תודה, אבל קראו לזה אחרת.חיפוש עם המילה 'אבטלה' יניב עשרות תוצאות
תודה, אבל קראו לזה אחרת.חיפוש עם המילה 'אבטלה' יניב עשרות תוצאות
איזה חיידרים?ברוב החיידרים בירושלים הגיעו שוטרים
אני יודע, תנסי בכל זאתתודה, אבל קראו לזה אחרת.
ר חיים קנייבסקי אמר לא לבטל את הבנים מלימודם.למה צריך משטרות? אנשים נורמליים????אמרו לסגור מוסדות אז סוגרים
למה מחכים? שיהיו עשרות מודבקים? רוצים לשבת סגורים בבית גם בפסח?
על מי מתחכמים? לא מצליחה להבין
כי אצלינו הגדוילים קובעים!(כמה סימני קריאה צריך לשים?)למה צריך משטרות? אנשים נורמליים????אמרו לסגור מוסדות אז סוגרים
כי אצלנו הולכים לפי דעת תורה ולא לפי דעת הממשלהלמה צריך משטרות? אנשים נורמליים????אמרו לסגור מוסדות אז סוגרים
כבר אתמול בלילה עודכן לצו.הענין הוא שמשרד הבריאות אמר שזה המלצה זה לא צו .ולכן לא יכולים לעצור.
לא הניב.אני יודע, תנסי בכל זאת
כןמקוואות לגברים פתוח אצלכם היום?
כי אם גדו"י אמרו שביטול תורה גרוע יותר ממגפת הקורונה, אז אנחנו שולחים בלב רגוע מאוד את הילדים לחיידר ולישיבות ואת הבעלים לכוללים.למה צריך משטרות? אנשים נורמליים????אמרו לסגור מוסדות אז סוגרים
לא הניב.
ראיתי מקווה פתוח הבוקרמקוואות לגברים פתוח אצלכם היום?
את המשטרה סגרו???? את מחנות הצבא סגרו??? שלחו חיילים הבייתה???למה צריך משטרות? אנשים נורמליים????אמרו לסגור מוסדות אז סוגרים
את מחנות הצבא סגרו!את המשטרה סגרו???? את מחנות הצבא סגרו??? שלחו חיילים הבייתה???
למה לא? מה, השוטרים והחיילים מחוסנים מפני הדבקות?
מאותה סיבה בדיוק אסור לסגור את החדרים והישיבות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: