אני לא מאמינה שיש בן אנוש בעולמינו שלא אוהב את הספרים של יונה ספיר........יונה ספיר אני לא אוהבת
אני לא מאמינה שיש בן אנוש בעולמינו שלא אוהב את הספרים של יונה ספיר........יונה ספיר אני לא אוהבת
אוףגם,
יש שם בחור מ'נערי הגבעות', סוכני שב"כ, מרדפים... זה הרעיון.
נשמע טוב!!!גם,
יש שם בחור מ'נערי הגבעות', סוכני שב"כ, מרדפים... זה הרעיון.
נעים מאדאני לא מאמינה שיש בן אנוש בעולמינו שלא אוהב את הספרים של יונה ספיר........
האמת, קצת נמאס---אני לא מאמינה שיש בן אנוש בעולמינו שלא אוהב את הספרים של יונה ספיר........
סתרים, קראת?אוף
לא אוהבת
יש לכם שמות של ספרים יותר רגועים לא מוכרים??
את כל המוכרים אני מכירה בעצמי...
האמת כתבתי מייל ל א בראב עם כמה שאלות,נראה לי יותר פעולה מאשר חזית כפולה
שגם זה מתח ויפה אבל יש דפים מלאים שכביכול לא עושים כלום רק מסתכלים במצלמות וישנים (שזה חוזר על עצמו)
אצלי הרעב הולך וגובר.....האמת, קצת נמאס---
אז לצערך מגן אנושי היה האחרון,אצלי הרעב הולך וגובר.....
קראתיסתרים, קראת?
נכון...למרות שיונה ספיר אמרה שהיא הולכת להוציא ספר מתח חדש, אבל בסגנון שונה לחלוטין ממרגל להשכרה.
פחות קוראת את הסגנון...קראתי
לא אהבתי
אני פחות בענין של המתח והאקשנים
אוהבת דבורי רנד...
פנינה פקשר...
רותי קפלר...
משו בסגנון יש??
תכלס, ממרגל להשכרה היה נמאס, זה היה כבר מרוח, אם זה משהו חדש, אני מחכה בקוצר רוח...נכון...
אבל היא גם אמרה שהתחילה לכתוב סדרת מתח חדשה.... אז יש למה לחכות
סוף-סוף קול אחד שפוי באפלת העולם.אצלי הרעב הולך וגובר.....
היא אמרה שהיא השאירה פתוח כי אולי (ואולי לא...) היא תוציא בעוד כמה שנים ספר נוסף. ה' יעזור.אז לצערך מגן אנושי היה האחרון,
למרות שיונה ספיר אמרה שהיא הולכת להוציא ספר מתח חדש, אבל בסגנון שונה לחלוטין ממרגל להשכרה.
לא באמתפחות קוראת את הסגנון...
אולי של אסתר טוקר, בומרנג וכל זה...
הי,סוף-סוף קול אחד שפוי באפלת העולם.
חראם על הכעס שלך... עד שתול שרדתי...סוף-סוף קול אחד שפוי באפלת העולם.
יכול להיות שההפסקה הזאת תעשה טוב...היא אמרה שהיא השאירה פתוח כי אולי (ואולי לא...) היא תוציא בעוד כמה שנים ספר נוסף. ה' יעזור.
קוראת הכולללללללא באמת
תעזבי הרגע את כל המותחנים המדומיינים האלה ורוצייייייי לארון ספרים
סתם סתם, תעיזי להגיד לי את זה בהפוך---
אני מוחה מחאה נמרצת....תכלס, ממרגל להשכרה היה נמאס, זה היה כבר מרוח, אם זה משהו חדש, אני מחכה בקוצר רוח...
לא התרשמתי מהאימוגי שצרפתאני מוחה מחאה נמרצת....
אני אוהבת אותו:לא התרשמתי מהאימוגי שצרפת
יש הרבה יותר מלחיצים
כגון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: