קורונה קורונה עידכונים בלבד!!

מצב
הנושא נעול.

חחח

משתמש סופר מקצוען
ברור שצריך להשמר.
לא ברור שמה שאת מגדירה כ'להשמר' מוגדר אצלם כ'להשמר'.
ולא ברור היכן עומד הגבול של מירב המאמצים בהשתדלות.

(ולאנשים אחרים ברור שאם הפחדות מיותרות והזהרות קיצונית עלולה לגרום לנזקים בנפש להרבה אנשים.)
זה נראה שלא קראת את ההודעות שלי קודם ולא שמת לב מה כיניתי להישמר-ללכת לעשות בדיקות קורונה לאחר מגע עם חולה מאומת. ולא לחכות שיעברו שבועיים ולראות שאין תסמינים ולצאת חופשי.
חושבת שזו השתדלות מינימאלית לפחות אצל רובנו.

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה נראה שלא קראת את ההודעות שלי קודם ולא שמת לב מה כיניתי להישמר-ללכת לעשות בדיקות קורונה לאחר מגע עם חולה מאומת. ולא לחכות שיעברו שבועיים ולראות שאין תסמינים ולצאת חופשי.
חושבת שזו השתדלות מינימאלית לפחות אצל רובנו.
אז זהו שמסתבר שלא.
יש אנשים שסבורים שזה לא בגדר ההשתדלות המינימאלית.

אני לא באה פה להכריע בויכוח הקשה בין ניקית אחת לשניה
אבל לפסול דיעה של מישהו רק כי הוא שייך למגזר מסוים זה לא הוגן.
כי גם הדיעות שלך מושפעות מהמגזר שלך.

חחח

משתמש סופר מקצוען
יניר קוזין: ‏אשמח לדעת איך 532 נדבקים לפני חודשיים הכניסו אותנו לחודשיים סגר, עבודה בקפסולות ועוד ועוד ואילו 532 נדבקים ביום כיום עוברים כאן כאילו מדובר בכלל במחלימים. מה ההיגיון המנחה?
לדעתי, הנגיף הפך להרבה פחות קטלני. אין עליה במס' המונשמים. ונראה לי שגם לא משהו רציני במס' המתים. ב"ה!!!

משתדל להיות טוב

משתמש מקצוען
‪Coronavirus Update (Live)_ 9,551,992 Cases and 485,433 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - ...png
זה מהבוקר

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה