חדשה פה. עד שאחליט מי ראוי להחשף ראשון... אז מתחילה ודי.
אנא! לא לרחם! הסירו כפפות, רדו לקטנות, תנו ביקורת. האירו והעירו ככל העולה על רוחכם הטובה.
בשביל זה אני פה. תודה מראש.
1.
מעשה בחתולה גינגית מאד, מה זה גינגית מאד? איך נהיים גינגית מאד? רגע אני חושבת על זה בעצמי.
רק בינתיים עד שאני אבין, או שהאסימון יפול או אולי תפוח? נראה לי שאני מעדיפה כי מה אני אעשה היום עם אסימון? וזה לא שאני אוכל להראות אותו לנכדים כי נו... שילכו למוזיאון ויראו הכל ביחד.
זה לא חלק מההיסטוריה שלי, ואת ההיסטוריה של הסבתא-רבתא שווה אמא שלי, מילא אם קיבלתי בירושה, אבל אם סתם נפל לי אסימון? מנין? ואם כבר נופל משמיים עדיף משהו יותר מעניין או משמעותי. או לפחות שווה ערך? לא בעצם עדיף שלא, עיין ערך רבי א. לא זוכרת שם, אבל זה לא התחיל בא?
בכל אופן, התנא ואשתו וה-רגל_של_זהב. אז מהרגל והנפל התחלנו מבינתיים אחר, שימו לב להבדל החשוב בין גינגית במקפ'ים לגיניגית בלי מקפים.
בין גינגי כמו גימייל וגינגי כמו גוגל. שה' ישמור ויציל.
האמת בימינו השמור והצו"ל אוחזים בגימייל, השאר בוואצאפ,
לא כמו וולדמורט אלא כמו וויזלי וווווווווווווווויזלי או -דבליו -שיהיה ברור.
ברור כמו אורז בוואקום, מילא האורז שמיימי או מימי אימי לא חושבת שמישהו ראה בו נגע ומחלה כלשהם, זה לא אכפת לי לברור. אבל מישהו יודע איך בוררים קינואה או קוואקר? בררר.
בכל מקרה אם אתם יודעים אולי כדאי שתפיצו כי יש פה קילו שמישהו קנה בטעות.
אגב ההפצה באמת כדאי שפשוט יהיה אתר של הוראות בדיקת המזון מתולעים עם כל התמונות של הרב ויא, אולי יש פה מישהי מהנדסאים שנה א שרוצה את זה לפרויקט בווב?
ומהטעות- לא נורא, טעות לעולם חוזרת. אל תדאגו ואל תתעכבו על זה, תתמקדו במה שעושה לכם טוב ותמשיכו להתקדם הלאה. זה לא אופנה ניו אייג'ית אלא מהספר הנהדר שהוציא מאירשמחה שטיין שה' יברך אותו, על שיחות עם הרב שלמה הופמן, סבא של כל ההופמנים שלנו, בדיוק, והוא מביא מקורות קדומים ביותר. מצוטט. אפשר לבדוק.
שוב לבדוק. מהאוכל אני נהיית רעבה. לא באמת רעבה סתם תעסוקה ללסת בעתות שעמום, או שאולי זו הנטיה הנשית למולטיטאסקינג? אין לי כוח להתחיל עם הפמיניסטיות כרגע אז אני לא מתחילה אתכן שמעתן.ם ?!?!? שמעתןןןןן. אתןן. ! תעברנה הלאה.
הלאה הלאה להמשיך ללכת כל הדרך משהו. שירים של ארצישראל בטח יש משואים בסגנון.
זאתי יש לה סגנון, זה טוב או רע? תלוי. תלוי המן. עץ גבוה חמישים אמה.
המן הרס את הבית שלו בשביל העץ, חבל. 50 אמה זה 25מטר, נשמע לי לא רע. מוכנה לנסות.
אין אין הכל ניסיונות שה' ישמור ויציל. את החציל. ברוטב מיונז.
מה פתאום מיונז מאיפה הוא הגיע חצילים קולים בתנור אם לא רוצים ללכלך את הגז, או שמכינים מוסקה, או קוביות עם בטטה, אבל בכל מקרה גם אם לא הגרסה הקלאסית עם הטחינה על החצי שלא באמת אפשר להוציא את בשרו עם הכפיות פלסטיק הלבנות חדפעמי פלסטיקשמסטיק של וולף, לא מגישים אותו עם מיונז.
העיקר הגפילטעפיש של אמא משהו משהו, במיוחד כשהוא טרי ובמיוחד עם המיונז של דודה יודית, איך היא עושה את זה-
עם המעבד מזון של בראון, ביצה חיה ובקבוק שמן כבר לא קבר רחל אל תגלו לסבא, זה יוצא לה משהו משהו יום אחד נלך ללמוד. נבוא עם המגימיקס בלעז שלנו ונלמד. שלא יוציאו עלינו לעזים למיניהן.
בעצם המעבדמזוןבראון הוא של כל השנה מי יודע מה יש בפסח.
ואיך נשכח את החריין. אוהו. אמרת פסח אמרת חריין, חזרת, לבן ואדום, לבן וכחול, תוצרת כחול לבן. כחול ולבן נהנהנ כחול ולבן, יש כזה שיר
כל הזכויות שמורות טלח
טרי לילי חהחהח.
**כל הזכויות שמורות טלח.*** (מה זה טלח?)
אנא! לא לרחם! הסירו כפפות, רדו לקטנות, תנו ביקורת. האירו והעירו ככל העולה על רוחכם הטובה.
בשביל זה אני פה. תודה מראש.
1.
מעשה בחתולה גינגית מאד, מה זה גינגית מאד? איך נהיים גינגית מאד? רגע אני חושבת על זה בעצמי.
רק בינתיים עד שאני אבין, או שהאסימון יפול או אולי תפוח? נראה לי שאני מעדיפה כי מה אני אעשה היום עם אסימון? וזה לא שאני אוכל להראות אותו לנכדים כי נו... שילכו למוזיאון ויראו הכל ביחד.
זה לא חלק מההיסטוריה שלי, ואת ההיסטוריה של הסבתא-רבתא שווה אמא שלי, מילא אם קיבלתי בירושה, אבל אם סתם נפל לי אסימון? מנין? ואם כבר נופל משמיים עדיף משהו יותר מעניין או משמעותי. או לפחות שווה ערך? לא בעצם עדיף שלא, עיין ערך רבי א. לא זוכרת שם, אבל זה לא התחיל בא?
בכל אופן, התנא ואשתו וה-רגל_של_זהב. אז מהרגל והנפל התחלנו מבינתיים אחר, שימו לב להבדל החשוב בין גינגית במקפ'ים לגיניגית בלי מקפים.
בין גינגי כמו גימייל וגינגי כמו גוגל. שה' ישמור ויציל.
האמת בימינו השמור והצו"ל אוחזים בגימייל, השאר בוואצאפ,
לא כמו וולדמורט אלא כמו וויזלי וווווווווווווווויזלי או -דבליו -שיהיה ברור.
ברור כמו אורז בוואקום, מילא האורז שמיימי או מימי אימי לא חושבת שמישהו ראה בו נגע ומחלה כלשהם, זה לא אכפת לי לברור. אבל מישהו יודע איך בוררים קינואה או קוואקר? בררר.
בכל מקרה אם אתם יודעים אולי כדאי שתפיצו כי יש פה קילו שמישהו קנה בטעות.
אגב ההפצה באמת כדאי שפשוט יהיה אתר של הוראות בדיקת המזון מתולעים עם כל התמונות של הרב ויא, אולי יש פה מישהי מהנדסאים שנה א שרוצה את זה לפרויקט בווב?
ומהטעות- לא נורא, טעות לעולם חוזרת. אל תדאגו ואל תתעכבו על זה, תתמקדו במה שעושה לכם טוב ותמשיכו להתקדם הלאה. זה לא אופנה ניו אייג'ית אלא מהספר הנהדר שהוציא מאירשמחה שטיין שה' יברך אותו, על שיחות עם הרב שלמה הופמן, סבא של כל ההופמנים שלנו, בדיוק, והוא מביא מקורות קדומים ביותר. מצוטט. אפשר לבדוק.
שוב לבדוק. מהאוכל אני נהיית רעבה. לא באמת רעבה סתם תעסוקה ללסת בעתות שעמום, או שאולי זו הנטיה הנשית למולטיטאסקינג? אין לי כוח להתחיל עם הפמיניסטיות כרגע אז אני לא מתחילה אתכן שמעתן.ם ?!?!? שמעתןןןןן. אתןן. ! תעברנה הלאה.
הלאה הלאה להמשיך ללכת כל הדרך משהו. שירים של ארצישראל בטח יש משואים בסגנון.
זאתי יש לה סגנון, זה טוב או רע? תלוי. תלוי המן. עץ גבוה חמישים אמה.
המן הרס את הבית שלו בשביל העץ, חבל. 50 אמה זה 25מטר, נשמע לי לא רע. מוכנה לנסות.
אין אין הכל ניסיונות שה' ישמור ויציל. את החציל. ברוטב מיונז.
מה פתאום מיונז מאיפה הוא הגיע חצילים קולים בתנור אם לא רוצים ללכלך את הגז, או שמכינים מוסקה, או קוביות עם בטטה, אבל בכל מקרה גם אם לא הגרסה הקלאסית עם הטחינה על החצי שלא באמת אפשר להוציא את בשרו עם הכפיות פלסטיק הלבנות חדפעמי פלסטיקשמסטיק של וולף, לא מגישים אותו עם מיונז.
העיקר הגפילטעפיש של אמא משהו משהו, במיוחד כשהוא טרי ובמיוחד עם המיונז של דודה יודית, איך היא עושה את זה-
עם המעבד מזון של בראון, ביצה חיה ובקבוק שמן כבר לא קבר רחל אל תגלו לסבא, זה יוצא לה משהו משהו יום אחד נלך ללמוד. נבוא עם המגימיקס בלעז שלנו ונלמד. שלא יוציאו עלינו לעזים למיניהן.
בעצם המעבדמזוןבראון הוא של כל השנה מי יודע מה יש בפסח.
ואיך נשכח את החריין. אוהו. אמרת פסח אמרת חריין, חזרת, לבן ואדום, לבן וכחול, תוצרת כחול לבן. כחול ולבן נהנהנ כחול ולבן, יש כזה שיר
כל הזכויות שמורות טלח
טרי לילי חהחהח.
**כל הזכויות שמורות טלח.*** (מה זה טלח?)
נערך לאחרונה ב: