רק חבל שזה לא נסגר לפני שבוע או יותר...היסטוריה בבני ברק: בית הכנסת 'איצקוביץ' נסגר כעת עד להודעה חדשה.
צודק!טעות.
סימני משיח הם סימפטום מלחיץ ומחזק פי כמה מאשר סיבה ספציפית כמו כבוד בית המדרש שמי שמחזיק עצמו כמכבד ביה"כ מרים את גבו ואומר שלום יהיה לי.
אפשר לעלות לטובת החסומים.מישו ראה את הסרטון הזה?
תיעוד כואב: שטיבלאך 'איצקוביץ' בבני ברק נסגר לראשונה בהיסטוריה • צפו | JDN - חדשות
הבוקר נרשמה היסטוריה בבני ברק כאשר השטיבלאך המרכזי 'איצקוביץ' הממוקם ברחוב הרב שך בעיר בני ברק סגר את שעריו לראשונה מאז הקמתו מזה שנים: "אני נאלץ בצער רב לנעול את הדלתות של בית הכנסת עד להודעה חדשה"www.jdn.co.il
מוזר מאוד
הוא כאילו נועל את בית הכנסת אבל על אנשים בפנים
זאת אומרת שהם יוצאים מסביב
אז זה היה רק בשביל הסרטון?
אפשר לעלות לטובת החסומים.מישו ראה את הסרטון הזה?
תיעוד כואב: שטיבלאך 'איצקוביץ' בבני ברק נסגר לראשונה בהיסטוריה • צפו | JDN - חדשות
הבוקר נרשמה היסטוריה בבני ברק כאשר השטיבלאך המרכזי 'איצקוביץ' הממוקם ברחוב הרב שך בעיר בני ברק סגר את שעריו לראשונה מאז הקמתו מזה שנים: "אני נאלץ בצער רב לנעול את הדלתות של בית הכנסת עד להודעה חדשה"www.jdn.co.il
מוזר מאוד
הוא כאילו נועל את בית הכנסת אבל על אנשים בפנים
זאת אומרת שהם יוצאים מסביב
אז זה היה רק בשביל הסרטון?
מה זה משנה ברור שהמשיכו ללמודלדבריך אני מרחם על הבחורים של אותם ישיבות שלא המשיכו ללמוד בבית כשבדיוק יום אחרי שהם הפסיקו ללמוד נפטר יהודי ל"ע
מישהו יכול לעלות סירטון בהעברת קבציםהיסטוריה בבני ברק: בית הכנסת 'איצקוביץ' נסגר כעת עד להודעה חדשה.
על סמך שמועות?ברורררררררררררררררררר
למה להשמיץ קהילות על סמך שמועות והודעות ברשת?!
ולגבי ההפקרות באחת הקהילות במאה שערים:היית שם או שזה רק ממה ששמעת?
זה בלי שמע כי אי אפשר להעלות פה סרטוניםאפשר לעלות לטובת החסומים.
אפשר לעלות לטובת החסומים.
מישהו יכול לעלות סירטון בהעברת קבצים
אפשר בבקשה להעלות לטובת החסומים?סרטון הסברה קצר שצולם בהודו ממחיש כיצד ניתן להידבק בנגיף ובאיזו קלות אפשר למנוע את ההדבקה. צפו
מהידברות
חשוב - כיצד ניתן למנוע הדבקה של הנגיף? בקלות. סרטון קצר ממחיש
סרטון הסברה קצר שצולם בהודו ממחיש כיצד ניתן להידבק בנגיף ובאיזו קלות אפשר למנוע את ההדבקה. צפוwww.hidabroot.org
להסביר?רק חבל שזה לא נסגר לפני שבוע או יותר...
צריך להפריח לשם כמה בלונים עם קורונה.משרד הבריאות בעזה מעדכן:
"שני חולי הקורונה הושמו בבידוד בכניסה לרצועה ולא באו במגע עם תושבים, הם במתקן בידוד ולא נכנסו לרצועה. בתוך עזה אין שום אבחון של חולה בנגיף".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: