שזה יחשב 2 מטר מכל פלאפון שנמצא בקרבתו..נראה לי שצריך לפתח סטארט אפ כמו מוביליי של רכבים -שפחות משני מטרים הוא מתחיל לצפצף!
נראה לי שזה יעזור להרבה אנשים!
נתון כאילו פשוט, כי אם לא מנשימים את המבוגרים אז ברור מאוד שהם ימותו.האם יש נתונים על טווח גילאי המתים באיטליה? או משאר העולם, יש הרבה נתונים סותרים מי חולה ומאיזה גיל, אבל מתים זה נתון מאוד פשוט, באיזה גילאים המתים שם?
עיקר הבעיה היא ש''מקורות'' זה חברה להעברה בלבד !!!למשל, בענין המים הם פתרו את הבעיה הזאת
פתחו חברת 'מקורות' עצמאית משלהם, ושלום על ישראל.
אתה חותר לכיוון הזה בעצם
זאת החתונה שגפני היה הזמר, והתראיין עליה ביתד נאמן?כן היא נכונה בוודאות.
כל מי שהיה בגברים נכנס אתמול לבידוד.
וההנחה שלי הייתה ש...תופעה מוזרה בנייד...
לפני כמה שעות הפעלתי את הנייד מחדש.. סים של פרטנר
להפתעתי במקום שיהיה רשום PARTNER נרשם STAYHOME...
מישהוא נתקל בדבר כזה? זה אומר שאני צריכה להיות בסגר או דזנ קורה לכל מנויי פרטנר?
עכשיו זה פורסם...ואולי סתם פרטנר החליטו להצטרף למאמץ הלאומי
ולבקש מהציבור לא לצאת מהבתים?
קבוצת פרטנר נרתמה לקריאה להישאר בבית, ופונה אל מיליוני הלקוחות של החברה במסר – Stay Home. הבוקר, הוחלף סימול הרשת המופיע על גבי מסכי הטלפונים הניידים של מנויי הסלולר של החברה (בפינה הימנית העליונה של המסך), מ-Partner ל-StayHome. מנכ"ל פרטנר איציק בנבנישתי: "פרטנר מצטרפת לקריאות להישאר בבית, לחכות עם משחק הכדורסל עם החברים בפארק ועם הביקור אצל הסבא והסבתא, במטרה לשמור עלינו, לשמור על האהובים עלינו, ולעבור את זה יחד כמה שיותר מהר."
כשאתה מדגיש על ידי רווח נוסף תוסיף רווח גם לפני ואחרי רווח בין מילה למילה - כלומר שלושה רווחים בין מילה למילה שיהיה קריאלא לבעלי לב חלש!!!
דברי מרן רבי ירוחם ממיר!
(דעת חכמה ומוסר ח"ב עמוד רי"ד)
דברים מבהילים.
אם לא נהגנו כבוד בביהכ"נ
איבדנו את הביהכ"נ
הקב"ה זרק אותנו בהביהכ"נ
וז"ל:
ועל דרך זה הוא כל השתלשלות הגלות וגזירותיו והרפתקאותיו, שכל גזרה וגזרה היא הפשטת עוד מצוה שנשארו לנו עוד והוא באותה מדה שמתרחקים מהמצוה ז"א מאל' ישראל, בה במדה אנו נפשטים ונשארים ערומים מכל וכל עד שנשארנו גברי ערטילאי ערומים מתורה ומצות ומבלי כל.
והגם שקשה לנו להתקבל על הלב ענין זה שתורה יכולה להנטל מישראל ומבלי שנוכל להבין זה אבל לפי המתבאר כן הוא מציאותן של דברים
ד כ מ ו ש ת ו ר ה נ י ת נ ה ב ס י נ י כ מ ו כ ן ח ז ר ה ל ס י נ י, ובאמת הרי חשבו בגמרא (סוטה מח.-מט כמה וכמה דברים ושניטלו מאתנו, ואין לנו כבר כל המעלות ההן, דכנתינתן כן הוא באמת נטילתן שאבדה לנו נבואה חכמה ענוה יראת חטא וכן בגשמיות טעם פירות וכו', ועוד הרבה דברים שנשנו שם, דכל זמן שלא ניטלו היו המעלות בישראל ואז אין יד שונאי ישראל שליטה עליהן.
כל הגזירות שגזרו על מצות הוא באמת נטילתן של המצוה, שהמצות ניטלו מישראל, אבל טרם שניטלו אי אפשר לגזירה שתתקיים כלל וכלל, כ ל ג ז י ר ה ה נ ג ז ר ת צ ר י ך ל י ד ע ש ה י א ב א מ ת נ ט י ל ת ה מ צ ו ה ש ה ח ט א ג ר ם
ש ה מ צ ו ה ת נ ט ל, ו ז ו ה י ס ב ת מ ק ו ר ה ג ז י ר ה. והרי מדינת אשכנז לעינינו, שלפנים הי' מקום תורה ועתה הגיעה לידי מצב שנשתכחה שם תורה ח"ו לגמרי, ביאורם של דברים שניטלה מהם תורה וכן הננו רואים באמת המצב פה כשהיו ישראל נזהרים בחינוך הבנים לא הי' גזירה של חינוך הכרחי לבני ישראל בבתי ספר נכריים, אבותינו הלא היו ודאי מביטים על גזירה זו כעל גזירת שמד וכן הכרח השביתה בימי אידיהם, - מרפיון שמירת השבת נוטלים מאתנו ח"ו לאט לאט המצוה של שבת.
אל להביט על גזירה זו של שחיטה כעל גזירה אנטישמית וכו', דסבת הגזירה הוא שרוצים ח"ו ל ה פ ש י ט א ו ת נ ו מ מ צ ו ה ש ל ק ד ו ש ה שמצות שחיטה ח"ו ע ו ז ב ת א ו ת נ ו ו מ ס ת ל ק ת מ א ת נ ו, כל זמן שהיו ישראל מתחזקים בקדושה לא באו עליהם גזירות כאלו הגזירה הוא מההתרשלות במצוה, והעצה היחידה שיש לנו לבטל הגזירה הוא להתחזק במצוה, התחזקות בקדושה והייתם קדושים להיות לי דיסוד הגאולה והגלות הוא ואבדיל אתכם מן העמים להיות לי וכמו שבה"להיות לי" בא בהכרח כל השכר, כמו"כ בה"ואם לאו", בההתרחקות מהבורא ית', באותה דרגא הרי אתם "של נבוכדנצר וחביריו" שבה במדה ניטלים ונפשטים כל המעלות והזכויות עד שנשארים ערומים וערטילאים מכל.
כל כך התריעו לנו על קדושת ביהכ"נ, אחרי החלום של הרב פלמן זצ"ל וכו' וכו'
איבדנו את הביהכ"נ!!!
כי אם לא נוהגים בו כבוד המקדש נלקח מאיתנו, פחד פחדים!
ה' ירחם.. גזירות ת"ח ות"ט הנוראים עשו שאלת חלום ויצא קדושת ביהכ"נ,
היעלה על הדעת שביהכ"נ אשר מבו' ברמב"ן על התורה הנודע שזהו הקיום והתכלית העיקרי "שמתאספים בביכ"נ לומר בריותיך אנחנו" זה ההשתוקקות הגדולה, והוא כביכול זרק אותנו משם,
אני שומר תובנה זו בליבי כבר כמה ימים, כי זה לא לאנשים בעלי לב חלש, הם רוצים לשמוע רק שזה סימני משיח, ואולי אכן כך לבריאותם כך הם צריכים לתפוס זאת.
קיצרתי מהבאת דבריו אבל תראו שם את כל הרבינו ירוחם.. זה מבהיל
שנזכה לישועת ה'
כן.זאת החתונה שגפני היה הזמר, והתראיין עליה ביתד נאמן?
טעות.אני שומר תובנה זו בליבי כבר כמה ימים, כי זה לא לאנשים בעלי לב חלש, הם רוצים לשמוע רק שזה סימני משיח, ואולי אכן כך לבריאותם כך הם צריכים לתפוס זאת.
הנהדברי רבי ירוחם יותר ברור.כשאתה מדגיש על ידי רווח נוסף תוסיף רווח גם לפני ואחרי רווח בין מילה למילה - כלומר שלושה רווחים בין מילה למילה שיהיה קריא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: