תלוי אם היא סולדת מחרדים באופן כללי.
במרכז בריאות האישה באחת מקופות החולים באיזור חרדי מאד - יושבות כמה פקידות חרדיות.
בגלל שבמקום יש מטבע הדברים מומחים רבים למצבים מיוחדים - הוא סוחף גם חילוניות.
יש שם פקידה אחת בכירה וותיקה וחילונית שמתנשאת על כל הנשים החרדיות שבאות למרכז ופשוט מדברת אליהן לא יפה.
ונותנת יחס מועדף לכל חילוניה שמגיעה. (כולל עקיפת תורים ושאר דברים
בוטים)
אני מפנה את עצמי תמיד לפקידות החרדיות....
מצטערת בשבילך,
ממליצה לך לפנות למנהל קשרי לקוחות ולהתלונן.
יכולה לספר לך, שלפני כחצי שנה ישבתי וחיכיתי עם ילד קודח מחום עם כאבי גרון בתור לרופא ילדים, מזכירה (חרדית!!!) ישבה והגיעו מס' חברות שלה ללא תור, והיא הכניסה את כולן לפני, ישבתי בתור שעתיים!!! שעתיים!!! מה שבעצם קרה, שהחום חזר לעלות, והילד היה על סף עילפון,
קמתי וצעקתי עליה, שאני לא מוכנה לכך שיש זכות קדימה לחברותיה על פני, היא ממש התנגדה, היא הסבירה לי שמדובר במקרים דחופים,
במקרה שמעתי באלו "מקרים דחופים" מדובר, הפניה לאיבחון קשב וריכוז, כאב אוזניים לילדה בת 6 וכו' וכו'.
ואז הגיעה אישה עם תינוק בן חודשיים עם חום, ונכנסה ברגע שהגיעה, הודעתי לה לפני, שאני נכנסת, היא התחילה לתקוף אותי, שאני לא מבינה מה זה תינוק עם חום, וכל הלילה הוא בכה, ושאין לי לב, מה שהיא לא ידעה, זה שהיא דרכה לי על יבלת מאוד מאוד כואבת, איבדתי תינוקת כמה חודשים לפני, באותו רגע השתתקתי והתחלתי לבכות.
כשראיתי שאין עם מי לדבר, פניתי למנהל קשרי לקוחות-אדם חרדי, והתלוננתי, לא הסכמתי לקבל את זה, למה הדם שלהם סמוק יותר משלי?
הוא שלח אותי לקבל נורופן, סירופ מהאחיות, לא הסכמתי, אמרתי לו שאני לא נותנת לילד תרופה שלא במסגרת הביתית בשל החשש מתגובה לא טובה, כי מעולם לא קיבל.
מזכירה נוספת הצטרפה לטובת חברתה, פניתי למזכירה שלישית ואמרתי לה, שאותי לא מענין, אם הילד שלי קודח-הוא יכנס לרופא לפי תור, וסיפרתי להם לשם מה נכנסו המטופלים האחרים.
מנהל קשרי הלקוחות קרא לה לשיחה.
אוקיי מאז הן פוחדות ממני.
אבל זכותי לעמוד על שלי, כי משום מה יש תחושה שמזכירות חרדיות בטוחות שמטופלים מהציבור החרדי יקבל בסחבקיות כניסה של מטופל אחר מהציבור החרדי.
ואני לא מוותרת על זכויותי, אני חושבת שכהורה לילד מיוחד, מקבלים גם כלים כאלו.