הקו, כיוון נסיעתו, שם ומספר התחנה בה המתנת ומשך זמן ההמתנה (מאיזו שעה המתנת
לנסיעה ועד איזו שעה). כמו כן, אבקש לדעת באיזו שעה עלית על האוטובוס לבסוף ועל איזה קו.
ללא פרטים אלו עבור כל מקרה בקשר אליו הנך פונה, לא אוכל לבדוק את פנייתך באופן ענייני.
לידיעתך, מאחר שהמפעילים נבדקים אוטומטית על 100% מנסיעותיהם, תהליך האכיפה המנהלית כבר לא
מחייב כבעבר קבלת תלונות מנוסעים או ביצוע בקרה מדגמית בשטח. אולם תלונות נוסעים, בדומה לפנייתך,
נבדקות אל מול נתוני הביצוע ולאחר בדיקה זו מועברות להליך אכיפה נוסף להליך האכיפה של הבקרה
האלקטרונית.
באפשרותך לשלוח את המידע המבוקש, לא יאוחר מ30- יום מקבלת מכתב זה, באמצעות אתר משרד
התחבורה והבטיחות בדרכים בכתובת :
או באמצעות פקס מספר: ,03-6849876 תוך ציון מספר הפניה (511875).הגשת תלונה על התנהלות בתחבורה ציבורית
שירות זה מאפשר להגיש תלונה על שירות לקוי או פוגעני בקווי תחבורה ציבורית, רכבת ישראל, הרכבת הקלה ומוניות.www.gov.il
בברכת נסיעה נעימה ובטוחה.
בכבוד רב,
צוות פניות הציבור
הרשות לתחבורה ציבורית
קיבלתי גם מכתב כזה,שלחו דרך ליצור קשר עם משרד חקירות ששעות הפעילות שלו הם מיעודים לאנשים משועממים שכל מה שיש להם לעשות זה לתבוע נהג כדי שיעמידו אותו לדין
צר לי, זה לא תפקידי בעולמי, זהו תפקיד החברה לבוא אלי ולקחת ממני עדות.
זהו שיש לי פרטים לגבי האיחור של האחה''צ אבל האיחור של הבוקר שהוא המשמעותי ביותר אין לי, כי לא היה מענה מעל 40 דק'...יש לך את פרטי הנסיעה כי שלחת תלונה ובדרך כלל לא צריך יותר מזה
את גם יכולה להשתמש בדו"ח נוכחות בעבודה להוכיח את האיחור
''חלמא טבא חזית''זהו תפקיד החברה לבוא אלי ולקחת ממני עדות.
איך עושים,אפשר להגיש תשובה לכתב הגנה (כמדומני תוך 7 ימים)
לדעתי מומלץ להגיש, לא חובה
(בבימ"ש עצמו לא תמיד השופט סבלן לשמוע את כל הטענות)
לדעתי עד רבע שעה לפני הזמן זה סבירסליחה שאין לי זמן לעבור על כל האשכול אבל שאלות לי
אם אני מגישה פניה באתר משרד התחבורה אני לא מקבלת כלום רק תלונה?
עד כמה זמן מקיום האירוע אפשר להגיש תלונה?
והאם אפשר להגיש תלונה על קו שתדירות שלו היא 5 דק'
אני מחכה בתחנת המוצא ואמור להיות קו בשעה 8.40 , 8.45 ו8.50 נניח שאחד או שניים מהם לא יצאו
אפשר להגיש תלונה על דבר כזה?
ושאלה אחרונה האם יש אםשרות להגיש תביעה על אוטובוס שיצא דקה/שתיים לפני הזמן (כשפניתי לחברה הם טענו שעד 5 ד' זה תקין)
תודה מראש לעונים
אפילו דקה לפני הזמן נחשבת לעבירה מבחינת משרד התחבורה, בגלל שהייתה לנהג אפשרות להמתין ולצאת בזמןלדעתי עד רבע שעה לפני הזמן זה סביר
אז אתם מגיעים רבע שעה לפני לתחנה?לדעתי עד רבע שעה לפני הזמן זה סביר
''ואחרי הזמן חצי שע''
זה ממש בסדר.
מכיוון והנהג לא עובד אצלינו...
ואנו הרי בגלות ישמעאל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: