גם את בעבודה שלך יכולה לעשות וועד עובדים או לעבור בהוראהאני בפירוש נגד ההתנהלות המזעזעת הזו של הארגון הבריוני הזה שנקרא ארגון המורים. הציבור היחיד שהולך להינות וכמובן לקבל משכורת מלאה אלו המורות. יפות הנפש. שבנוסף לחצי שנה חופש קיבלו עוד 3 שבועות. שיהיה להן לבריאות. הוגן זה לא! הגיוני? שום דבר לא הגיוני בכמויות החופשים שהציבור הזה מקבל. אני מסתבר אעבוד עד בדיקת חמץ, כאשר ברקע אצטרך למצוא פתרונות לפסח ולילדים שפשוט סתם!!!! יושבים בבית. בלי סיבה פרט ללחץ של ארגון הבריונים.
גם את בעבודה שלך יכולה לעשות וועד עובדים או לעבור בהוראה
בבקשה מוזמנת להיות מורהאני בפירוש נגד ההתנהלות המזעזעת הזו של הארגון הבריוני הזה שנקרא ארגון המורים. הציבור היחיד שהולך להינות וכמובן לקבל משכורת מלאה אלו המורות. יפות הנפש. שבנוסף לחצי שנה חופש קיבלו עוד 3 שבועות. שיהיה להן לבריאות. הוג
בבקשה מוזמנת להיות מורה
נראה אותך מתמודדת אם 35 תלמידים/ות,
אני אישית בחרתי את עבודת ההוראה אפילו שהיא קשה ושוחקת מאד! וכמה פעמים חשבתי לעשות הסבה אבל בגלל החופשים אני ממשיכה, קל לדבר על המורות יפות הנפש...
אז אף אחד לא מנע ממך להיות מורה
כנראה ישנה סיבה טובה מדוע משלמים את כל מה שציינת כאן!כדי שתמשיכי להיות מורה שמחה-
נגלה לך גם שהשכר שלך גבוה מהממוצע , שיש לך ימי מחלה מרובים , הגנה מפיטורין ומהרעת תנאים , תנאי פנסיה מיטיבים ועוד--
אם מציעים לך עכשיו תוספת של 2000 שקל ברוטו (ולא נטו) לשכר - את מוכנה בשביל סכום כזה לעבוד 8 שעות ביום +כל החופש הגדול וכל החגים כולל ערבי חגים + לא לקבל כסף על ימי מחלה + חוסר וודאות ?? זה בערך מה שתרוויחי יותר אם תעשי הסבת מקצוע למקצוע שמרוויחים בו משכורת טובה....
יודעת מה זה חוסר וודאות למשל ?
זה אומר שכרגע בעוד המורים השיגו לעצמם חופשה בבית - והמורות החרדיות בכלל מבסוטות מהחופש שבא להם בדיוק בזמן הכי לחוץ בשנה -
והן די רגועות בנוגע לשכר - שבסוף בא יבוא.
וכשאתן מקבלות הטבות שאנשים אחרים במשק משלמים לכם עליהן וסובלים מהן מאד ללא פיצוי אלא עוד להיפך , כי המהלך הזה מסכן את כל מקומות העבודה במשק ומחייב את כולם רק להשקיע יותר - ומתוסכלים מאד מאד - זה אולי הזמן לא להתריס.
הסיבה היא ב2 מילים:כנראה ישנה סיבה טובה מדוע משלמים את כל מה שציינת כאן!
כנראה שהעבודה בהוראה היא עבודה אד קשה פיזית ונפשית!
וחוצמיזה לוקח לפחו 10/12 שנים עד שמקבלים קביעות וזוכים לכל התנאים שציינת...
כנראה ישנה סיבה טובה מדוע משלמים את כל מה שציינת כאן!
כנראה שהעבודה בהוראה היא עבודה אד קשה פיזית ונפשית!
וחוצמיזה לוקח לפחו 10/12 שנים עד שמקבלים קביעות וזוכים לכל התנאים שציינת...
אני מורה בתיכון עצמאי
איש לא הולך לשלם לי על החופשה הכפויה הזו
אין לי כל קשר לארגון הסתדרות המורים
ואם הם דרשו משהו זו לא אחריותי או אחריות כלל המורות
בהחלט מעדיפה ללכת לעבודה ואני מדברת בכנות ולא בצדקנות
כל אחד בחר את עבודתו והוא מודע היטב לחסרונות ולמעלות,
ב"ה לכל אחד יש צדדים טובים ופחות בעבודה
וכולם עובדים קשה
אין ענין להתווכח מה טוב יותר
אלא להבין שהמצב שנקלענו אליו הוא חריג, וקשה,
התסכול של להישאר עם ילדים בבית
וללכת לעבוד
התסכול של הבידוד וכו' וכו'
במקום להאשים את ההסתדרות או מישהו אחר
בואו נזכור שיש כאן מגפה מלחיצה, לא צפויה, שהממשלה לא ממש יודעת איך להתמודד איתה
והיא מגיעה ממנו ית'
והחלטות של השבתת המשק לא באמת מגיעות משיקולים קטנים כמו "טובת המורים" גם אם ככה כתבו בחדשות
ז
ישנם שמפחדים לרעוב יותר מאשר לחלות בקורונהצפה בקובץ המצורף 620048
קרדיט: חמל
אני למשל...ישנם שמפחדים לרעוב יותר מאשר לחלות בקורונה
לכן ההוראה הייתה שכיתות א-ג ימצאו להם סידור כדי שההורים יוכלו לצאת לעבוד ויותר גדולים פחות או יותר יכולים להסתדרההרגשה של ההורים היא שידם של המורים יותר מידי קלה על ההדק כי הם מימילא בטוחים שבכל מצב הם יקבלו שכר.
ומכאן ג"כ נובע התסכול, שההורה יצטרך להשאר בבית או לחלופין לשלם על קייטנות וממילא מי שממן את חופשת המורים (שבאמת יקרים לכולנו מאד) הם ההורים.
ואין מה לעשות, זה מתסכל.
כי לרוב ההורים אין באמת כסף מיותר לשלם את החופשה הכפויה הזאת.
א
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: