האמת שחשבתי לא לענות, כי זה לא התפקיד שלי אלא של הועדה הרוחנית. אבל כמה נקודות בהודעה שלך גובלות בהשמצה.
1. הבגדים אף פעם לא חושפים חלקים אסורים- לדוגמא החולצה אף פעם לא מגלה מרפק. בעמוד הראשון שדיברת עליו, מופיעות ילדה בת עשר ותינוקת בת שנתיים, דרך אגב. ועדיין הקפדנו על הכל. ואם היית יודע כמה הלוך ושוב ותיקונים אנחנו עושים עם הועדה הרוחנית לפני שפרק עולה לדפוס, היית אולי יותר מקפיד על העובדות.
2. לאורך כל הקומיקס ים מסתובבת עם אותו בגד- מעיל ארוך מעל חולצה שמכסה עד פתח הצוואר. אשמח לדעת לפי איזה קריטריון הבגד הזה אינו צנוע. אני מבינה שלראות אישה בקומיקס זו חוויה חדשה מבחינת הרבה אנשים, אבל שוב- בבקשה תצמדו לעובדות.
3. ראש הארגון הוא האבא של ים, ועשינו את זה בדיוק בשביל לאפשר את המפגשים שלה איתו. היא קוראת לו 'אבא' מספר פעמים לאורך הסיפור, כך שברור לי שמי שקורא קבוע לא פספס את זה. אני מבינה שזה לא מספיק...?
4. בפרק של השבוע הנוכחי, כן גבי (האישה) בהריון, במזל טוב. אולי אני נאיבית אבל אני לא מבינה מה הבעיה בזה, בטח לא במגזר המבורך שלנו.
מקווה שלא הייתי חריפה מדי. אני פשוט מגיעה מידיעה ברורה ששום פיפס בקומיקס לא יוצא החוצה בלי לראות ועדה, וזה מכאיב לי שאנשים מדברים בלי להקפיד על העובדות.
שיהיה יום מוצלח!