מבקשת מידע
משתמש מקצוען
גני בית יקב לא בחופשהמה עם הגנים הפרטיים? הגננת של הבן שלי עקרונית צמודה ללוח חופשות של בי"ע. השאלה מה היא תחליט עכשיו, ואם היא תחליט לקחת חופש, האם אני אמורה לשלם לה עליו
היום השארתי אותו בבית
מה אתכן?
גני בית יקב לא בחופשהמה עם הגנים הפרטיים? הגננת של הבן שלי עקרונית צמודה ללוח חופשות של בי"ע. השאלה מה היא תחליט עכשיו, ואם היא תחליט לקחת חופש, האם אני אמורה לשלם לה עליו
היום השארתי אותו בבית
מה אתכן?
אף אחת לא בקשה רחמים.מי שבחר להיות מורה שלא יתלונן שקשה לו . אף אחד לא מפריע לכם ללכת לחפש עבודה אחרת... בואו נהייה אמיתיים ... המורים בד"כ בוחרים את המקצוע הזה בגלל החופשים...
אני משום מה מתקשה לרחם. מעריכה מאד מה שמורה עושה . אבל כמו שאנחנו לא יוצאים מגדרנו בהערכה ורחמים על למי שלמד רפואה ובחר להיות רופא אני לא מרחמת על התפקיד הכל כך קשה הזה ...ללמד כתה . אם כל כך קשה והתנאים כל כך נוראיים מי מפריע לכם למצוא עבודה בתחום אחר ?
איפה גרה יפה בן דוד הזו?ההסתדרות דורשת חופש גם לגננות
ההיסטוריה מלמדת שהם ינצחו..
?
באשכול סמוך בענייני ההיטק הנתנוים היו שונים בתכלית (לא בדיקת תוכנה..)
מורות שאינם בחינוך העצמאי עובדות 8 שעות לא כולל ממוצע של 2 נוספות ללא תשלום.
אשתו של ליצמן/נתניהו מורה בביה"ס??
בטח..
פסח עם כל הילדים בבית ללא קייטנות..
אין ספק שאם זה יתקרב למצב המתואר המדינה תסייע לכלל העסקים.
??
זה בכל מקרה בתוכנית..כי השבתת גנים=השבתת המשק כולו
היא מנהלת הסתדרות המוריםאיפה גרה יפה בן דוד הזו?
אההההזה בכל מקרה בתוכנית..
היא מנהלת הסתדרות המורים
בקריית גת
הפנסיה לפי הנצבר (עברו הימים של תקציבית)- כן , יש למורים תנאי פנסיה מיטיבים ביחס לשאר עובדי המשק . יש הסכמים בנושא. משתלם להם לפעמים לפרוש כבר בגיל 58....
אני לא מרחמת על התפקיד הכל כך קשה הזה ... ללמד כתה. אם כל כך קשה והתנאים כל כך נוראיים מי מפריע לכם למצוא עבודה בתחום אחר?
חיפשתי רחמים בליבי, ואוי, לא מצאתי!את השואפת ליותר - איך לא מיקמת את עצמך בעבודת ההוראה שהיא לא עבודה אבל בתשלום מלא, מוזמנת לעבוד יום מלא של 7 שעות בהוראה ונשמע אותך, איננו חופשות חצי שנה רק חצי מחצי ושבאר הימים עובדות הרבה יותר שעות מעבר למה שכתוב בכרטיס..., ואת האמא צריכה לדאוג לגידולם של ילדייך, אינך ממנת אותנו אפילו בשקל, התנצלי בפני העושים מלאכתם נאמנה, דנה אותך לכף זכות, שלמרות היותך שואפת יותר, את עדיין בעבודה עצמית...
המורים בד"כ בוחרים את המקצוע הזה בגלל החופשים...
לכל מי שזועק חמס על החבר'ה שלא מעריכים את עבודת המורים: דרושים רק כמה ימי חופשה כדי שכווולם יעריכו את עבודתנו.............
אמר ראש הממשלה-
אמרו לי שהסבא והסבתא שהם בקבוצת סיכון ישמרו על הנכדים?
אני אומר - תסתדרו. תמצאו את הדרך להסתדר.
שהגדולים ישמרו על הקטנים.
איך אומרים בשם המלכה מרי אנטואנט - "אם אין לחם תאכלו עוגות".
הייתי מעבירה את האשכול הזה לפורום סדום, כל הטענות הם מאד מאד צודקות, אבל אי ההשתתפות בצער מזה שלעשרות אלפי בתי אב במגזר (חלקם הגדול בתי אברכים) לא תהיה משכורת סדורה ועוד בתקופת פסח מטריפה את דעתי.
אין דבר כזה להוציא עובד קבוע לחל"ת. זה לא חוקי. גם בשדה התעופה מדובר רק בעובדים זמניים.
אפשר לפטר אבל אני לא חושבת שמשרד החינוך רוצה להתחיל עכשיו עם פיטורים המוניים. תדרש הודעה מוקדמת ותשלומי פיצויים ומערך שלם ולא ישים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: