אף פעם לא הכנתי, אבל כשאני אוכלת כאלה בשמחות וכד', יש כאלו קריספיים מושלמים וממכרים, ויש כאלו רטובים , דביקיים וסמרטוטיים. מה עושה את ההבדל?חומרים:
10 כוסות קורנפלקס (אני אוהבת קלוגס, אבל כל הסוגים מתאימים)
חצי כוס חמוציות
חצי כוס שומשום
חצי כוס מקלות שקדים
שלושת רבעי כוס גרעיני חמניה ודלעת מעורבים
לסירופ:
שלושת רבעי כוס מייפל פשוט
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
מערבבים את החומרים היבשים.
מבשלים את חומרי הסירופ עד להמסה.
(השמן לא מתערבב לחלוטין אבל זה לא נורא)
מוזגים את הסירופ על החומרים היבשים ומערבבים היטב.
שוטחים ב2 תבניות תנור גדולות ואופים על 180 עד להזהבה.
מערבבים מדי פעם.
מוציאים מהתנור ומפוררים.
אמא שלי אופה את זה במנגטים וזה יוצא מעולה
האמת שבחיים לא טעמתי אלו רטובים דביקיים וסמרטוטייםאף פעם לא הכנתי, אבל כשאני אוכלת כאלה בשמחות וכד', יש כאלו קריספיים מושלמים וממכרים, ויש כאלו רטובים , דביקיים וסמרטוטיים. מה עושה את ההבדל?
יחס החומרים והאחסוןמה עושה את ההבדל?
אם תוסיפי גם ריבת חלב (לשוקולד המומס) זה יהיה עוד יותר יאמי...הכי פשוט והכי טעים בעולם:
שוקולד מומס (חלבי... יאמממי)
לשפוך לתוכו קורנפלקס ולערבב היטב.
לשים במנג'טים.
בחורף - לשמור בקופסא סגורה.
בקיץ - במקרר.
אני רוצה להכין משהו כזה, אבל בעוגיות. לא בתערובת.חומרים:
10 כוסות קורנפלקס (אני אוהבת קלוגס, אבל כל הסוגים מתאימים)
חצי כוס חמוציות
חצי כוס שומשום
חצי כוס מקלות שקדים
שלושת רבעי כוס גרעיני חמניה ודלעת מעורבים
לסירופ:
שלושת רבעי כוס מייפל פשוט
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
מערבבים את החומרים היבשים.
מבשלים את חומרי הסירופ עד להמסה.
(השמן לא מתערבב לחלוטין אבל זה לא נורא)
מוזגים את הסירופ על החומרים היבשים ומערבבים היטב.
שוטחים ב2 תבניות תנור גדולות ואופים על 180 עד להזהבה.
מערבבים מדי פעם.
מוציאים מהתנור ומפוררים.
אמא שלי אופה את זה במנגטים וזה יוצא מעולה
כמו שכתבתי, אמא שלי עושה את זה במנגטים (היא דוחסת את זה קצת)אני רוצה להכין משהו כזה, אבל בעוגיות. לא בתערובת.
את חושבת שאם אני אשים בכף תלוליות על תבנית ואכניס כך לאפיה זה יתגבש? או שזה יתפורר לי אח"כ?
נסית עם שמן?מתכון קל קל וטעיםםםם. פיתרון מצוין לכיבוד שצריך להכין מהרגע להרגע
1 מרגרינה- אפשר להחליף כנראה בשמן
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
1 כפית גדושה קפה נמס
3 כפות דבש
6 כוסות פצפוצים/קורנפלקס
ממיסים את החומרים חוץ מקורנפלקס בסיר על אש נמוכה, מורידים, ומוסיפים את הפצפוצים, לערבב היטב שלא ישאר שוקולד בתחתית.
אפשר לשטוח בתבנית ולחתוך ריבועים ואפשר עם כף לשים בתוך מנג'טים
מצוין בהקפאה
עשיתי את זה כמה וכמה פעמים מאזהנה:
2 כפות דבש
2 חבילות שוקולד מריר
2 כפות שמן
4 כפות חמאת בוטנים
להמיס ביחד במיקרוגל למשך חצי דקה
להוסיף 4 כוסות פצפוצי אורז/ קורנפלקס
לערבב היטב ולהעביר למנג'טים.
לשים במקפיא.
אחרי התגבשות אפשר להעביר לקופסא ולשמור במקפיא/ מקרר.
מזהירה מראש- כדאי לשמור על הקופסא טוב כי אם היא תעמוד על השולחן אין סיכוי שיישאר בה משהו...!
מסכימה ממש!!! פעם עשינו בערב פסח כדי לחסל את הקורנפלס יצא כ"כ מושלם!! טעים ושונהאני מפוררת ומצפה בו שניצלים זה יוצא ממש טעים
סליחה על העיכוב, בסוף הגעתי לזה...אשמח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: