ברגע שיש מלחמה כולםםם [כל הצבא] יוצאים!!את מחנות הצבא סגרו!
אין יוצא ואין בא.
אנחנו במלחמה קשה שרק התורה מגינה כהוראת גדו"י לכן כולנו יוצאים מיידית ללמוד...
ברגע שיש מלחמה כולםםם [כל הצבא] יוצאים!!את מחנות הצבא סגרו!
אין יוצא ואין בא.
לימוד בישיבה ולימוד בבית שונהבואו לא נדבר על כללי הגיינה בישיבות...
ואפשר ללמוד תורה גם בבית
השאלה הונחה ומונחת על שולחן של גדולי ישראל ואין ענינו לכאן!!!השאלה אם אין כאן "ביטולה הוא קיומה?"
אני חושב שהנושא ברור, חבל שבגללו יסגרו את האשכול.
כותב חזק...השאלה הונחה ומונחת על שולחן של גדולי ישראל ואין ענינו לכאן!!!
וכבר כתבו:
למיטב ידיעתי, לא.מישהו יודע האם נשים במצב... הם בקבוצת סיכון?
השאלה אם ניתן ללמד בבתים בקבוצות של 10.פרסום ראשון: משרד הבריאות חתם על צו האוסר לקיים לימודים עד כ״ד ניסן - המשמעות: מי שמפר את הצו יהווה עבירה פלילית
משמעות הדבר,כל מי שמפר את הצו מסתכן בפתיחת תיק פלילי על כל המשתמע מכך.
משרד הבריאות ומדא באתרים שלהם עונים על כך.מישהו יודע האם נשים במצב... הם בקבוצת סיכון?
נראה לי שהגורם השני במשוואה, דווקא כן בסיכוןלמיטב ידיעתי, לא.
לכאורה מותר.השאלה אם ניתן ללמד בבתים בקבוצות של 10.
בגלל אנשים שכמותכם הם לא מוכנים לקחת אחריות אנשים שלא דעת תורה היא המוביל שלהם יכולים גם להכניס את הרבה לכלא כי לא שמע לדעת משרד הבריאות שלפי הריח שנודף מהדברים זה קודש קודשיםמי אמר שהוא לא מוכן לקחת אחריות?
אם הייתי מקבלת כזאת הודעה, ברור לי שזה היה מעצבן אותי
לא בגלל שאני פוחדת לקחת אחריות- בגלל שהם לא מוכנים!
לכאורה צריך בית גדול - מרחק 2 מטר בין ילד לילדלכאורה מותר.
בילדים ובני נוער המחלה ככלל קלה או אף נטולת תסמינים לחלוטין ולא ידוע על אף מקרה תמותה בעולם של ילדים ובני נוער
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: