אנחנו הלכנו עם עו"ד שרונה תגר שעזרה לנו להגיש ערעור
אם תחליטו ללכת עם עו"ד מצטרפת להמלצה על עו"ד תגר הם מומחים יודעים על מה הם מדברים ויש להם אחוזי הצלחה גבוהים מאוד
ולגבי הרב גולדנטל אני אשמח לשמוע ממך או ממישהו אחר כאן אם הוא יודע מה בדיוק התפקיד שלו? הוא מדגל התורה אוקי.. ו...? הוא עו"ד? לא. הוא עבד בביטוח לאומי? לא יודע. הוא היה מעורב בהחלטות של וועדות למינהן שיודע מה הולך שם בדיוק? גם לא יודע.
אז ככה התפקיד שלו הוא מנהל לשכת פניות הציבור של דגל התורה
הוא יודע את החוקים של ביטוח לאומי בעל פה
היה לי מקרה רפואי שכל הרופאים והעו"ד אמרו לי מבחינת מה שאתם עוברים אתם אמורים לקבל אבל זה מום מולד שניתן לתיקון אז לא תקבלו כי ביטוח לאומי טוענים שאם זה ניתן לתיקון ולא מום לבבי או משהו מסובך (זה היה מום פשוט אז הם לא נותנים)
גולדנטל אמר לי תגישי בכל מקרה ותעדכני מתי הוועדה עדכנתי אותו הוא אמר לי בדיוק מה להגיד בוועדה ושלח להם מייל יום למחרת מה קורה ולאחר יומיים קיבלתי תשובה שאושר 100% נכות
בהמשך המצב הרפואי הסתבך הוא ניסה לעזור והם התעלמו אז הוא אמר לי תפני לעו"ד זה מקרה מורכב מידי ובאמת עו"ד תגר העלתה לנו את הנכות
וכן כשפעם היה לי בעיה שלא אשרו לי חל"ד סתם בלי סיבה הגיונית הוא שלח להם מייל ולמחרת קיבלתי הודעה שבוחנים מחדש את התיק יום אחכ זה אושר
הוא יודע את החוק ויש לו הרבה ניסיון עם זה