זה שתי דברים לא קשורים כי ההורים לא משלמים למוריםאני מקווה בשביל המורים שיקבלו תשלום.
מצד שני אי אפשר להכניס את ההורים לכאוס. יצטרכו למצוא גם עבורם סידור הולם.
אגב, אלו שטוענות נגד המורות - הרבה מורות במגזרנו לא נהנות מתנאים של עובדי מדינה, הן עובדות במקומות פרטיים ובתנאי עושק, ואיכשהו דווקא במגזר החינוכי יש הרבה מנהלים מתעמרים וחולי שליטה. סביר שאותם מקומות לא ישלמו על החופשה הזו.
אבל בבקשה מכן המורות - אל תתעלמו גם מהקושי של ההורים.
זה באופן עקיף ביותרההורים כן משלמים למורים...
המשכורת של המורים מגיעה מתשלומי מיסים. זה מה שאמרו פה שוב ושוב.
והדברים קשורים, כי היפכתי בזכות המורים ובזכות המורים גם יחד.
מי התעלםאבל בבקשה מכן המורות - אל תתעלמו גם מהקושי של ההורים.
?תנאי פנסיה מיטיבים
באשכול סמוך בענייני ההיטק הנתנוים היו שונים בתכלית (לא בדיקת תוכנה..)תוספת של 2000 שקל ברוטו (ולא נטו) לשכר
מורות שאינם בחינוך העצמאי עובדות 8 שעות לא כולל ממוצע של 2 נוספות ללא תשלום.לעבוד 8 שעות ביום
המורים השיגו לעצמם חופשה בבית
בטח..בכלל מבסוטות מהחופש שבא להם בדיוק בזמן
אין ספק שאם זה יתקרב למצב המתואר המדינה תסייע לכלל העסקים.שאר העובדים - אי הודאות שלהם גבוה מאד. כל מצב של דירדור במשק יתבטא מיד בהרעת תנאים/פיטורין/סגירת עסקים...
??משלמים לכם עליהן וסובלים מהן מאד ללא פיצוי אלא עוד להיפך
לא בטוח שהחופש שלהם יהיה יותר מ30 יום.למה עובדי הוראה זה שונה?
אולי הדרך הנכונה להביע השתתפות בצער זה פשוט לא להזדקר כמו קוץ בעיניים בפורום שרובו לא אנשי הוראה?מי התעלם
זהו קושי עצום
אך אין להאשים בו את המורות
אולי את ארגון ההסתדרות שלי- כמורה- אין כל קשר אליו
אף אחד לא מזלזל בקושי
זה אכן מורכב
אך לומר שהמורים בחרו בזה?
ממש לא
ברור.באשכול סמוך בענייני ההיטק הנתנוים היו שונים בתכלית (לא בדיקת תוכנה..)
כי ההורים צריכים להוציא כסף לקייטנות / מטפלות מלבד התשלום החודשי
+ נאלצים לצאת לחל"ת -
הם בפועל ממש משלמים מכיסם את חופשת המורות.
מענין, ההורים מממנים מכיסם את חופשת המורות - מדהים!. אני רוצה שתקום האמא המסורה ותודה לי על ההזדמנות שהכריחו אותי לתת לה להיות אמא במשרה מלאה, כבר אתמול שמעתי את הקיטורים מה נעשה עם הילדים... אז מה הכעס הל המורות שמקבלות שכר ללא עבודה - ההורים מודים שיום אחד או שבוע להיות עם הילדים זה סיוט, אז בואו תעשו את זה כל השנה ותקבלו שכר משמים ומהארץ. נראה אתכן מורות ל-50 תלמידות מוצאיות אנרגיה ומקשיבות, מלמדות ומחכימות לחיים ובכלל - 9 חודשים בשנה...
המורים כלל לא בקשו חופשה, הגעתי אתמול לעבודה כרגיל מחייכת, חמה, מקשיבה לתלמידות הסוערות ומשתפת אותן בתובנות, אני מוכנה להמשיך ויש לי מה לתת להן, מעולם לא לקחתי חופשה גם בתקופות סוערות בבית ומחוץ ורבות מחברותי הן כמוני, חבל שהדיון מגיע למקומות לא נכונים.
ברור.
כל מי שלא מורה עובדת הייטק.
זה בערך מה שתרוויחי יותר אם תעשי הסבת מקצוע למקצוע שמרוויחים בו משכורת טובה....
באשכול סמוך בענייני ההיטק הנתנוים היו שונים בתכלית (לא בדיקת תוכנה..)
את השואפת ליותר - איך לא מיקמת את עצמך בעבודת ההוראה שהיא לא עבודה אבל בתשלום מלא, מוזמנת לעבוד יום מלא של 7 שעות בהוראה ונשמע אותך, איננו חופשות חצי שנה רק חצי מחצי ושבאר הימים עובדות הרבה יותר שעות מעבר למה שכתוב בכרטיס..., ואת האמא צריכה לדאוג לגידולם של ילדייך, אינך ממנת אותנו אפילו בשקל, התנצלי בפני העושים מלאכתם נאמנה, דנה אותך לכף זכות, שלמרות היותך שואפת יותר, את עדיין בעבודה עצמית...אני בפירוש נגד ההתנהלות המזעזעת הזו של הארגון הבריוני הזה שנקרא ארגון המורים. הציבור היחיד שהולך להינות וכמובן לקבל משכורת מלאה אלו המורות. יפות הנפש. שבנוסף לחצי שנה חופש קיבלו עוד 3 שבועות. שיהיה להן לבריאות. הוגן זה לא! הגיוני? שום דבר לא הגיוני בכמויות החופשים שהציבור הזה מקבל. אני מסתבר אעבוד עד בדיקת חמץ, כאשר ברקע אצטרך למצוא פתרונות לפסח ולילדים שפשוט סתם!!!! יושבים בבית. בלי סיבה פרט ללחץ של ארגון הבריונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: