זה תלוי בקהל כמו שכבר נאמר כאןיהיה עוד נכון? חייבים!
תודה על המחמאות!
זה תלוי בקהל כמו שכבר נאמר כאןיהיה עוד נכון? חייבים!
אם כן שוב זה אותו בעיה אבא מאמץ לא יכול להיות בחדר עם הבת שלו זה איסור ייחוד בדיוק כמו עם אישה זרהאבא מאמץ כמובן, היא הרי הייתה ילדה נטושה ובגלל זה הייתה חלק מהנסיינים בפרויקט
הו! סוף כל סוף מישהו שמבין את מה שאמרתי בברור מאד.אם כן שוב זה אותו בעיה אבא מאמץ לא יכול להיות בחדר עם הבת שלו זה איסור ייחוד בדיוק כמו עם אישה זרה
לא נראה לי שקופצים על המבקרים באשמת אי פרגון.הו! סוף כל סוף מישהו שמבין את מה שאמרתי בברור מאד.
לי אישית אין בעיה עם זה. רק רציתי להסביר את אלו שמביעים ביקורת וכולם מיד קופצים עליהם באשמת אי פרגון.
תנוח דעתכם. דווקא בגלל שהקומיקס כל כך טוב הם רוצים שכולם יוכלו לקרוא אותו ושלא יהיה ציבור גדול מאד שיתנזר מקריאתו רק בגלל כמה דברים קטנים.
אם ישאלו אותי. הם אלו שבאמת עוזרים לציירת ולא ה"מפרגנים" שנותנים לה הרגשה שהכול מושלם ואין מה לשפר כדי למכור הרבה יותר...
אבל התחלנו לא יפה... הי! אני אחת מהמעריצות הראשיות... לדעתי הקומיקס הוא סוף סוף מוצר חרדי שאפשר להתגאות בו.
וכשיש לי ביקורת על הועדה הרוחנית, ולא על היוצר בכלל?יש מקום לביקורת, ברור!
אלי למייל או לפרטי בשמחה. יותר מאשמח לשמוע!
למעסיקים שלי- קצת פחות.
אז אם כך ודאי שאת והעיתון לא מתאימים אחד לשני, חבל על הזמן.וכשיש לי ביקורת על הועדה הרוחנית, ולא על היוצר בכלל?
היא לא היתה איתו לבד.אם כן שוב זה אותו בעיה אבא מאמץ לא יכול להיות בחדר עם הבת שלו זה איסור ייחוד בדיוק כמו עם אישה זרה
מרים יעל מסתדרת מעולה עם המגזר שקורא אותה.הו! סוף כל סוף מישהו שמבין את מה שאמרתי בברור מאד.
לי אישית אין בעיה עם זה. רק רציתי להסביר את אלו שמביעים ביקורת וכולם מיד קופצים עליהם באשמת אי פרגון.
תנוח דעתכם. דווקא בגלל שהקומיקס כל כך טוב הם רוצים שכולם יוכלו לקרוא אותו ושלא יהיה ציבור גדול מאד שיתנזר מקריאתו רק בגלל כמה דברים קטנים.
אם ישאלו אותי. הם אלו שבאמת עוזרים לציירת ולא ה"מפרגנים" שנותנים לה הרגשה שהכול מושלם ואין מה לשפר כדי למכור הרבה יותר...
אבל התחלנו לא יפה... הי! אני אחת מהמעריצות הראשיות... לדעתי הקומיקס הוא סוף סוף מוצר חרדי שאפשר להתגאות בו.
ולמה כשיש ביקורת ליוצר זה כן לגיטימי וכשזה לועדה זה לא מתאים ושלום?אז אם כך ודאי שאת והעיתון לא מתאימים אחד לשני, חבל על הזמן.
אוקי, תנוח דעתכם. החדר המצויר לא היה סגור, ולכן הדמויות המצוירות שהן בקרבת משפחה לא ביולוגית לא עברו על איסור יחודאם כן שוב זה אותו בעיה אבא מאמץ לא יכול להיות בחדר עם הבת שלו זה איסור ייחוד בדיוק כמו עם אישה זרה
יש הרבה מקום לביקורת על איכות יצירהאז בעיניך, כיוצרת, אין מקום לביקורת של הקהל ליצירה שלך, שפרסמת לעיניהם.
(או שיש, כל עוד היא חיובית)
זה לא יעזור עכשיו לעקור כל רעיון שעולה בראשם. כי זה לא יגמר.אוקי, תנוח דעתכם. החדר המצויר לא היה סגור, ולכן הדמויות המצוירות שהן בקרבת משפחה לא ביולוגית לא עברו על איסור יחוד
ענו כבר ואני יענה שובדבר ראשון - אכן קומיקס מהמם וברמה גבוהה!
אבל, וכאן מגיע אבל גדול.
האם מתאים לפרסם קומיקס כזה בעיתון ילדים אשר מיועד לילדים?
האם מתאים לפרסם קומיקס כזה בכלל בציבור שלנו?
אני קורא בכל פעם את הקומיקס בעיתון ונדהם בכל פעם מחדש.
לדוגמא, תראו את העמוד הראשון שפורסם פה באשכול, איזה חוסר צניעות, רגליים מגולות, יחיפות, חולצות קצרות ועוד ועוד, וכך זה מידי כמה פרקים פה ושם.
מי מדבר על זה ש"ים" מסתובבת בבגדים לא צנועים עם נשק שלוף, כמו איזה גיבורת על בקומיקס אמריקאי, נפגשת עם ראש הארגון בחדר סגור...
וכן בפרק של השבוע הנוכחי, אם אני לא מדמיין, האשה במצב...
אני לא קיצוני בכלל, ובפרט לא בתחום האמנות, אני מאמין שכל אחד צריך להביע את עצמו בדרכו שלו, אבל לפרסם דבר כזה במגזר שלנו ועוד לילדים רכים? אינני מוכן לקבל!
ושוב, הקומיקס הוא ברמה גבוהה מאד ומושקע, אך לדעתי לא מתאים...
אז שלא יקראועם כל אהבתי לקומיקס- ואולי בשל כך.
אני מסכימה עם כל מילה....
אני תמיד מתבישת קצת שגם אחיי קוראים את הקומיקס... בחורי ישיבה בכלאופן....
זה לא גבולזה גבול דק שעדיין לא נחצה בציבור שלנו והוא מעבר לציור נשים בקומיקס.
היא אומרת שהסגנון של עיתון משפחה ידוע לכלאת אומרת שהרמה הרוחנית של העיתון ושל מה שאני רוצה לקבל ממנו פחות חשובה מהמשרה של הכותב/מאייר?
הכל בסדרלכן אני מציע, אולי נפתח פה עצומה לחיזוק המאיירת,
וכל מי שמנוי או קורא ישלח מכתב תמיכה למערכת ?
תודה רבה! כיף לשמוע, תמיד.ו @מרים יעל הסיפור העלילה והציורים מהממים!
את הכל אני שומרת לשבת ולא קוראת אבל הסיפור שלך אני לא מתאפקת
וכמובן הכיף הוא לשבת ולנתח כל פיפס ופיפס בציור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: