כןהסיפור לקראת הסוף???
כןהסיפור לקראת הסוף???
אאוצ'אני לא חושבת שזה כואב אבל זה בטח מפחיד
מסכנה רובי...אני לא חושבת שזה כואב אבל זה בטח מפחיד
מסכנה רובי...
למה היא בכיסא גלגלים בפרקים האחרונים? [התפספס לנו פרק, אולי בגלל זה אני לא יודעת...]
ממש ממש מבקשת לחשוב 10 פעם לפני שליחת ביקורת למערכת על עבודה של אמן.זה סתם מה שתפס אותי באשכול אחר על הסיפור........
אבל כמובן שאני גם חושבת שזה בעייתי מצד הנהלת העיתון ולא קשור לאמנית.
ואגב @David shtern , תשלח פניה למערכת אני מעריכה שהתוצרים בנויים גם לפי פידבק של לקוחות.
אולי עדיף לחלק את זה לדיון נפרד, אבל באמת חשוב לי להבין.ממש ממש מבקשת לחשוב 10 פעם לפני שליחת ביקורת למערכת על עבודה של אמן.
תמיד תחשבו אם זה שווה את המחיר שיכול להגבות.
יכול להיות שהמצפון הרוחני או התרבותי שלכם יהיה קל יותר, אבל גם יכול מאוד להיות שגזלתם פרנסה של יהודי.
רציני אומרת, לא בטוחה שהמטרה מקדשת.
לא מוצא חן בעינכם? אל תקראו. אבל אל אל תשלחו מכתבים למערכת
(נאום זו שחטפה כמה מכתבים מערערי משרה כשעבדה בעיתון מסוים)
הבעיה שיש כאן הטיה מובניתאולי עדיף לחלק את זה לדיון נפרד, אבל באמת חשוב לי להבין.
את אומרת שהרמה הרוחנית של העיתון ושל מה שאני רוצה לקבל ממנו פחות חשובה מהמשרה של הכותב/מאייר?
זה באמת ככה אגבהבעיה שיש כאן הטיה מובנית
ש5000 קוראים שאין להם בעיה עם ציורי נשים לא ישלחו פידבק
אבל 30 אנשים שמפריע להם, הם אלו שישלחו תגובה
מסתבר שהמערכת מודעת להטיה הזאת ולוקחת את זה בחשבון.הבעיה שיש כאן הטיה מובנית
ש5000 קוראים שאין להם בעיה עם ציורי נשים לא ישלחו פידבק
אבל 30 אנשים שמפריע להם, הם אלו שישלחו תגובה
הגיוני בסך הכל.זה באמת ככה אגב
תנוח דעתך, זה חוקי לשלוח מכתבי ביקורת. את לא תהיי הראשונה ולא האחרונה ... זה מוצר ציבורי, יש אנשים שאוהבים ויש כאלה שלא. אני מקבלת את זה ואפילו משתדלת לענות ולהתייחס לאלה שמגיעים אלי.מסתבר שהמערכת מודעת להטיה הזאת ולוקחת את זה בחשבון.
אולי זה המקום לעורר ולעודד את הנהנים לפדבק, אבל רוצה להבין את הצד השני.
אם זה נמצא בעיתון, כנראה שהועדה הרוחנית שלו עברה על התוכן ואישרה אותו. וזו הרמה הרוחנית של המגזין.אולי עדיף לחלק את זה לדיון נפרד, אבל באמת חשוב לי להבין.
את אומרת שהרמה הרוחנית של העיתון ושל מה שאני רוצה לקבל ממנו פחות חשובה מהמשרה של הכותב/מאייר?
אז בעיניך, כיוצרת, אין מקום לביקורת של הקהל ליצירה שלך, שפרסמת לעיניהם.אם זה נמצא בעיתון, כנראה שהועדה הרוחנית שלו עברה על התוכן ואישרה אותו. וזו הרמה הרוחנית של המגזין.
אין לך מושג כמה קשה להכנס כיוצר למערכת עיתון ולשרוד בה.
אז כן, אם לא מתאים לך לרמה הרוחנית שלך. זה בסדר גמור.
אל תקני את העיתון,
אבל תשאירי את המשרה ליוצר.
(למה לדעתך השמירה הרוחנית שלך קודמת לפרנסה של יהודי?
את יכולה פשוט לא לקרוא את העיתון, ולקרוא חלופות שמתאימות לך יותר. אבל לצייר יהיה נזק כספי אם יפסיק לעבוד שם
וכן, ביקורת למערכת יכולה לסכן משרה)
לא אני לא מלמדת פרטני.... שמחה לשמוע שהיא נהנית מהספרים!@מרים יעל הקומיקס שלך מעלה את רמת היצירות בכלל ושל קומיקסים בפרט
קניתי לבתי את שני החלקים של 1:0 והיא יכולה לשבת עם זה שעות ולנתח כל ציור.
היא מאוד היתה רוצה ללמוד אצלך.
האם את מלמדת?
יש מקום לביקורת, ברור!אז בעיניך, כיוצרת, אין מקום לביקורת של הקהל ליצירה שלך, שפרסמת לעיניהם.
(או שיש, כל עוד היא חיובית)
תודה רבה! נותן כוח!סליחה שאני מפריע לדיון (ההזוי הזה).
רוצה רק להוסיף שאני מוקסם כל פרק מחדש מהקומיקס הנהדר הזה. מקצוענות שטרם נראתה במגזר, והכל בטוב טעם ובחן רב.
נקודהאם זה נמצא בעיתון, כנראה שהועדה הרוחנית שלו עברה על התוכן ואישרה אותו. וזו הרמה הרוחנית של המגזין.
אין לך מושג כמה קשה להכנס כיוצר למערכת עיתון ולשרוד בה.
אז כן, אם לא מתאים לך לרמה הרוחנית שלך. זה בסדר גמור.
אל תקני את העיתון,
אבל תשאירי את המשרה ליוצר.
(למה לדעתך השמירה הרוחנית שלך קודמת לפרנסה של יהודי?
את יכולה פשוט לא לקרוא את העיתון, ולקרוא חלופות שמתאימות לך יותר. אבל לצייר יהיה נזק כספי אם יפסיק לעבוד שם
וכן, ביקורת למערכת יכולה לסכן משרה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: