איפה ראית כזה חוק או נוהל??
איפה ראית כזה חוק או נוהל??
זה פשוט מאוד !!!!!!!!!!אם יש לי ילד אלרגי מסכן חיים
מבחינה טכנית מה צריך לעשות למי מגישים טפסים מה הפרוצדורה
אשמח מאד לעזרה
ומה עם הילד עדיין קטן ואינו יכול לקבל עדיין אפיפן, רק האלרולוג אמר להימנע לגמרי מחלבי וציין שיש צורך בהשגחת מבוגר??מרשם למזרק אפיפן שאיתו קניתם את המזרק
ממלאים טופס גימלת ילד נכה בביטוח לאומי מעלים את הפרטים ומעלים את הטפסים הנ"ל פלוס טופס ויתור סודיות שמורידים
אם האלרגיה היא מסכנת חיים ורק בגלל הגיל אי אפשר לקבל מזרק אפיפן צריך שהארלגולוג יכתוב גם שהאלרגיה מסכנת חיים וגם את הסיבה שבגללה אינו נותן מזרקומה עם הילד עדיין קטן ואינו יכול לקבל עדיין אפיפן, רק האלרולוג אמר להימנע לגמרי מחלבי וציין שיש צורך בהשגחת מבוגר??
@כט האם הצלחתם לקבל קיצבה?
אשמח אם תצרו איתי קשר בפרטימצטרף לשאלה האם הצלחתם לקבל על כך קצבה?
אם כן יותר מאשמח לשוחח בטלפון אני באותו מצב עם הבן שלי ודחו לי את התביעה...
@כט
@כט היי אני חדש באתר ולא מצליח לשלוח הודעה פרטית...אשמח אם תצרו איתי קשר בפרטי
או ליצור עימי קשר במייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>@כט היי אני חדש באתר ולא מצליח לשלוח הודעה פרטית...
אולי תוכל ליצור עימי קשר בטלפון-0544956599
אפילו אשלם על כך
תודה
הצלחתם ?בעז"ה אם אני יצליח להוציא קיצבה אני יעלה כאן את הדרך לזה
לצערי לא הצלחתי לבינתייםהצלחתם ?
נולדה לנו גם תינוקת עם אלרגיה זו אשמח לדעת אם יש מה לעשות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: