נכתב ע"י צילומנציה;1943819:זה משתנה לא רק מאדם לאדם אלא לפעמים גם אצל אותו אחד הקו האדום משנה מיקום.
כפי שכתבתי למעלה.
נכתב ע"י צילומנציה;1943819:זה משתנה לא רק מאדם לאדם אלא לפעמים גם אצל אותו אחד הקו האדום משנה מיקום.
נכתב ע"י צילומנציה;1943819:האם את תעצבי הזמנה לבת מצוה לא 100% צנועה? עד היכן תקפידי? (הילדה צנועה רק השרוולים קצרים מהמרפק) תעצרי באמצע העבודה? אין לזה סוף.
האם מותר לי כדפוס להדפיס חומר לא צנוע? דברי כפירה? חומר גנוב מהיוצר?
נכתב ע"י רותי ה;1943912:(אפשר להעביר את ההמשך לאיש את רעהו)
נכתב ע"י תקוה;1944051:ולכן שאלתי- לפי מה נקבע הקו האדום? לפי דעה אישית שלי, רצון אישי, מחשבות אינדווידואליות?
האם קו אדום הוא ענין של רגישות יותר או פחות?
נכתב ע"י תקוה;1944051:ולכן שאלתי- לפי מה נקבע הקו האדום? לפי דעה אישית שלי, רצון אישי, מחשבות אינדווידואליות?
נכתב ע"י תקוה;1944051:לדוגמא- כשאני חיפשתי עבודה כשכירה הקו האדום שלי היה עבודה עם גברים ואינטרנט פתוח. חברתי לכתה עמדה על קו אדום שונה וקיבלה את העבודה הנוצצת שפסלתי עקב כך.
ולכן שאלתי- לפי מה נקבע הקו האדום? לפי דעה אישית שלי, רצון אישי, מחשבות אינדווידואליות?
נכתב ע"י קלסר;1944316:לצלם עם בגד כזה או בלעדיו. לעצב, להדפיס דברים מסויימים. זה מקום לשאלת רב. ועל פיו ישק כל דבר!!
נכתב ע"י C H A N Y;1944090:כל התשובות נכונות ועוד אופציות רבות
לא כך כך מבינה את השאלה.
זה כמו לשאול לפי מה אנשים קובעים לעצמם להיות צמחונים? או בשום אופן לא להכניס ירקות לפה?או שבא להם עכשיו מתוק/חמוץ/מלוח?
נכתב ע"י inspiration;1944364:יש פה מגוון כל כך רחב של דעות והשקפות. חסידים,ליטאים,פתוחים,סופר מודרנים, פרומערס, צ'אלמערס ועוד המון...
אם השאלה פה היא יפה או לא יפה?זה ענין של טעם. ואם הענין הוא השקפתי, אז כשם שפרצופיהם...
נכתב ע"י יונה יונה;1944378:מותר לי להחמיר יותר מהרב? על זה נסוב כל הדיון.
נכתב ע"י קלסר;1944405:יש מקומות שיפה או לא יפה זאת לא השאלה. אלא אם מותר או אסור.
וזאת שאלה כבר שמתאימה לכל היהודים מכל קצוות הסקאלה.
ותורה יש אחת!
להחמיר יותר מהרב- נשמע כמו 'את אשר היתרתי אסרת...'
ולהקל יותר מהרב- זה אסור!
ואם יש דילמה, זאת לא שאלה של מה 'בא לי' אלא האם מותר או אסור!
נכתב ע"י inspiration;1944424:שאלה שמתאימה ליהודים מכל קצוות הסקאלה- נכון. אבל לא כולם ישאלו אותה.
לכי תתקני את העולם... ולכן כתבתי את מה שציטטת. כנראה רצית לחזק את דברי...
נכתב ע"י inspiration;1944403:לא כל כך הבנתי את התשובה. יותר נכון- בכלל לא הבנתי. לפי דבריך מה שמנחה אותנו בכל פעולותינו זה מה שבא לנו או לא בא לנו. אין מקום לרגישות כזו או אחרת. תקני אותי אם אני טועה.
את את מוזמנת לקרוא.נכתב ע"י סטודיו פלאש;1944498:-לא קראתי את הדיון-
נכתב ע"י לוויתן;1944502:את את מוזמנת לקרוא.
תחכימי...........
נכתב ע"י צברית;1944523:בעיניי גובל בסטייה ובאובססיה בכל מה שקשור בנושא צניעות.
גבר/אישה שפותחים תמונה של תינוק והדבר הראשון שקופץ להם לראש זה שהבטן חשופה... נמצאים בבעיה קשה קשה קשה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: