אבל מזרק אפיפן מספיק?אני לא זוכר בידיוק נראה לי שכן
בכול מקרה הזכאות זה רק לפי מזרק או הגדרה של סכנת חיים + הסבר למה אין מזרק אפיפן
אבל למה שרופא יסכים לכתוב שצריך מזרק אפיפן אם אין צורך?? [הרי אפי' בדרגה 4 לא תמיד זה מצריך מזרק]אני לא זוכר בידיוק נראה לי שכן
בכול מקרה הזכאות זה רק לפי מזרק או הגדרה של סכנת חיים + הסבר למה אין מזרק אפיפן
לבן שלי למשל אאל"ט כתבו שצריך מזרק אפיפן אפי' שזה רק דרגה 4אבל למה שרופא יסכים לכתוב שצריך מזרק אפיפן אם אין צורך?? [הרי אפי' בדרגה 4 לא תמיד זה מצריך מזרק]
התחום לא מוכר לי (רק מקריאה וידע עקיף) אבל מה שחשוב להדגיש זה לא להשתמש המינוח 'אלרגיה' כי זה מנגנון פיזיולוגי אחר לחלוטין.לצערי מקודם קיבלנו תשובה מהאחות שיש לו רמה נמוכה מאוד וצריך להיזהר אפילו בריח או מגע
ברמה מסכנת חיים ממש עם הזהרה שאם הוא מריח אפי מרחוק וכדו' מיד לפנות למיון
אני משתדל להיות אופטימי, שבגלל שהיא אחות יש לה טעויות והרופא יוריד הרבה אזהרות
אני מחכה לתור אצל רופא משפחה היום אחה"צ לשמוע מה יש לו לומר
האם אצלכם זה היה מסכן חיים???????מניסיון אין זכאות
האמת שאין לי מושג לא ניסינו,האם אצלכם זה היה מסכן חיים???????
ועם מה ניגשתם לביטוח לאומי ??????האמת שאין לי מושג לא ניסינו,
כשנולדו הודיעו לנו בבית חולים שיש להם חסר באנזים הנ"ל,
וכמובן הזהירו שלא יתקרבו לפול ולדברים נוספים שעלולים לסכן
ניסינו רק אצל הבכורה לפני כ4 שנים והבנו שברגע שהיא לא זקוקה למזרק צמוד אז אין זכאותועם מה ניגשתם לביטוח לאומי ??????
צריך רק טופס מרופא שהאלרגיה מסכנת חיים (בד"כ מספיק להם אפי מכתב מרופא ילדים או משפחה) וגם מרשם ממומש למזרק ולא צריך סייעת בגן בשביל לקבל קיצבההיינו אצל רופאת ילדים שציינה במסמך שיתכן ויש לילד רגישות /אלרגיה לחלב + הפנייה לרופא אלרגיה
היינו אצל רופא אלרגיה רק חצי שנה מאז שהרופאת ילדים הפנתה האם אפשר לקבל רטרו-מהתאריך שהיינו אצלה?
דבר נוסף
האם חובה שתהיה לילד סייעת רפואית בגן
מקווה שתראו את התגובה שלי ....ניסינו רק אצל הבכורה לפני כ4 שנים והבנו שברגע שהיא לא זקוקה למזרק צמוד אז אין זכאות
אם קיבל מרשם לאפיפן וכתוב בחוו"ד "אלרגיה מסכנת חיים" יקבל. אם לא-לארציתי לברר בשביל חבר
מי שיש לו ילד עם רגישות מסכנת חיים לחלב
ויש לו ילד נוסף עם רגישות לבוטנים אבל לא מסכנת חיים האם זכאי גם כמו באותה הרגישות שמקבלים גם על הילד השני ??????????????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: