משרד הבריאות ומדא באתרים שלהם עונים על כך.
אתם יכולים להביא לי קישור רלוונטי?נראה לי שהגורם השני במשוואה, דווקא כן בסיכון
משרד הבריאות ומדא באתרים שלהם עונים על כך.
אתם יכולים להביא לי קישור רלוונטי?נראה לי שהגורם השני במשוואה, דווקא כן בסיכון
ההפך!!בגלל
בגלל אנשים שכמותכם הם לא מוכנים לקחת אחריות אנשים שלא דעת תורה היא המוביל שלהם יכולים גם להכניס את הרבה לכלא כי לא שמע לדעת משרד הבריאות שלפי הריח שנודף מהדברים זה קודש קודשים
לא התכוונתי ספציפית להודעה שציטטתי אלא לעוד הרבה הןדעות של משתמשים אחרים שמתוך הכתוב שבהם נודף ריח של חוסר אמונה בד' כוחי ועוצם ידי וזלזול מוחלט לדעת תורה שמסתמכת על דברי ה'.
ה׳ ישמור!בדיור מוגן
שוטרים מגיעים לעוד תלמודי תורה וישיבות ברחבי הארץ - 'הקו החרדי' בתיעוד מהשוטרים שהגיעו לת"ת בעלזא בהר יונה שבנוף הגליל.
מי מעריך?השתנה, עלה בכמה בודדים.
ההערכה היא שיש בישראל עוד אלפי חולים לא מאובחנים.
אם כבר לדייק, אז זה 200 נדבקים200
2 קשה
11 בינוני
פרופ' גרוטומי מעריך?
ובטוח גם אין שם שום ילד אסטמתי.זה כבר באמת מוגזם.
מדובר בפרוייקט של זוגות צעירים,
אין שם אף מבוגר שאפשר להדביק.
הגזימו לגמרי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: