המממ מה את חושבת?אגב שאלה- למה העיניים של ים גם אדומות? היא לא לבקנית...
את האמת,המממ מה את חושבת?
עוד אין צפי, אבל בעז''ה הכי מהר שאפשר כשהסיפור יגמרמתי הספר יוצא? מחכה בכליון עיניים
עם כל אהבתי לקומיקס- ואולי בשל כך.דבר ראשון - אכן קומיקס מהמם וברמה גבוהה!
אבל, וכאן מגיע אבל גדול.
האם מתאים לפרסם קומיקס כזה בעיתון ילדים אשר מיועד לילדים?
האם מתאים לפרסם קומיקס כזה בכלל בציבור שלנו?
אני קורא בכל פעם את הקומיקס בעיתון ונדהם בכל פעם מחדש.
לדוגמא, תראו את העמוד הראשון שפורסם פה באשכול, איזה חוסר צניעות, רגליים מגולות, יחיפות, חולצות קצרות ועוד ועוד, וכך זה מידי כמה פרקים פה ושם.
מי מדבר על זה ש"ים" מסתובבת בבגדים לא צנועים עם נשק שלוף, כמו איזה גיבורת על בקומיקס אמריקאי, נפגשת עם ראש הארגון בחדר סגור...
וכן בפרק של השבוע הנוכחי, אם אני לא מדמיין, האשה במצב...
אני לא קיצוני בכלל, ובפרט לא בתחום האמנות, אני מאמין שכל אחד צריך להביע את עצמו בדרכו שלו, אבל לפרסם דבר כזה במגזר שלנו ועוד לילדים רכים? אינני מוכן לקבל!
ושוב, הקומיקס הוא ברמה גבוהה מאד ומושקע, אך לדעתי לא מתאים...
האמת שחשבתי לא לענות, כי זה לא התפקיד שלי אלא של הועדה הרוחנית. אבל כמה נקודות בהודעה שלך גובלות בהשמצה.דבר ראשון - אכן קומיקס מהמם וברמה גבוהה!
אבל, וכאן מגיע אבל גדול.
לדוגמא, תראו את העמוד הראשון שפורסם פה באשכול, איזה חוסר צניעות, רגליים מגולות, יחיפות, חולצות קצרות ועוד ועוד, וכך זה מידי כמה פרקים פה ושם.
מי מדבר על זה ש"ים" מסתובבת בבגדים לא צנועים עם נשק שלוף, כמו איזה גיבורת על בקומיקס אמריקאי, נפגשת עם ראש הארגון בחדר סגור...
אני לא קיצוני בכלל, ובפרט לא בתחום האמנות, אני מאמין שכל אחד צריך להביע את עצמו בדרכו שלו, אבל לפרסם דבר כזה במגזר שלנו ועוד לילדים רכים? אינני מוכן לקבל!
אם כבר את מתייחסת לזה אז הוא אבא אמיתי או מאמץ?3. ראש הארגון הוא האבא של ים, ועשינו את זה בדיוק בשביל לאפשר את המפגשים שלה איתו. היא קוראת לו 'אבא' מספר פעמים לאורך הסיפור, כך שברור לי שמי שקורא קבוע לא פספס את זה. אני מבינה שזה לא מספיק...?
אבא מאמץ כמובן, היא הרי הייתה ילדה נטושה ובגלל זה הייתה חלק מהנסיינים בפרויקטאני אוהבת מאוד את הקומיקס ומחכה לו כל שבוע!
אם כבר את מתייחסת לזה אז הוא אבא אמיתי או מאמץ?
אני חושבת שפספסתי את ההסבר על זה
והאם יורשה לי לשאול מאיפה כבודו יודע מהי גיבורת על בקומיקסים אמריקאיים?דבר ראשון - אכן קומיקס מהמם וברמה גבוהה!
אבל, וכאן מגיע אבל גדול.
ברור. נראה לך אני קוראת עיתוני ילדים? אני?תמיד טוב לראות שיש כאלו שבודקים שבוע שבוע שהכל בסדר מבחינת הצניעות, ולא מפספסים אף פרק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: