למה? על סמך מה מותר לך להוציא מהם ממון שהם לא חייבים? מדוע זה לא גזל?לכן, זה לא שמותר לתבוע בת"ק, אלא שבמקרים כגון הפרות בתח"צ מותר לתבוע בערכאות כולל ת"ק.
למה? על סמך מה מותר לך להוציא מהם ממון שהם לא חייבים? מדוע זה לא גזל?לכן, זה לא שמותר לתבוע בת"ק, אלא שבמקרים כגון הפרות בתח"צ מותר לתבוע בערכאות כולל ת"ק.
תלונה זה לחברה ולמשרד התחבורה. תביעה זה לביהמ"ש.אז מה לעשות?
להגיש תלונה עכשיו?
בהחלט יש מה לתבוע. עדיף על כמה מקרים.מה אתם אומרים על תגובה כזאת של חברת קווים על תלונה ששתי נסיעות פנימיות לא בוצעו, (חיכיתי בתחנת המוצא) יש מה לנסות להגיש תביעה?
שלום רב,
אנו מודים לך על פנייתך אלינו
חברת קווים עושה את מירב המאמצים ומשקיעה משאבים גדולים על מנת לספק ללקוחותיה שירות אמין ויעיל. בתוך כך, פועלת החברה למנוע מקרים המוזכרים בפנייתך.
פנייתך הועברה לגורמים הרלוונטיים לטיפולם בהתאם.
נפתח הליך ברור משמעתי לתחקור והפקת לקחים על מנת שמקרים דומים לא ישנו בעתיד.
אנו מתנצלים על האי הנעימות שנגרמה לך
נשמח לעמוד לרשותך בכל עת
בברכת נסיעה טובה ובטוחה.
התפרסם בחוברת שיצאה לפני כשנה היתר מהרב סילמן (מקווה שאני לא מתבלבל) והרב צבי ברוורמן.יש למישהו כאן היתר כתוב לתבוע ולהוציא ממון על כזה דבר?
בהחלט.היה לי מקרה שלדעתי מצריך תביעה, אחד האוטובוסים הישירים הגיע לתחנה מלא, ואמר שיש אחריו,
ולאחר שעתים של המתנה לקחנו מונית.
אבל התחלתי בתביעה לחברה,
שהשיבו לי בהודעה האוטובוס היה בתחנה והעלה נוסעים גם בתחנה אחר כך.
יש מה לעשות עם זה?
אני יודע שמקרים שהנהג לא עוצר בתחנה זה הכי חמור מבחינת בימ''ש, שמעתי את זה מכמה עורכי דיןאשמח לשמוע חוות דעת
בתאריך 28/10/21 אני מחכה בשעה 6.20 בבוקר לאוטובוס קו 378 מאופקים לתל אביב, אני עמדתי על שפת המדרכה ע''מ לראות את האוטובוס מגיע ,לאחר כמה דק' ראיתי את האוטובוס ,והאוטובוס פשוט חלף במהירות על התחנה בלי להסתכל אפילו אם יש מישהו בתחנה ,נפנפתי לו אבל הוא כבר עבר אותי במהירות...
ישירות ניסיתי למצוא דרכים חלופות להגיע ליעדי אבל לא הייתה שום אופציה כדי להגיע בשעה המיועדת לתורי .בעקבות זאת פיספסתי תור לחידוש ויזה שאני מחכה לו כבר חצי שנה ועלה 1500ש"ח
זו פניה ששלחתי לחברה שמפעילה את הקו, והם מכחישים שאני לא עמדתי בתחנה ואומרים שרואים במצלמות שלא הייתי בתחנה.
כשאני אומר להם שאני רוצה לראות את זה הם אומרים שאסור להם...
אשמח לשמוע מה הייתם עושים...
1. הנהג לא העלה אתכם או שבחרתם לסמוך על דבריו ולחכות לאוטובוס הבא?היה לי מקרה שלדעתי מצריך תביעה, אחד האוטובוסים הישירים הגיע לתחנה מלא, ואמר שיש אחריו,
ולאחר שעתים של המתנה לקחנו מונית.
אבל התחלתי בתביעה לחברה,
שהשיבו לי בהודעה האוטובוס היה בתחנה והעלה נוסעים גם בתחנה אחר כך.
יש מה לעשות עם זה?
השקר של הנהג לא מספיק?1. הנהג לא העלה אתכם או שבחרתם לסמוך על דבריו ולחכות לאוטובוס הבא?
2. יש לכם עדים שתוכלו להביא לבימ"ש?
3. היו נוסעים שכן עלו בתחנה שחיכיתם?
כי הבעיה עם המקרה הזה הוא שהנהג פתח את הדלת, ואז נרשם במערכות שהנהג פתח דלתות והחברה יכולה להוכיח את זה.
לדעתי כדאי לתבוע עם עוד כמה מקרים נוספים.
האם היית האדם היחיד בתחנה?אשמח לשמוע חוות דעת
בתאריך 28/10/21 אני מחכה בשעה 6.20 בבוקר לאוטובוס קו 378 מאופקים לתל אביב, אני עמדתי על שפת המדרכה ע''מ לראות את האוטובוס מגיע ,לאחר כמה דק' ראיתי את האוטובוס ,והאוטובוס פשוט חלף במהירות על התחנה בלי להסתכל אפילו אם יש מישהו בתחנה ,נפנפתי לו אבל הוא כבר עבר אותי במהירות...
ישירות ניסיתי למצוא דרכים חלופות להגיע ליעדי אבל לא הייתה שום אופציה כדי להגיע בשעה המיועדת לתורי .בעקבות זאת פיספסתי תור לחידוש ויזה שאני מחכה לו כבר חצי שנה ועלה 1500ש"ח
זו פניה ששלחתי לחברה שמפעילה את הקו, והם מכחישים שאני לא עמדתי בתחנה ואומרים שרואים במצלמות שלא הייתי בתחנה.
לא כל כך מובן מה קרה במקרה הזה, כי מצד אחד כתוב בכתבה "בית המשפט קבע שענת תקבל..." ומצד שני בתגובה של חברת דן כפי שמופיעה בכתבה "החליטה החברה להגיע לפשרה .. ולא לגרור את המשפט עד לפסק הדין".כתבה טריה מהיום - מה שמראה שאסור להתייאש!!!
האוטובוס איחר 28 פעמים; נוסעת תבעה וקיבלה אלפי שקלים
לנוסעת אחת נמאס להמתין לקו האוטובוס שהיה מאחר באופן תדיר, והיא החליטה לתבוע. ההחלטה השתלמה לה, שכן היא קיבלה פיצוי כספי של אלפי שקלים • חברת דן, בתגובתה, הסבירה מדוע היו איחורים בקו האוטובוס, שלא באשמתה
רבים מנוסעי התחבורה הציבורית מכירים את זה: מתייצבים בזמן בתחנת האוטובוס, אך ממתינים במשך זמן רב עד שהקו מגיע, באיחור משמעותי מלוח הזמנים.
- מערכת JDN
- ט״ז בסיון ה׳תשפ״ג (יוני 5, 2023)
- פורסם: 12:20
- עודכן: 12:20
- 2 תגובות
ענת גיאת ורנר נוסעת מדי בוקר באוטובוס מהבית שלה בפתח תקווה לעבודה בתל אביב, והיא החליטה שנמאס לה. היא החליטה לעשות מעשה, ולאחר פניות רבות שלא הועילו, היא תבעה את חברת האוטובוסים, וזכתה בפיצוי של 8,000 שקלים.
היא סיפרה לחדשות 12: "אני לא יכולה אפילו לספור כמה פעמים חיכיתי לאוטובוס והתאכזבתי. במשך שנתיים אין שבוע שזה לא קורה, לפעמים גם פעמיים בשבוע. בסוף נמאס לי. הייתי כל כך מתוסכלת, ואמרתי: די, את בגיל שאת לא יכולה לעמוד ולבכות בגלל שהאוטובוס שלך לא מגיע, תעשי משהו".
היא תבעה את חברת "דן" בבית המשפט לתביעות קטנות על 28 מקרים שבהם הקו איחר או לא הגיע. בית המשפט קבע שענת תקבל פיצוי של 8,000 שקל מחברת האוטובוסים, בלי שנדרשה להוכיח נזק. מאז, לדבריה, האוטובוס לא מאחר עוד.
חברת דן מסרה בתגובה לחדשות 12: "התביעה מתייחסת לאירועים מתקופת הקורונה ואילך, שבה שונו נוהלי הנסיעה בהתאם להנחיות משרד הבריאות. גם אחריה, המציאות התחבורתית בגוש דן כוללת עבודות בנייה במוקדים רבים ועומסי תנועה חריגים, שגורמים לאיחורים שאינם בשליטתנו. כמחווה של רצון טוב, החליטה החברה להגיע לפשרה עם התובעת ולא לגרור את המשפט עד לפסק הדין".האוטובוס איחר 28 פעמים; נוסעת תבעה וקיבלה אלפי שקלים
לנוסעת אחת נמאס להמתין לקו האוטובוס שהיה מאחר באופן תדיר, והיא החליטה לתבוע. ההחלטה השתלמה לה, שכן היא קיבלה פיצוי כספי של אלפי שקלים • חברת דן, בתגובתה, הסבירה מדוע היו איחורים בקו האוטובוס, שלא באשמתהwww.jdn.co.il
אני חושב שזה קצת בעייתיהשקר של הנהג לא מספיק?
אם הייתי בטוח שעמדתי בתחנה עצמה בזמן שהאוטובוס עבר (ולא התרחקתי/חלמתי) הייתי תובע.אשמח לשמוע חוות דעת
נדמה לי שהיה עוד מישהו אחד בתחנה, אבל הם שאלו אם זה אני עם הכובע והחליפה, ז"א שהם כן מודים שעמדתי ליד התחנה אבל הם טוענים שלא עמדתי בתחנה עצמההאם היית האדם היחיד בתחנה?
אם לא - מנין להם כיצד אתה נראה?
האם זה נכון?הם טוענים שלא עמדתי בתחנה עצמה
האם זה נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: