מדהים!!!יש באג באתר.
כולם נהיו כמנהלים בחלק מהנושאים...
מדהים!!!יש באג באתר.
רק באשכולית הקורונהיש באג באתר.
הקורונה הגיעה גם לפרוג איזה פחדרק באשכולות הקורונה
באג
לפי מה שהבנתי, זו היתה ספינת תענוגות. הווה אומר בית מלון צף. מרחבים. חדרים נוחים. מאז שהתגלתה המחלה בספינה, הם נכנסו לבידוד כל אחד בחדר שלו בספינה.על גבי הספינה שהו 800 ,3 בני אדם. הם היו
סגורים במקום אחד, ורמת ההידבקות שלהם
היתה גבוהה יותר מכל מקום אחר. על כך אין
חולק.
בתנאי שבתי החולים לא קורסים. איטליה ואירן מלמדות אותנו, שכשיש הדבקה של המוני אנשים בעת ובעונה אחת, גם אלו שהיו יכולים להינצל, מתים שם בהמוניהם כי בתי החולים קורסים ולא יכולים לקלוט אותם ואין מספיק מכשור. לכן כל-כך חשוב לפחות להאט את קצב ההדבקה.32 בני
אדם מאושפזים במצב קשה, והנסיון מלמד שגם
בקרב המאושפזים במצב קשה, ואפילו במצב
קשה מאוד, יש אחוזי החלמה גבוהים מאוד
בסייעתא דשמיא.
העובדה שהלימודים בוטלו אינה מלמדת על
כך שהמצב יוצא משליטה. ההיפך הוא הנכון.
הממשלה החליטה להשתלט על המצב מבעוד
מועד, כדי שלא נגיע לאותם תרחישי אימה
האוכלוסיה באיטליה היא המבוגרת ביותר באירופה (גיל ממוצע 47 לעומת 38 בשאר אירופה). רוב המתים היו בגלאי 80 ו-90.אז בבקשה תסבירו למה באיטליה מתים כ6 אחוז, וברוב מדינות אירופה סגרו את כל בתי הספר (גם אלה שלא תינוקות של בית רבן), ושם אין ראש ממשלה שמתמודד עם בעיות פוליטיות.
ובואו נעזוב את זה, זה לא אשכול פוליטיקה.
לא נירא לי...
תוקן!יש באג באתר.
חזר בתשובה...לא נירא לי...
אם זה יהיה רשמי המצב פה יהי קטסטרופלי...
חייבת לשתף
הייתי עכשיו באחת מחנויות "יש חסד" באחת מהערים החרדיות
לפני בתור עמדו שתי נשים שצחקקו ולעגו בקול על כל המצב, הן ציינו ש"כיף" להן שהילדים שלהן במוסדות ויש להן חופש לנקות לפסח, הן ניסו לשתף אותי בלעג ובצחוק
אך מה לעשות שאני מהמגזר שכן השאיר ילדים בבית, ואותי זה לא מצחיק!!!!
אנשים-רגישות.
מפתיע שיש מוסדות שלומדים.חייבת לשתף
הייתי עכשיו באחת מחנויות "יש חסד" באחת מהערים החרדיות
לפני בתור עמדו שתי נשים שצחקקו ולעגו בקול על כל המצב, הן ציינו ש"כיף" להן שהילדים שלהן במוסדות ויש להן חופש לנקות לפסח, הן ניסו לשתף אותי בלעג ובצחוק
אך מה לעשות שאני מהמגזר שכן השאיר ילדים בבית, ואותי זה לא מצחיק!!!!
אנשים-רגישות.
כל החיידרים הליטאים לומדים כרגיל עפ"י הוראת מרן הגר"ח קנייבסקי שליט"א והגר"ג אדלשטיין שליט"א.מפתיע שיש מוסדות שלומדים.
אני יודעת שגם בתי הספר הפרטיים הושבתו
אוקיי, ומה עם הבנות?כל החיידרים הליטאים לומדים כרגיל עפ"י הוראת מרן הגר"ח קנייבסקי שליט"א והגר"ג אדלשטיין שליט"א.
ממש מצחיקלפני חודש אף אחד לא חלם שזה יהיה ככה!
אם היו מודיעים על הסגר היתה נוצרת פאניקה ואנשים לא היו מבינים את רמת החשיבות להסגר
אבל באמת חבל שלא הצאת את ההסגר לממשלה לפני חודש היה נחסך מלא כאבי ראש למדינה..
לא צריך להיכנס לפאניקה אבל עפ''י השו''ע צריך לבטל את כל התורה מפני פקוח נפש והקביעה בכל דבר האם זה נקרא פיקוח נפש הוא עפ''י הרופאים והרופאים שממונים בשרד הבריאות קבעו שזה פקוח נפש ועשו כללים כדי שלא יהיה סכנה לשום יהודי ולכן מחוייב כל שומר תורה ומצוות לשמור את ההנחיות האלה (כל זה הוא דברים פשוטים עיין שוע אורח חיים סי' שכח ושכט)האוכלוסיה באיטליה היא המבוגרת ביותר באירופה (גיל ממוצע 47 לעומת 38 בשאר אירופה). רוב המתים היו בגלאי 80 ו-90.
זכותך להכנס לפאניקה, כמו שאר העולם, אבל יש כאלו שיודעים לאחוז ראש גם במצבים כאלו... ב"ה.
אתם יודעים יותר טוב מגדולי ישראל??????????????לא צריך להיכנס לפאניקה אבל עפ''י השו''ע צריך לבטל את כל התורה מפני פקוח נפש והקביעה בכל דבר האם זה נקרא פיקוח נפש הוא עפ''י הרופאים והרופאים שממונים בשרד הבריאות קבעו שזה פקוח נפש ועשו כללים כדי שלא יהיה סכנה לשום יהודי ולכן מחוייב כל שומר תורה ומצוות לשמור את ההנחיות האלה (כל זה הוא דברים פשוטים עיין שוע אורח חיים סי' שכח ושכט)
או מושתל איברובטוח גם אין שם שום ילד אסטמתי.
אין ספק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: