כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע קבלת תלמידים לבתי ספר

מצב
הנושא נעול.

זחלוואי

משתמש צעיר
זה לא רק הצניעות אלא הסגנון ,היום לצערינו החוזרות בתשובה מתלבשות בדר"כ יותר צנוע מחרדיות מבית
,חצאיות עד הקרסול,גרביים שחורות,חולצות מכופתרות וכו'
לא שזה בעיה ח"ו -זה מהודר אבל כמובן בולט שזה חוזרים בתשובה שגילו את היופי שבצניעות.
כמו כן אין בעיה לבדוק מאיפה המשפחה בדיוק...
וכן, יש מוסדות שפחות שמחים לקבל חוזרים בתשובה מכל מיני סיבות .
את צריכה לשאול אנשים שמכירים אתכם טוב איך אתם נראים כלפי חוץ.
כמובן מעבר לעיר זה הכרחי לפחות מבחינת בתי ספר לבנות- בי"ע שאז מחויבים לקבל גם אם לא כ"כ רוצים...
בכ"א אל תקחו פה שום דבר אישי כי אף אחד פה לא מכיר אתכם
שיהיה לכם רק בהצלחה ואל תוותרו אם אתם באמת מתאימים למוסדות שאתם רוצים.
בהצלחה.
האמת שאני גם מתלבשת ככה כמו בתיאור חוץ מהחולצות המכופתרות, אז זה יהיה בעייתי?

סבא ישראל

משתמש מקצוען
אחותי מוגרביסתית (נראה לי שרק זחלוואי יודעת מה זה אבל זה אומר שהיא כמו בתאור +חולצות מכופתרות) למדה בבית דוד ואח"כ למדה בסמינר בבני ברק (אני אנסה לברר איזה)

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
בעייתי למוסדות שלא רוצים כ"כ לקבל חוזרים בתשובה
בדר"כ הלבוש הזה צועק את העבר.
לגבי בובו(אם הוא גבוה בכלל לא בא בחשבון אבל גם נמוך)-בכלל לא מקובל בבית יעקב ואם אתם ליטאים אז גם בחיידרים ממש יעשו על זה פרצוף...
מציעה לך לנסוע לשכונה חרדית להרגיש את האווירה קצת
לא בהכרח שזה יתאים לכם אבל תביני על מה מדובר...

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
אחותי מוגרביסתית (נראה לי שרק זחלוואי יודעת מה זה אבל זה אומר שהיא כמו בתאור +חולצות מכופתרות) למדה בבית דוד ואח"כ למדה בסמינר בבני ברק (אני אנסה לברר איזה)
ספרדים?
אצל ליטאים זה פחות מקובל אם היא רוצה להתקבל למוסדות ליטאים

אסתי בראון

משתמש מקצוען
אני רק רוצה לברככם בברוכים הבאים- הן לפורום והן לציבור החרדי
את נשמעת אישה יקרה ואיכותית
מקווה בשבילך שתהיו במקום אשר ייטיב עימכם ועם משפחתכם
מהיכרות קרובה עם הרבה מציבור בעלי תשובה- לפעמים, לציבור החרדי,יש קושי מסויים בקבלת בעלי תשובה
ולכן עצתי לכם תהיו אתם
תהיי את
את יקרה וחשובה כמו שאת
ותלכו למקום שיקבל אתכם במאור פנים ובחיוך ולא תצטרכו לחרוק שיניים ולשנות את אורך השרוול בחולצה או סוג כיסוי הראש רק כי זה הקוד התרבותי שם
ישנם מספיק מקומות איכותיים וטובים שיפתחו לך דלת
אנחנו חסידים אבל הייתי מרד שמחה אם הייתם שולחים את ילדכם אלינו
זכות גדולה למי שבחר ברך ולא רק נולד בה. זכות גדולה למי שיהיו החברים של הילדים שלכם ונשמע שיצרתם בית איכותי ומוגן
שתראו ס"ד בכל.

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
בלת"ק
א. יש מוסדות טובים בחולות יש את בית דוד של הר' זילברשטיין, נכון הוא מכיל עוד סוגי אוכלוסיות אבל החינוך כשלעצמו הוא טוב,
ב. לא ממליצה לבעלי תשובה חדשים לבוא לגור בבני ברק, הקיטלוג גדול ולא מחכים לכם עם שלטים של ברוכה הבאה
ג. אם יש לך רב שאתם סומכים עליו ואתם מרגישים ממש מוטמעים בניואנסים החרדים - תשאלו רב ובואו....
אבל מקרובי משפחה מתחזקים הרבה פעמים מרגישים סוג ב

אני בכל אופן מעריכה אתכם מאוד ואת כל הדרך והמאמץ שהשקעתם!!! ישר כח!!!!!

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
אני רק רוצה לברככם בברוכים הבאים- הן לפורום והן לציבור החרדי
את נשמעת אישה יקרה ואיכותית
מקווה בשבילך שתהיו במקום אשר ייטיב עימכם ועם משפחתכם
מהיכרות קרובה עם הרבה מציבור בעלי תשובה- לפעמים, לציבור החרדי,יש קושי מסויים בקבלת בעלי תשובה
ולכן עצתי לכם תהיו אתם
תהיי את
את יקרה וחשובה כמו שאת
ותלכו למקום שיקבל אתכם במאור פנים ובחיוך ולא תצטרכו לחרוק שיניים ולשנות את אורך השרוול בחולצה או סוג כיסוי הראש רק כי זה הקוד התרבותי שם
ישנם מספיק מקומות איכותיים וטובים שיפתחו לך דלת
אנחנו חסידים אבל הייתי מרד שמחה אם הייתם שולחים את ילדכם אלינו
זכות גדולה למי שבחר ברך ולא רק נולד בה. זכות גדולה למי שיהיו החברים של הילדים שלכם ונשמע שיצרתם בית איכותי ומוגן
שתראו ס"ד בכל.
נכון מאוד,
אבל צריך לזכור שהמקומות שמקבלים בשמחה בעלי תשובה בדר"כ זה מקומות שהיא בעצמה לפי מה שנראה כמובן -לא היתה רוצה לשלוח...
אבל כל הכבוד על החיזוק ,הכניסה לעולם החרדי על כל מורכבויותיו וקודיו מחליש קצת ידיים.

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שלום :) אני ובעלי חוזרים בתשובה, משויכים לזרם החרדי - ליטאי.

כרגע אנו גרים בחולון. יש כאן גם חרדים אבל בעיקרון זה אזור מעורב, נוסעים בשבת וכו'.. (אנחנו גרים כאן בגלל שההורים שלי כאן). אין כאן מוסדות לימוד חרדים ליטאים לפי מה שידוע לנו.

בקשר לילדים שיהיו לנו בע"ה (בנים / בנות) -
אנחנו רוצים לדעת אם, לפי דעתכם, יעשו לנו בעיות אם נרצה שילמדו במוסדות חינוך בבני ברק? (אני שואלת בגלל שאנחנו גרים באזור מעורב ואולי זה לא מקובל).
תודה רבה!
קודם כל מצטרפת לברכות, ויישר כח גדול על הדרך העצומה שעשיתם. (ועדיין עושים!!)
שנית-
לא נעים לי לומר אבל...
נראה לי ששאלת במקום הלא מתאים בכלל.
רוב רובו של הציבור כאן חרדי שורשי מבני ברק-ירושלים-קרית ספר...
ולצערנו הרב את חטאנו אזכיר..
הציבור החרדי הזה לא מקבל טוב חז''ב למרות כל ההודעות היפות.
ישנם סיפורים כואבים ומסמרי שיער על אנשים טובים וצדיקים שתמימות טהורה חזרו בתשובה והחליטו שהמקום הטוב ביותר לגור בו כעת זה.. וזה לא נגמר טוב בכלל וחבל.
כי היום אפשר למצוא בהרבה מקומות בארץ מוסדות טובים ואיכותיים.

להכנס למוסד חרדי בבני ברק/קרית ספר צריך ללמוד טוב טוב איך להיות חרדי ולדבר בשפה שלהם על כל הקודים וניואנסים ואז לנסות להכנס למקומות האלו.

אני אישית ב''ה מבית חרדי שורשי ולמדתי במוסדות חרדיים מהחזקים שבהם.
אבל מתעסקת המון עם הקהל הכללי והחז''ב שבו.
ואבי שיח' רב מוכר בחולון כבר הרבה שנים.
כך שאני מכירה את העסק מצוין.
ולא הייתי מציעה לכם לעבור או לשלוח את הילדים לכאן.
להיפך תנו להם ללמוד במוסדות המצוינים של חולון (ויש כאלה!)
ואח''כ בישיבות ובסמינרים תשלחו לאן שתרצו כי גם המקומות הליטאים החזקים ביותר בבני ברק מקבלים מחולון.

בהצלחה רבה!!
ואם את רוצה לשאול משהו קונקרטי (למרות שלא נראה לי כ''כ רלווטי כל עוד הילדים המדוברים לא נולדו..)
בשמחה אני כאן (-:

ברכת הגשם

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ממליצה לך להתייעץ עם רשם/רשמת של לב לאחים,
הם תותחים, מכירים את כל המוסדות בכל האזור
ומתאימים לכל אחד, יש להם קשר טוב עם המנהלים של המוסדות.

הכללל טוב

משתמש צעיר
דווקא נראה לי מאד מתאים לשאול כאן
ענו כאן תשובות לענין בחום ובגילוי לב ולא בפירגונים קלאסיים

הרב של בעלי זה הרב יוסף צבי בן פורת.
הוא מומחה גדול לכל הניואנסים של הציבור החרדי
הכי טוב לשאול אותו

ויפה שאתם שואלים וחושבים על הכל מראש ולא ברגע האחרון

כל שם שתרצה

מהמשתמשים המובילים!
ראשית כל, אתם אנשים במדרגה גבוהה. מעצם היותכם 'בעלי תשובה'.
במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד.

המשפט הזה תפס אותי קצת:
בעיקרון חזרנו בתשובה לפני 10 שנים, מרקע חילוני, אנחנו חרדים לגמרי כיום.
ואני שואל:
עד איזה גיל תגדירו את עצמכם 'חוזרים בתשובה'?

נראה לי שכדאי (מלבד העצות של ההיטמעות הכללית בציבור, בלבוש ובדיבור ובהופעה החיצונית וכו') לבדוק טוב איך אתם מתייחסים לעצמכם.
עברו עשר שנים!
אתם כבר חרדים!

אתם צריכים להרגיש לא פחות מאחרים. שוים בין שוים!
נכון שבעבר הייתם שונים. אבל כעת אתם טובים לא פחות ואולי יותר!!
אסור להרגיש 'פחותי ערך' בגלל העבר. (אולי רק 'חסרי ידע' בדברים מסויימים, שאפשר להשלים אותו במהרה).

[מצד שני יש בעיה אצל חלק מהחוזרים בתשובה, שהם מביטים בעין עקומה על החרדים, במין זלזול או אפילו תלונות על ההנהגה וכו'. מה לעשות? ציפו למלאכים בדמות אנשים, וקיבלו לפעמים מלאכי חבלה.. וזה עצמו יוצר ריחוק בינם לבינם. וחבל מאוד. - אצלכם לא נראה שזו הבעיה בכלל, ב"ה].

לצערי הכרתי מספר בעלי תשובה, שכבר שלשים שנה בתשובה, ועדיין מזכירים את זה מידי פעם.
ואני לא מבין: למה זה טוב?
אתם כבר רגילים לגמרי!
כשתתייחסו כך לעצמכם, גם החברה תתייחס אליכם כך!

ואל תתרגשו מאנשים שאומרים לכם שאתם 'יותר טובים מהחרדים' בשביל להתייחס לעצמכם בגאוה כ'בעלי תשובה'.
כי לצערנו, הגם שזה דבר נכון (במקום שבעלי תשובה עומדים וכו'), בכל זאת הציבור בכללותו עדיין לא 'חי' את המושג הזה. [ובדור הזה, יש לו גם סיבות משלו לחשדנות טבעית, ואכמ"ל].
בקיצור: פעם פעם חזרתם בתשובה. אבל היום? מי צריך לדעת על זה?
והעצה לזה, לראות אם אתם משולבים טכנית בציבור החרדי הכללי (מה שמאוד רצוי ומומלץ מכל מיני בחינות!!), היא מה שכבר כתבו כאן: לראות אם חרדי מצוי רואה בכם איזה שוני (אפילו דברים שנראים פשוטים, כמו גרביים לבנות לגבר, חולצה בסגנון מסוים, וכו'). ואם כן, כדאי מאוד מאוד להוריד אותו.

בהצלחה גדולה ובתקוה שיבוא משיח צדקנו וישפוט 'בהריחו ביראת ה'', בלי סממנים חיצוניים.

זחלוואי

משתמש צעיר
ראשית כל, אתם אנשים במדרגה גבוהה. מעצם היותכם 'בעלי תשובה'.
במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד.

המשפט הזה תפס אותי קצת:

ואני שואל:
עד איזה גיל תגדירו את עצמכם 'חוזרים בתשובה'?

נראה לי שכדאי (מלבד העצות של ההיטמעות הכללית בציבור, בלבוש ובדיבור ובהופעה החיצונית וכו') לבדוק טוב איך אתם מתייחסים לעצמכם.
עברו עשר שנים!
אתם כבר חרדים!

אתם צריכים להרגיש לא פחות מאחרים. שוים בין שוים!
נכון שבעבר הייתם שונים. אבל כעת אתם טובים לא פחות ואולי יותר!!
אסור להרגיש 'פחותי ערך' בגלל העבר. (אולי רק 'חסרי ידע' בדברים מסויימים, שאפשר להשלים אותו במהרה).

[מצד שני יש בעיה אצל חלק מהחוזרים בתשובה, שהם מביטים בעין עקומה על החרדים, במין זלזול או אפילו תלונות על ההנהגה וכו'. מה לעשות? ציפו למלאכים בדמות אנשים, וקיבלו לפעמים מלאכי חבלה.. וזה עצמו יוצר ריחוק בינם לבינם. וחבל מאוד. - אצלכם לא נראה שזו הבעיה בכלל, ב"ה].

לצערי הכרתי מספר בעלי תשובה, שכבר שלשים שנה בתשובה, ועדיין מזכירים את זה מידי פעם.
ואני לא מבין: למה זה טוב?
אתם כבר רגילים לגמרי!
כשתתייחסו כך לעצמכם, גם החברה תתייחס אליכם כך!

ואל תתרגשו מאנשים שאומרים לכם שאתם 'יותר טובים מהחרדים' בשביל להתייחס לעצמכם בגאוה כ'בעלי תשובה'.
כי לצערנו, הגם שזה דבר נכון (במקום שבעלי תשובה עומדים וכו'), בכל זאת הציבור בכללותו עדיין לא 'חי' את המושג הזה. [ובדור הזה, יש לו גם סיבות משלו לחשדנות טבעית, ואכמ"ל].
בקיצור: פעם פעם חזרתם בתשובה. אבל היום? מי צריך לדעת על זה?
והעצה לזה, לראות אם אתם משולבים טכנית בציבור החרדי הכללי (מה שמאוד רצוי ומומלץ מכל מיני בחינות!!), היא מה שכבר כתבו כאן: לראות אם חרדי מצוי רואה בכם איזה שוני (אפילו דברים שנראים פשוטים, כמו גרביים לבנות לגבר, חולצה בסגנון מסוים, וכו'). ואם כן, כדאי מאוד מאוד להוריד אותו.

בהצלחה גדולה ובתקוה שיבוא משיח צדקנו וישפוט 'בהריחו ביראת ה'', בלי סממנים חיצוניים.
תודה רבה!

בעלי שם חולצה לבנה מכופתרת קצרה, ולא ארוכה, בגלל החום והלחות... אני לא יודעת אם הוא ירצה לשנות את זה כי הוא טיפוס שאפילו בחורף בשיא הקור מדליק מזגן. חם לו בצורה פשוט לא רגילה... יכולים לעקם מבט על זה?

ובקשר אלי, דיברתי עם בעלי והעניין שהוא לא ירצה שאני אשנה את סגנון הלבוש שלי (גרביונים שחורים וחצאית ארוכה).. הוא לא מוכן שאשנה את עצמי בשביל להשתלב בחברה. הוא רוצה שיקבלו אותי כמו שאני.. במוסד איכותי, ליטאי... אפשרי? אולי אם נבדוק המון מוסדות יהיה לפחות אחד שירצה לקבל אותנו?

הוא אפילו אמר שהוא מוכן שהילדים ילמדו בחינוך בייתי מאשר שאני אשנה את עצמי.. יש כאלו שלומדים חינוך בייתי או שזה לא שייך בחברה החרדית?

נערך לאחרונה ב:

זחלוואי

משתמש צעיר
קודם כל מצטרפת לברכות, ויישר כח גדול על הדרך העצומה שעשיתם. (ועדיין עושים!!)
שנית-
לא נעים לי לומר אבל...
רוב רובו של הציבור כאן חרדי שורשי מבני ברק-ירושלים-קרית ספר...
ולצערנו הרב את חטאנו אזכיר..
הציבור החרדי הזה לא מקבל טוב חז''ב למרות כל ההודעות היפות.
ישנם סיפורים כואבים ומסמרי שיער על אנשים טובים וצדיקים שתמימות טהורה חזרו בתשובה והחליטו שהמקום הטוב ביותר לגור בו כעת זה.. וזה לא נגמר טוב בכלל וחבל.
כי היום אפשר למצוא בהרבה מקומות בארץ מוסדות טובים ואיכותיים.

להכנס למוסד חרדי בבני ברק/קרית ספר צריך ללמוד טוב טוב איך להיות חרדי ולדבר בשפה שלהם על כל הקודים וניואנסים ואז לנסות להכנס למקומות האלו.

אני אישית ב''ה מבית חרדי שורשי ולמדתי במוסדות חרדיים מהחזקים שבהם.
אבל מתעסקת המון עם הקהל הכללי והחז''ב שבו.
ואבי שיח' רב מוכר בחולון כבר הרבה שנים.
כך שאני מכירה את העסק מצוין.
ולא הייתי מציעה לכם לעבור או לשלוח את הילדים לכאן.
להיפך תנו להם ללמוד במוסדות המצוינים של חולון (ויש כאלה!)
ואח''כ בישיבות ובסמינרים תשלחו לאן שתרצו כי גם המקומות הליטאים החזקים ביותר בבני ברק מקבלים מחולון.

בהצלחה רבה!!
ואם את רוצה לשאול משהו קונקרטי (למרות שלא נראה לי כ''כ רלווטי כל עוד הילדים המדוברים לא נולדו..)
בשמחה אני כאן (-:
תודה רבה לך!

1. במידה ונישאר בחולון, הילדים שלנו כבר יחשבו חרדים מבית לכל דבר? זאת אומרת, שאם הם יחליטו לעבור לבני ברק כשיתחתנו בעתיד, גם הם יעברו קשיי השתלבות עם הילדים שלהם?

2. אם נעבור לבני ברק לקרית הרצוג / פרדס כץ - שם יותר קל להשתלב במוסדות חינוך?

זחלוואי

משתמש צעיר
ותודה רבה על כל התגובות החמות!! :) אני ובעלי נהנו לקרוא את כל מה שכתבו כאן, במיוחד בהתחשב בזה שזה היה תהליך ארוך וקשה.

בעלי פשוט מאוד אוהב את בני ברק כי יש שם מניינים כל הזמן, פה אין הרבה מניינים זה מקשה עליו. במיוחד שכשעושים קניות אנחנו צריכים כל הזמן לנסוע לשם: כשרויות כמו לנדא, רובין - אין פה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

זחלוואי

משתמש צעיר
בלת"ק
א. יש מוסדות טובים בחולות יש את בית דוד של הר' זילברשטיין, נכון הוא מכיל עוד סוגי אוכלוסיות אבל החינוך כשלעצמו הוא טוב,
ב. לא ממליצה לבעלי תשובה חדשים לבוא לגור בבני ברק, הקיטלוג גדול ולא מחכים לכם עם שלטים של ברוכה הבאה
ג. אם יש לך רב שאתם סומכים עליו ואתם מרגישים ממש מוטמעים בניואנסים החרדים - תשאלו רב ובואו....
אבל מקרובי משפחה מתחזקים הרבה פעמים מרגישים סוג ב

אני בכל אופן מעריכה אתכם מאוד ואת כל הדרך והמאמץ שהשקעתם!!! ישר כח!!!!!
מה זה אומר ניואנסים חרדים? אפשר דוגמה?

שאשי

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
מצטרפת לכל הברכות
חזקו ואמצו!!!!!!!!!!!!
שד' יוליך אתכם בדרך הטובה והנכונה מתוך בריאות איתנה והמון המון שמחה!!!!!!!!!!
ואו.......כמה אני מעריכה את הצעד שלכם!!
תברכו משמים בכל טוב!!!!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה