פחותמי שמחפש רגש אפשר גם ליבי קליין
@ובכן.. אפשר לשאול גם שאלה?
איך מתייגים??
עניין של טעם.פחות
תודה רבה!!!@
ואז את מי שאת רוצה לתייג.
לחלק ציונים?@לוטם
ככה?
בזה אני מסכימה איתך, למרות שגם הכתיבה, קצת פשוטה, אבל עצם העלילה, או איך שלא נקרא לזה, מהמם!עניין של טעם.
לדעתי, הכתיבה טובה. יש לה תיאורים יפים של סיטאוציות וכיוונים מעניינים. אך לאידך, קצת קיטשי, והרעיוןובכל זאת, אני חושב שזה ספרים ששווים קריאה בהחלט.למרות שנראה (בספרים) שה' מתאכזר לאנשים (בממוצע אצלה ל80 אחוז מהאוכלוסי' יש צרות ובעיות קשות) הרי "כמה טוב ה'"! וכו'. אה... וכמובן, כל פעם מישהו אחד נשבר והשני (בן זוגו?) מעודד אותו וזה בכלל לא משנה מי בכל פעם?
עניין של טעם.
לדעתי, הכתיבה ברמה ממש גבוהה. יש לה תיאורים יפים של סיטאוציות וכיוונים מעניינים. אך לאידך, קצת קיטשי, והרעיוןחוזר על עצמו.שלמרות שנראה (בספרים) שה' מתאכזר לאנשים (בממוצע אצלה ל80 אחוז מהאוכלוסי' יש צרות ובעיות קשות) הרי "כמה טוב ה'"! וכו'. אה... וכמובן, כל פעם מישהו אחד נשבר והשני (בן זוגו?) מעודד אותו וזה בכלל לא משנה מי בכל פעם?
ובכל זאת, אני חושב שזה ספרים ששווים קריאה בהחלט.
אוקיבזה אני מסכימה איתך, למרות שגם הכתיבה, קצת פשוטה, אבל עצם העלילה, או איך שלא נקרא לזה, מהמם!
אוקי
קראתי את כל ספריה של ליבי קליין
אבל בגלל שאני טיפוס שקורא את הכתיבה ופחות את העלילה
(כלומר נהנה מהכתיבה ופחות מהסיפור)
פחות התחברתי לספרים הנ"ל
סגנון שונה.למרות שגם הכתיבה, קצת פשוטה,
אני קוראת.נשמות השעה לא עושה לכם יותר מידי טוב...
לישון או לקרוא!!
את לא יודעת שבחופש מתפללים לפני שהולכים לישון???איך תקומו מחר לתפילה??
כותבים באנגלית ספוילר בתוך סוגרים מרובעות.
גם אני הקטן מצטרף בבושה.את לא יודעת שבחופש מתפללים לפני שהולכים לישון???
וואו למה לך????????????????כותבים באנגלית ספוילר בתוך סוגרים מרובעות.
[ SPOILER ]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: